GRYM TJEJ !


GNARP IMORGON !

Carro drog hem runt 5 tiden då jag hoppade i badet direkt sen iväg till affären där jag köpte mat och godis jag ska ha imorgon.
Packningen är nästintill klar och vi har gäster här just nu, så precis käkat grillat och snart blir det att proppa i sig lite andra onyttigheter :)
Blir att lägga sig skapligt ikväll med tanke på att ja ska upp runt 7. Så detta inlägg blir nog det sista på några dagar så hörs vi på lördag igen . Ni får ha det toppen . Puss

Kör på något gamalt ut arkivet

14:49

 Efter att ha käkat grillat,fikat och ätit massa med jordgubbar med glass så fick jag skjuss av kerstin hem till bynn där jag spenderade min midsommarkväll hemma hos några kompisar till oss där massa annat trevligt folk befann sig :) Där blev grillkäk igen sen tårta på de och lite onyttigheter.
Runt 3 tiden drog vi oss hemåt då Carro följde med hit :) 
Just nu ligger vi och seger oss lite och har ingen aning vad vi ska hitta på men senare idag måste jag iaf ta tag i min packning och dra till affärn och handla de som behövs inför imorgon :)

GLAD MIDSOMMAR !

 
Jaaau, Hanna och jag på första bilden och en nyvaken emma .
Vi väntar nu på att de andra ska bli klara så vi kan åka till midsommarstången :) 
Önskar er alla en glad midsommar ♥

PÅVÄG UT

Kusin och jag har precis tagit på oss bikinisar och precis ätit frulle.
Halv 2 drar vi till nån midsommarstång och efter det firar vi resten av midsommaren här hemma hos mormor :) men innan dess ska ja hinna duscha och fixa lite smått. Ha de
Puss

4 BILDER FRÅN GÅRDAGEN OCH IDAG


DET ÄR DIG JAG VILL HA

Bosatt mig hemma hos mormor nu med kusin och moster :)  Blev fika när vi kom sen åkte mormor, jag och kusin Hanna till horn för att handla lite.
Blir väl att käka lite senare sen bara ta det chill resten av kvällen. 
 

11:42

Hellluu, håller på att packa lite smått för inom en timme kommer moster och kusin hit för att lämna mina syskon och hämtar upp mig istället då vi ska hem till mormor där vi ska fira midsommar :)
Kommer antingen hem imorgon kväll eller på lördag nångång då jag ska packa på nytt och denna gång på actscamp i Gnarp med Verre och massa andra  , vilket kan bli super !
Tar med mig datan hem till mormor så lär bli mer bloggning senare idag. Ha de . Puss

23:24

Sitter i sängen o käkar nudlar efter att varit ute och kört kubb med Ela,Verre,Tim,Oscar och Timmy.
Imorgon blir det att dra in till västervik för shopping och bad Elas och hennes familj :)
Funderar på att lägga mig skapligt ikväll så godnatt iförväg !

15:56

Ligger hemma i sängen just nu efter att ha varit en sväng på hammar med ela,timmy,oscar och filip.
Spenderat mina 3 dagar sen jag kom hem med ela, sovit över, chillat till tusen, käkat glass, gått på garpe och stekt lite :) ska alldelse strax dra mig hem till ela och hänga lite sen senare blir det kubb med några, vilket lär bli najs ! menmen nu vänta tills ungen ätit sen drar jag mig dit. Puss

22:02

Spenderat min dag med ela då vi dragit en glass och en promenad och sen rampen med eddie och benjamin. Sen bara tagit det lugnt och käkat tacos hos ela.
Just nu ligger vi hemma hos mig med eddie och taree chilll bah :) Pussss

RÄDDA LIV !


HEMMA IGEN EFTER SJUKLIGT BRA DAGAR

Jaha då var man hemma i den lilla bynn igen efter att ha spenderat en vecka i kreta med familjen där vi haft över 30 grader och över 20 grader i havet/poolen, underbart med andra ord !
Ur grymma uppträdanden på kvällarna, god mat och träffat trevligt folk :) sista dagen hände nått knas med mitt öra, hörde mycket sämre och fick ont så dan efter vi kom till Sverige fick mamma och jag åka till en vårdcentral i Stockholm där de visade sig att jag hade fått en infektion så fick med mig pencillin och örondroppar hem. Senare på dagen åkte vi upp till dalarna där vi hjälpte till o fixa lite saker inför brölopet och på kvällen blev det grillning med trevliga människor.
Lördagen bestod då av brölop där jag serverade tre rätters tillsammans med syrran,linnea,rebecka och några till. Ja, den kvällen bestod av glädjetårar,skratt, dans, träffa på nya människor och ja vi hade det allmänt trevligt och bra under hela dan/kvällen natten.
Imorse blev det att städa undan allt från kvällen vilket tog sin tid men vi kom iväg runt 4 och kom hem nu ikväll för ungefär en timma sen .
Om en vecka drar jag till Gnarp, ett läger tillsammans med Verre och det kommer nog bli super de med !
Memen, tänkte alldeles strax krypa ner i min säng , Godnatt ♥

BYE SWEDEN

hellluu, om ungefär en timme bär vi av oss mot Stockholm hem till moster och sover där inatt. 
Tidigt imorgon bitti åker vi til arlanda och sen flyger kl. 9:30 :) kommer till Sverige den 14, då vi ska till moster igen och sova där en natt sen på fredagen åker vi upp till dalarna för att gå på brölop på lördagen sen :d så är inte hemma förns på söndagen sen. Detta låter verkligen superdupder najs !!
Ni får ha det super gött ni med  , puuusssss

SÄNGEN HELA DAGEN

Ja, precis som rubriken säger " sängen hela dagen " . Känner inte för att göra mycket mer än att ligga här och bara tat lugnt, har iaf fått lite gjort som tex ätit lite sen frukost och tagit fram lite kläder som jag ska ha med mig till kreta, underbaaar känsla ! mormor kommer hit lite senare och sen äre ju final i bb ikv , hoppas verkligen Hanna vinner, för det är hon värd !! jaja, nu ska jag fortsätta slappa och lyssna på musik. Puss

GILLA STARKT


Då har man långa naglar igen då :)hade inte tid förns vid kl 5 så Elin och jag gick runt med lillebror medans mamma fixade sina naglar. När mamma var klar så gick vi lite på stan då jag köpte värmeskydd till håret och ricinolja, så hoppas att mitt hår växter lite mer såsmåning om :d för tänkte även klippa topparna innan jag åker.
Ligger just nu isängen med musiken på och ah gör inte så mycket mer, är rätt så pepp inför allt som är planerat denna månad, känner att det kan nog inte bli mycket bättre !
Imorgon ska jag in till stan vid 11 med syrran för hon ska fixa såna där naglar med :) sen vet inte jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom att jag lär tvätta nu ihelgen och börja packa lite smått redan på söndag. Ha det toppen. Puss

BILDER

lite mobil bilder från senaste dagarna :)

RSS 2.0