GRATTIS MIN UNDERBARA VÄN



Hoppas du haft en toppen dag, Jag älskar dig !
 
Nu är helgen äntligen här efter en bra vecka med min knasiga klass som gör plugget så mycket roligare. Nu ikväll kom mormor hit, så vi åkte och handlade och precis käkat tacos. Blir att plugga lite geografi om jag får den orken, inte det roligaste på en Fredag kväll kanske men ska kunna allt till måndag och imorgon ska jag till Norrköping med några för att fira Sigrid sen tar vi buss hem någongång på Söndagen, så har ju något att se fram emot iaf:)
 
Puss
 

EN HUNGRIG EMMA

Varit hemma i 2 timmar nu, hunnit med att åka till affären med mamma och pluggat lite sen dess. Ska snart käka en av favvorätterna Chicken nuggets, vrålhungrig ! sen hoppa in i i duschen och plugga resten av kvällen tills jag slockar. Kort lagom dag imorgon plus helg, så det gillas starkt ! 
Puss













JAG KAN, DET VET JAG

Skoldagen bara rulla på.. fortare än nånsin;o rätt mke ändringar med schema osv, detta år kommer jag få sovmorgon på tisdagar och fredagar sen kommer jag sluta tidigare vissa dagar pga jag inte har lite mycket o läsa upp, även börjat i en ny mattegrupp där jag ska läsa gymnasiematte.
Tog bussen hem vid 2, la mig direkt i soffan och gnällde lite för var duktigt godissugen så lyckade få pengar och få med syskonen till affären :) ligger just nu nere på rummet och har precis käääkat och ska snart upp igen för o käka blåbärspaj ;d muuuummss.
 
 

GODNATT


SÖNDAG

Blev som ja tänkt mig.. vaknade 2 alltså en behövligt skön sovmorgon :) hängde sedan med pappa och bror till affären sen hem och käka frulle. Tänkte hoppa in i duschen snart och fixa lite för ikväll får vi lite gäster.
Ska försöka somna skapligt ikväll så jag orkar morgondagen , skriver senare om inte det så hörs vi imorgon.
Hoppas ni får en chill Söndag ni med, puss.
 
Jag älskar dig världens bästa 

CHILL KVÄLL

Sitter just nu i min nybäddade säng med musiken på högsta hugg, nu ikväll har jag hunnti med att snacka lite med min saknade manda och några gosisar från Öland :) Imorgon tänker jag nog sova bort hela dagen, ligga och dega i sängen hela dagen och fixa inför en ny skolvecka, nu börjar det på riktigt ! 
Godnatt i förväg sötisar !

LITE OM GÅRDAGEN OCH DAGEN

Var på lysing med klassen från 9-halv 12 då vi lekte lite haha massa olika stationer typ, helt ok. Mötte sen upp mamma och bror på stan för donkenkäk sen tog vi bussen hem, somnade nästan på engång i soffan i några timmar,  så fort jag vaknade hoppade jag in i duschen och käkade sen fick ja skjuss hem till Jennifer där Mela och några grabbar redan befann sig . Vi lyssnade musik, åkte moppe till affärn och till hammar, babade bubbelbad, en heldel skratt och myyyys. Jennifer,jag och Mela tog bussen in till stan imorse vid 11 då vi käkade på kebab mästarn sen gick runt och tog även oss en promenad till dollarstore, sen satt och väntade på bussen en timme som tog oss tillbaks till bynn, mamma hämtade mig direkt då jag tog mig ett bad,käkade och nu ligger jag nere i rummet och lyssnar på musik, funderar på att byta sängkläder och städa lite.
Hoppas eran fredagskväll blev lika bra som våran, puss !
 

BRAAAA DAAG !

Skoldagen har varit bra, även försovit mig andra skoldagen, duktigtduktigt. Suttit på en bänk i 3 timmar också med Madde och Joel i väntan på att Mela skulle sluta, vi tog sen en buss till bynn, just nu är vi barnvakt och varit det ett tag nu, lagat mat och myst, Mela och jag har även hunnit med att bada liiite.
Tror Ante kommer förbi här snart sen ska vi gå till Jennifer som precis blivit gamlebyare idag så vi sover där, mysss.
Ha de Puss
 

PIGG ?!

Uppe självmant och pigg som vet inte vad, vaknade till o med runt 3 inatt och trodde jag skulle upp då, haha som om ja ställer in min själv att nu äre dags o vända på dygnet emma eller nåt ?! haha.
Jajaj, Linnea ligger brevid mig och är inte riktigt lika pigg som jag,så får försöka väcka henne snart :) skriver när jag kommer hem, om hur dagen varit, ha det . Puss

SKOLA IMORGON

igår vid 4 tog jag en buss till Linnea, vi målade en spegel åt henne sen bara tog det lugnt med massa snack och somnade i skaplig tid, gick upp vid 10 då vi satte oss ute och åt frukost sen fixade vi lite på hennes rum och bakade. Sen vid 2 tog vi en buss hem till mig, så här har vi spenderat hela dagen/kvällen då vi käkat,badat, kollat tv och nu ligger vi i sängen och taggar inför morgondagen, eller ? Nej, men alltid kul att träffa klassen igen osv sen se vilka 1:orna är.
Menmen, imorgon blir det ingen sovmorgon inte, för att komma in i skolrutinera så sätter vi väckarklockan på 6.
Godnatt
 
Bild ur arkivet

SLEEP TIGHT

Har legat här isängen ett bra tag nu, med musiken på högsta drickit fanta och smsat, med Linn blandannat hon flyttade ju till nybro idag så vi har bestämt att inom kort tid så ska ja komma dit någon helg, vilket kan bli riktigt fint få se hur hon bor nu och se runt i nybro haha.
Imorgon ska bror ha kalas så kommer några barn hit imorgon så tyst lär det inte vara, jajaja ska fortsätta smsaaa sen sova ? ja.
Gooodnaaattt

NÅGONSTANS DÄR FINNS DU

Hade det jätte trevligt igår då vi först körde kubb, grillade och helt plötsligt befann vi oss ute på sjön, där de flesta badade sen när vi åkt in till land igen så åkte vi hem till natta där det blev film och popcorn .
Runt 12 traskade Verre, Emelie och jag hemåt, verre och jag  somnade rätt snabbt efter att ha legat o snackat.
 
Just nu ligger jag iaf hemma isängen , lyssnar musik och smsar lite med en saknad vän som jag träffade på Öland, låter tankarna snurra några tusen varv och ah håller på att bli förskyld nu också, vilket inte känns så lockande heller.. menmen. nu fick ni iallafall veta hur min dag var igår. Godnatt 

15 AUGUSTI, GRATTIS PAPPA !

Igår när släkten åkt hem så gick Linnea och jag till hammar för ett dopp sen hem då vi bytte om och tog oss en pw, riktigt skönt ! Gjorde iordning te och gick och la oss när vi kom hem.
Hon drog redan vid 7 imorse till sitt jobb och jag vaknade inte förns 11.
Ligger just nu isängen med håringpackning i skallen så ska hoppa in i duschen om ett tag sen börja fixa mig för ikväll ska vi ha en avslutnings kväll för Linn som flyttar till Nybro på fredag, så tar bussen in till stan halv 4 och kommer inte hem igen förns imorgon för sover hos min Saknade verre inatt :)
Ha det , Puss ♥
 

TISDAG

Idag är det tydligen en vecka tills skolan börjar, trodde det var igår men nae tydligen inte , jaja .
Blev väckt riktigt tidigt imorse av mamma för att vi skulle sjunga för bror, sen gick jag och la mig och somnade som en stock och vaknade runt 11 .
Segat igenom dagen, då jag suttit framför datan och varit ute med bror som tränar att cykla på sin nya cykel utan stödhjul, naw ! har även hunnit med att duscha och precis städat lite på rummet.
Halv 7 kommer lite släkt hit för att fira bror, Linnea kommer även att stanna här och bli min nattgäst, mysmys !
 
4 bilder på sen vi var hos Anita, finaste Alice ♥

GRATTIS MITT CHARMTROLL ♥♥♥♥♥

Idag är det hela 4 år sen du kom till världen, den bästa dagen i mitt liv var den dagen du kom till världen. Glömmer aldrig när vi skulle åka till bb och få se dig för första gången , jag fick hålla dig först av alla syskon, du var det finaste som jag hade sett, den bästa lillebrodern man kunde få. Dessa år har du lärt dig enhel del, både bra busiga, bra och mindre bra saker . 
Är hur som helst stolt över dig, mitt charmtroll jag älskar dig !

EN VECKA KVAR TILLS VERKLIGHETEN BÖRJAR.. MEN NÖJD MED MIG SOMMARLOV ÄR JAG IALLAFALL, BÄSTA PÅ LÄNGE !

Ja, rubriken lyder . Ska faktiskt bli lite kul att köra igång med verkligheten, att faktiskt få visa mina lärare vad jag kan och mig själv. 
Åh, känner att jag har haft det bästa lovet på väldigt läääänge, och det är tackvare min familj,släkt,vänner och alla nya vänner jag träffat på actscamp och på Öland, det är sjukt vad jag tycker om er, ångrar inte en sekund med er !
Så nu ska ja ha kul en vecka till, utnyttja ledigheten som jäklar ska jag kämpa och ge allt jag har, inget ska få komma ivägen ! 
 


12 AUGUSTI

Hellllu, kom hem från Sarah för ungefär en timma sen . Möte upp henne igår då vi tänkte gå en promenad men blev att vi fastade vi rampen där Eddie var, då vi bara satt och snackade ! 
Sen bestämde Sarah och jag att sova i tält men med tanke på att vi inte fick tag på något så blev det att sova på hennes balkong ist , så vi gick hem till mig då jag packade lite snabbt sen hem till henne då vi fixade det mys på balkongen och gjorde popcorn :) resten av kvällen blev bara snack sen somnade vi rätt fort.
 
Imorse vaknade vi halv 10 och jag drog redan hem efter en timme då jag hoppade in i duschen och nu ligger och lyssnar på musik, om ungefär en timme åker jag med familjen till Loftahammar för att hälsa på mammas kompis och hennes lilla bebis hon fick för lite mer än en vecka sen sen senare idag kanske jag träffar Nivin och gosar med hennes lillebror hon fick igår, såå denna dag kommer bli riktigt mysigt bebisar är det bästa som finns (a).
 
 

GRYM TJEJ !

 

22:44

Dom 2 första ego pics och dom 2 sista fördrev syrran och jag tiden inne på toysrus.
 
Ligger just nu i sängen och snackar skype , har precis snackat med storasyrran någon timma och druckit marabou chocklad och lyssnar just nu på musik. Tänkte försöka sova skapligt ikväll för imorgon vid 12 ska jag möta upp Linnea på centrum så då ska jag ha packat, duschat och fixat mig, för imorgon kväll är det grillfest hemma hos henne och sen blir det även tältning, så det kan nog bli kanon fint !
Så säger godnatt i förväg♥ ha deee puss
 

NEW

Och jag är super nöjd ! Har alltid haft svårt med att hitta byxor som sitter perfekt, och carlings hade precis de som jag letat efter, sen hittade jag även en tröja på JC sen så hittade jag även ett par leopard bikini trosor, så nu är emma happpyyy :) !
 
 

FÖRSENADE BILDER FRÅN MORBRORS BRÖLLOP, MER KAN KOMMA SENARE


GODMORGOOON

Vaknade brevid gossisarna redan halv 9, efter någon timma då vi legat och dragit oss så gick vi in till huset för att käka frulle. Just nu sitter vi och segar framför datorerna och det lär vi göra ett bra tag till, runt 6 ikväll hämtar pappa mig,mamma och Melinda, för imorgon drar vi ju till Norrköping ! 
Puss

MYS PÅ HÖGNIVÅ

Ligger ute i husbilen just nu med Melinda och kusse, vi ligger som i ett litet krypin med duntäcken och massa filtar osv, just nu regnar det också vilket gör alltid en aning mysigare (a) Så nu kommer vi sova gött, nattii

VI TRIVS RÄTT SÅ BRA HÄÄÄR

Hejdär ! Vaknade upp hos mormor vid 11 då jag gick ut och satte mig där de andra redan var sen åt jag tacos till frulle som blev över från igår, göttans.
Sitter just nu på övervåningen med 2 utav mina syskon och kusin Hanna, kusin Ester kom precis hit också och ska sova här också.
Inatt sover vi här igen, fullt hus här med andra ord, jag, syskonen och kusin Hanna kommer att sova ute i husbilen vilket kan bli mys ! Ha det.
Puss

ÖLAND - DEL 2


VART JAG ÄN GÅR

Ligger i en utav mormors sängar just nu och lyssnar på musik, runt 1 idag åkte moster,kusin och jag till linnea för att fika och hälsa på mina andra två kusiner sen åkte vi hem till mig där vi hämtade mamma och bror och sedan vidare till affären där det blev att handla tacosaker och lite annat.
Så för ungefär en timme sen käkade vi och sen har vi proppat i oss lite andra onyttigheter :)
Vi alla sover här inatt så kommer inte hem förns imorgon, och därför blir det ingen Norrköping imorgon utan det blir på Torsdag istället ! Ha de gööttt.. Puss
 
Stiftelsen – Vart jag än går
 
 

MORMORS PLACE

Igår mötte familjen upp morbror med hans familj vid ica klockan 9 då vi köpte grillsaker, fika osv.
Åkte till flatvarp där vi spenderade hela dagen, med grillning, lite bad, solning så fort solen var framme och en halvtimma i bilen pga det började regna men som tur så sprack det upp igen :) såfort jag kom hem så la jag mig i sägen med onepiecen på och låg framför datan ett antal timmar innan moster och kusin hämtade upp mig och syskonen för att åka vidare hem till mormor, vi kom dit runt 10 då vi mest tog det lugnt tills vi slocka.
 
Imorse gick jag och satte mig i solen tillsammans med dom andra sen la jag mig och solade lite, käkade nudlar och nu har jag precis fikat lite .
Stannar här en natt till sen kommer mamma o pappa och hämtar oss imorgon och på Tisdag åker mamma pappa och jag tll Norrköping för lite shopping, guttgutt. Ha de puss
.
 

ÖLAND - DEL 1


SAKNAR ER MINA GOA VÄNNER FRÅN ÖLAND

Ligger just nu isängen och smsar med mina saknade vänner från Öland och lyssnar på lifehouse, saknar dom så det gör ont ♥ Förövrigt så ska jag försöka somna skapligt ikväll för att orka vara vaken och klar till 9 imorgonbitti då vi ska möta upp morbror,cicci och kusin för att dra och handla käk,fika osv för att sedan åka till flatvarp för bad och stek :)
 
Godnatt i förväg. Puss
 
 

HEMMA IGEN

Nu är jag hemma igen från att varit i stan sen Tisdags, Jennifer mötte upp mig när jag kom med bussen då vi gick runt en snabbis på stan sen gick vi hem till henne för att planera dagen vilket slutade med att vi åkte båt till ettberg där vi badade med några grabbar sen mot kvällen åkte vi moppe ut till Oskar där vi badade och sov med samma grabbar, vi drog tidigt därifrån sen på onsdagsmorgonen då vi drog hem till Jennifer för att käka frukost och sen slockade vi alla. När vi vaknat så drog vi och käka pizza sen mopparna till ett berg där några badade .
På kvällen kom Mela till Jennifer då vi käka godis och glodde film osv tills vi somnade.
Ochhh igår så var vi med nea och senare på kvällen mötte vi upp nattiz.
Är iallafall hemma nu då jag hunnit med att packa upp allt,duschat och precis käkat pizza, syrran har även flyttat upp 2 våningar vilket känns tomt och inte bra alls.. menmen ni får ha det toppen. Puss

RSS 2.0