SAKNAR DIG BROR



ALONE

Somnade rätt tidigt igår pga humöret.
Vaknade för någon timme sen och sitter just nu ute i solen och steker lagom mycket.
Senare blir det att dra till ela där hon även har en kompis så blir att umgås med dom två ikväll :) najs !
Ligger nog här ute ett bra tag sen tar jag tag i livet och börjar fixa mig osv eller nått... ha de puss

19:37

Kom hem lite innan 5 då jag satte mig vid datan och har precis varit ute nån timma för var inte direkt på humör så ah. Syrran har även dragit till en kompis och pappa drar och jobbar 6 imorgon bitti, så blir ensam vilket inte känns för jävla najs menmen . Hoppas ni har det bra pusss

13:21

Vaknade upp brevid födelsedagsbarnet vid 9 imorse, vi gick upp segade framför datan sen drog hon och tränade och jag gick hem till Jennifer där Emma var, vi tog det mest chill och snackade enhel del !
Sen kom mela då vi gick hem till henne, vid 2 ska ja vara med och fira Malin med hennes familj.
Tar bussen hem vid 4 , Mamma, bror och syrran är påväg till Stockholm nu, inte lite aviis så ah blir bara pappa jag och andra syrran hemma nu till Onsdag, vilket kan bli skönt det med .
Ha de puss

16:12

Hemma hos Irini just nu och chillar lite smått, åkte in med familjen förut till dollarstore och glodde runt lite sen skjussade dom mig till stationen där jag mötte upp irini då vi gick ner på stan och fixade en sak.
Vid 6 ska vi hem till malin för att fira henne och ella med massa andra brudar , vilket kommer bli redigt fint skulle jag tro . Nu blir det att sitta nörda mobilspel sen fixa oss inför kvällen.

Ha de Puss

DU FUCKAR MITT HUVUD

Varit och glott runt på marken efter skolan med först nivin sen bror och syster och seeen verre :)
syrran och jag fick sedan skjuss hem av hennes kompis mamma,
Sen jag kom hem har ja bara suttit här och degat och även hunnit med att ta ett bad .
Sitter just nu i vardagsrummet med pappsen, han glor tv och jag nördar data med musiken på !
inte dirket trött än så lär sitta här ett tag , störa mig på vissa saker och snacka med lite fooolk . puss

GODNATTSAGA

Precis fixat bror för natten och har läst godnattsaga :) så fort han somat går jag ner i min säng och sover jag med . Godnatt i förväg

18:09

Helt vanlig dag i skolan, när jag kom hem var jag barnvakt åt bror med lillsyrrorna tills pappa kom hem, vilket han gjorde precis :) väntar på att maten ska bli klar nu sen bara dega framför datan och försöka sova skapligt ikväll.
Np uppsats i engelska imorgon också, fy och blä !
ni får ha de puss

19:27

Vaknade 5 med en mysig träningsvärk i låren, fixade mig sen åkte jag och pappa och hämtade nivin 05:45.
Pappa släppte av oss vid dollarstore som inte öppnades förns 7, så vi gick runt lite innan vi fick komma in.
Tyvär fick jag ju ingen tv med mig då haha men lite annat smått :) hade ju en buss att passa så mer handligen där får det bli nån annan dag :)
Vi tog då bussen till skolan efter vi kollat runt där, hade några lektioner sen slutade jag vid 1, inställd lektioner eftersom jag annars går till 15:40 på onsdagar. Menmen, tog buss/tåg hem, satte mig på gårn i en timme för det regnade och hade ingen ork att gå hem så satt där väntade på syrran, hem en snabbis hämta väska sen ta cykeln i regnet till gårn igen för att ta en buss hem till linnea men hon hade missat bussen från västervik som hon skulle ta och gårn skulle stänga så fick dra hem till verre, vilket var super snällt :)!
Just nu sitter jag iallafall hemma hos linnea efter att ha duschat och ätit lite . vi tänkte dra igång med lite matteplugg snart tror jag sen bah ha det allmänt chill :) ha de puss




18:47

Är hemma nu efter att haft en helt okej skoldag, men np hörförståelse och det gick inget vidare , vilket jag redan visste. Efter lunchen blev det ridning med hälsopedagogiken :) riktigt kul faktiskt.
Sen hade vi en lektion kvar men eftersom vi hade ridit och alltså inte luktade så gott så fick vi åka hem ist .
Kom precis hem från gymmet där jag höll verre sällskap när hon träna och nu precis kommit hem då och väntar på att maten ska bli klar :) ha de puss

17:51

Har nu packat väskan och ska nu upp och duscha sen äta lite fort för att sedan fixa skjuss hem till nivin där jag sover över :) dagen har varit fram och tbx , men den funkade tillslut :) ha de.. puss

TA MIG TILLBAKA IN I MIN DRÖM OCH GÖR DEN TILL VERKLIGHET

Vaknat på fel sida kan man ta och säga, inte på humör alls. Mamma hade iaf gjort pannkisar när ja hade vaknat så gick ner åt lite .
Denna dag kommer nog bara gå åt av att chilla sönder och lyssna musik sen läsa lite till för det är ett måste, tyvär.
Ni får ha det , puss

MOTHER AND CHILD

Mamma hyrde denna film åt mig förut, måste varit en av de bästa filmerna jag sett :)
inte för att jag ser film så ofta och även inte ofta jag fastnar för någon film vilket jag gjorde nu , se värd med andra ord !
Nu tänkte jag stänga av datan och läsa tills jag slockar, natti ♥

KÄRLEK TILL BROR

Sitter med matteböckerna vid mig, men kommer ingen vart :( inte bra. Bror och jag lekte lite med camen ist

INGENTING

Igår kväll kom ela hit, den mesta tiden spenderades vid datan med skype sen somnade efter 12 nångång. Imorse vaknade vi vid 9 och hon drog hem strax efter det.
Just nu sitter jag uppe i soffan och lyssnar på kent, han är också grym !! drar nog en powerwalk sen med ela, borde plugga så ska försöka få viljan till det först :) aja ska nog ta något att äta och börja fixa mig lite. Puss

19:48

Somnade starx efter förra inlägget och vaknade av att pappa frågade vad vi skulle äta , och eftersom jag fick bestäma fick det bli pizza idag :D så gick upp käka pizza och har snackat lite skype med jepppeee.
Nu väntar jag på att ela ska komma hit och göra denna fredag kanon :d redigtbratjej dedär!
Melissa horn spelas fortfarande förfullt i högtalarna och även lars winnerbäck, gryma båda två!
Ha en bra fredagskväll, för det ska jag ha ! Puss
lagom gamal bild

BARA VILJAN FINNS DÄR SÅ GÅR ALLT

Äntligen har jag fått kommit hem och kämpat mig igenom denna vecka med np och lite sånt, dock gick säkert np åt helvetet men så fåre väl bli för suger verkligen på engelska men försökte mitt bästa iaf :)
Idrottsläraren kom aldrig till lektionen så nivin och jag tog bussen/tåget hem ist .
Ligger nu nerbäddad i sängen med melissa horn spelandes i högtalarna och lär ligga här ett tag till för är sjukt seg.
Tänkte ta tag i lite matteplugg nu ihelgen sen dra en powerwalk med mamma om vädret blir bättre :)
Ha de puss
vill tbx ♥

19:43

Helloooo, hemma hos nivin och har precis bakat kladdkaka döö gött ! pappa kommer även förbi med gräddfil så vi kan käka chips och dipp, bra torsdags kväll om ni frågar mig :)
Innan jag drog till nivin var jag på frissan med ela för hon skulle bli blond, sjukt jävla najs blev det !!
Nu ska vi natta kinan sen ha det förjävla bra med bruden min , puss




gullungee

17 april-7 månader sen idag ♥

Skajpar med nivin just nu, innan hon ringde låg jag och läste lite faktiskt, någon engelska konstigt nog, haha :)
När jag slutade tog ja bussen ner till stan, mötte mamma,bror,syrran, mormor och lennart på donken där jag åt lite sen gick jag och kollade på skor med mamma och syskonen , tillslut hittade jag mig ett par men nu när jag kom hem blev jag lite osäker:( så får se fall jag hittar ett par andra eller behåller dom .
En av klänningarna har även kommit och den är jag också tveksam på:( så hoppas verkligen den andra blir bra !

7 månader sen du lämnade oss morfar, känns som en evighet.
Jag älskar dig ♥

WAKE UP-COHEED AND CAMBRIA


17:13

Helllooo, ligger och degar i soffan vilket jag gjort ända sen jag kom hem.
Sjukt seg dag, känns verkligen att det varit lov iaf :o men ska nog vänja mig till det vanliga livet igen :)
Min dag kommer bara bestå av massa chill och big brother, och kanskeee sätter igång wii och kör lite just dance ?:) Mamma har även beställt ännu en klänning åt mig, så hoppas någon av dom blir bra till bröllopet som är exakt om 2 månader :)) nu ska jag faktiskt dansaa lite . Puss


PROMENADEN HEM OCH SINGSTAR

Nu har vi precis kommit hem och ska nu äta. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på tills hon åker hem då jag iaf ska duscha och kolla big brother :) puss


14:26

Vaknade för 2 timmar sen brevid mela, vi har ätit lite nu och ska gå bort till morbror för att sjunga sing star i hans lilla biorum :) lillebror är där just nu och leker med Ester så han hänger med oss hem senare :)
skriver senare ikv eller nått. puss

00:02

Ligger isängen just nu med mela efter att ha badat , hon kom till mig vid 2 vi drog till mig och bytte om för att ta oss en powerwalk runt i bynn och även ett varv på garpe. När vi väl var hemma åt vi sen drog vi ut igen då vi gick till ica och satt där med några småpojkar.
Kvällen slutade vid rampen med ett par sköna människor :)
Just nu sitter vi i sängen och snackar lite skajp och ska väl sova sen ? Godnatt i förväg iaf ! puss

ÄLSKADE FINA VÄN

Har nu beställt en klänning , hoppas bara den sitter bra osv när jag får hem den :) är väldigt kräsen men hoppas på det bästa.
Ligger nu i sängen och snackar min super fina vän ela cch lyssnar på musik .
Senare drar jag och ela till affärern för att köpa gottigheter och drar igång en film hemma hos henne och kommer även sova där, super mys !:)

GODNATT I FÖRVÄG

Ligger nerbäddad i sängen med syster som ligger nån meter ifrån mig och glor big brother , värre än mig fan som sitter och kollar på när dom sover ? haha , men tur har jag nivin i skype och musiken i högtalarna som gör mig sällskap ist heh. Imorgon hoppas ja på bra väder , iaf inte regn så jag och mamma kan ta oss en powerwalk.
Syster och jag tänkte åka in till stan för att kolla skor och klänning och sånt till bröllopet men vet inte riktigt om det blir det så, får se om vi orkar (a) sjukt svårt sånt där och därför vill man vara ute i god tid men ah får se som sagt.
Nu ska ja fortsätta lyssna på med nivin i skajjpp , puss

LINKÖPING

Mamma väckte mig och syrran och sa att vi skulle gå upp för att komma på vad vi kunde göra idag, lite snabbt bestämde vi att åka till linköping för att gå på busfabriken och kolla runt i affärer.
Efter vi fixat iordning oss åkte vi då till busfabriken, man kändes sig helt plötsligt som ett litet barn igen för några timmar, super härligt ! när vi hade trötnat på lekandet åkte vi till ikanohuset och kollade runt i affärer, provade en heldel men fick bara med mig en väska hem , vi avslutade allt med donkenkäk och att ja och syrran sprang turbo till ikea för att hinna köpa galjar innan det stängde.
Hemvägen var mest trist för var så jävla less och förbannad, som tur fick ja mig en liten promenad med ela när jag kom hem :)
Har även hunnit med att slå i huvudet rakt in i kanten på ett skåp, för jävla ont :( det bara värker .. haha fml typ.

13:42

Tjenatjenatjena,
malin har kommit hem nu , vi har precis ätit frukost och nu bara chillat vi järnet. Tänkte glo massa bb avsnitt när ja kommer hem för har missat enhel del dom hära dagarna ja sovit borta.
Ska försöka få någon av syskonen eller mamma med på en powerwalk också eller nåt sånt, fall det inte bli tvärtom att ja köper onyttigheter och proppar i mig :o sånt vet man aldrig med mig.
3 år sen ♥

11:37

Precis vaknat då ja var ensam här hemma hos malin för hon hade dragit och tränat och resten i hennes familj var iväg på annat , men det är ju helt okej det med för mig :) vaknade fjärde morgonen nu tror ja med halsont dö segt .
Tänkte fixa lite frukost nu och fixa mig lite, pappa hämtar mig vid 4 iaf . puss

PICTURES BY MIKAELA LISSELBRING


20:06

Helloo, malin och ja drog ner på stan efter hon kommit hem , gick runt i lite affärer sen drog till solpoolen lite spontant och beställde tid.
Fort hem och hämta badkläder och sånt där sen till hemköp för att köpa dricka och vindruvor.
Vi solade i 18 minuter och badade bubbelpool 30 min och basta ett litet tag, hur fint som helst !
Sen till mejeriet och vidare till nått ställe där några grabbar lirade för malin skulle snacka med en , så satt där bland dom som lira medans hon gjorde sitt.
Så fort vi kom hem fixade vi pyttipanna och nu väntar vi på hennes mamma för kunna åka till affären och handla.
Sover hos denna brud inatt igen , vad vi ska göra är oklart men det är sånt som märks.
Ha de puss

12:28

Sitter hemma hos malin just nu nyduschad medans hon är på gymmet.
Har legat och snackat med mela drygt en timma också om saker vi missat , inte träffat den tjejen på ett bra tag heller så det fanns lite o säga .
Nu tänkte ja börja fixa mig lite smått och vänta på malin, tror vi skulle ner på stan en sväng sen får vi se :)
ha de .. puss

22:35

Är i stan hos malin och ska till åhmans för ja vill ha pommes :) Har varit med ela hela dagen, sov hos henne så vi har varit hemma hos henne hela dagen och haft det allmänt chill sen vid 6 tog vi oss en powerwalk sen drog hon hem till sig och jag till mig. Tog tåget till malin vid 9 och vi har änsålänge bara suttit och pratat om allt och inget, ja det var ju ett tag sen vi sågs så det fanns en heldel att prata om !
Menmen nu mot åhmans :d ha de puss



foto tagen av : Mikaela Lisselbring

MÅLNING I FACET

Detta är vad jag och ela sysslat med nu ikväll, snyggt va ? ja det måste ja faktiskt säga att det är .
Haha galet.
Vet faktiskt inte när ja ska hem men ah det märks ju puss

16:04

Gästerna drog efter 12 där nånstans, vilket var super tråkigt . Morbror, cicci och ester var här nyss på en fika då vi även pratade om brölopet , morbror och hans tjej ska nämligen gifta sig den 16 juni :) första gången jag går på brölop faktiskt så det ska bli redigt kul :) morbror frågade även om ja ville vara servitris, så ah vi får se om det blir något av det. Men nu ska ja sluta skriva och fixa mig sedan dra till ela runt 5 tiden. puss

I VÄNTAN PÅ MAT

Sitter och väntar på mat med felicia och ello just nu, är verkligen vrååål hunrig, så super tur att det blir grillat idag :) hur gott som helst !!
Alla vi var hos mormor förut där även två av mina kusiner och moster befann sig , så var redigt kul att få träffa dom , vi fikade, lekte med småbarnen och bara satt och hade det allmänt trevligt, inte så ofta vi alla ses tillsammans sådär så det var naajs :) heh. Mamma jag och jeanette var även ute på en powerwalt förut vilket vad skönt och behövligt .
Nu ska ja vänta lite till tills maten blir klar sen äta den goda maten och sen blir det fruktsallad (: ha de .. puss

17:07

Goddagens eller nåt, igår sov jag o syster till 1 ungefär sjukt skööönt. Sen  väckte hon mig då vi fixade oss , packade ihop mina saker och tog tunnelbanan till alvik där vi åt på donken tills ello felicia deras mamma och victoria kom och hämtade mig, så sa hejdå till syster ;/ vi stannade på donken påvägen hem då ja bara tog glass sen stannade vi på en godisaffär och köpte massviss med godis till ett stort påskägg häh göttans.
Efter 6  nångång var vi framme hos oss då vi bara tog det chill nere i mitt rum med musiken på.
Vid 9 tog vi oss en runda runt i bynn men fanns inte mycket att hitta på så vi drog hem hit ganska snabbt för att glo bb sen sova .
Just nu ligger jag och chiller med ello och felicia, var även på affären förut och köpte sakekr till tårtbak och håringpackning och lite annat. För ungefär nån timma sen kom fredrika och magnus som ska vara här tills söndag också, fredrika blir även 10 år idag så vi ska käka tårta och fira henne lite (:
Yesyes, hoppas även på bättre väder imorgon så man slipper ligga här inne i ruttna :(

SISTA KVÄLLEN

Har precis kollat klart på bb, syrran drog runt 1 för hon skulle på möte med jobbet , så ja har varit själv i hennes lägenhet ett tag nu, då ja hunnit med att duscha , kolla bb och börjat fixa mig lite smått som ja ska fortsätta med snaart. Ikväll tänkte vi dra och käka pizza nånstans sen köpa ben o jerry´s senare ikväll. Mysmys.
Sista kvällen för imorgon nångång drar ja hemåt igen men som tur har vi gäster ända till söndag :) ha en bra dag /kväll puss

SHOPPINGDAX OM SNART !!

Strax efter senaste inlägget kom syrran upp med cola sen vid 11 åt vi och sen bara ja bara kollat big brother och suttit och fulat mig med camen och snackat med lite fooolk . Yesyes, snart slutar syrran då det blir shopping, så hoppas bah ja hittar något niice :d hade inget annat för mig så drf uppdaterar ja ännu engång , hoppas ni hare bra för det har jag :) pusseen




hejhejj

MAX

Väckarklockan ringde 6 imorse för mig och syrran, vi fixde oss och köpte varmchocklad och kaffe innan vi åkte mot hennes jobb . När vi sitter på tunnelbanan säger hon att hon inte börjarde förns 9 så vi kunde alltså sovit till 7, men ah när vi var framme på hennes jobb så satt ja mest och kollade på alla som jobba och nu sitter jag uppe i ett rum medans hon jobbar :)  ungefär om en timme har hon lunch så då får ja också maxkäk:d göttans !
Vid 2 då hon slutar åker vi in till stan och kollar runt i affärer , mycket mer är inte planerat. ha de, puss




Nu kolla big brother lite i dom fina maxhörlurarna

HOS SYSTER

Ligger i systers säng just nu, vi har väl varit här i 2 timmar ungefär, bara tagit det lugnt. Innan vi åkte från norrköping åt vi med bror och mamma och mina andra syskon. Sen körde vi då till Stockholm, syster och jag handlade lite också så vi har legat och ätit chips och druckigt läsk:d göttgött.
Blir ingen sovmorgon för oss inte imorgon, näe för klockan 6 imorgon bitti ringer väckarklockan för hon ska jobba men tar med mig datan dig och hon jobbar bara några timmar så det ska gå bra ändå:)
ha en fortsatt bra kväll , puss


Om en timme är vi påväg mot norrköping för begravning då .. kommer att få träffa enhel del kusiner och sånt där, som ja aldrig sett förr och även min storebror och storesyster som ja saknat så mke , som ja sagt innan så åker ja med dom till Stockholm efter allt och spenderar dagarna tillsammans med storasyster tills torsdag, hur fint som helst ! Hoppas ni får en bra dag, puss

älskade farfar ♥

13:14

Kom precis hem från att varit i vvik och köpt och kollat efter saker till badrummet som vi gör om. Mamma köpte även ett nytt cykellås till mig,för tappat bort cykelnykeln för ett bra tag sen, sen även en glass:d.
Just nu gör jag nudlar sen om drygt en timme åker vi till loftahammar hem till mammas kompis för hon ska klippa pappa och mig med kanske.. fall ja vågar:o men isf bara lite på topparna skulle ja tro . Resten av kvällen kommer bestå av packning och såånt där .
puss

RSS 2.0