Oct. 31, 2012

Spenderat mina dagar med jennifer,mela,bastman,jesper,sigrid,verre,ela,eddie och henke. Än så länge har ja haft ett suveränt höstlov, spenderat varje dag med bra människor.
Inatt sov ja hemma, vaknade 9 fixade mig runt 10 sen sprang till tåget med jennifer som ja va hundra på att vi skulle missa men näe tåget va inställd och ersättnings bussen va 20 min försenad, bra där! Just nu sitter ja på ludde medans jennifer gör prov, vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen hon sover iallafall hos mig inatt. Hoppas erat lov varit lika bra som mitt, puss


KLASSFOTO


Oct. 29, 2012

I lördags kom mela, jennifer och thor, vi chilla mest tills vi mötte upp adam och drog till ica för att köpa godis. Sen gick jag jennifer och mela hem till mig, mela och ja badade sen bah tog vi de chill tills vi somna.
I söndags vid 1 följde mela med oss till norrköping där vi köpte iphone till mig och melinda, överlycklig tjej nu! Kollade runt lite i affärer sen åkte vi hem igen med donken käk i bilen. Väl hemma packade ja sen skjussade pappa oss till stationen. Vid 8 cyklade vi till jesper där bastman var, va där till 1 någongång. Innan vi somna tog vi oss lite nattkäk.

Just nu ligger ja här med jennifer hos henne, ska sova här. Ingen aning vad vi ska hitta på men sånt som märks. Puss


KVÄLLEN IGÅR

Gick hem till Verre när jag kom till bynn, hon packade sen hämtade mamma oss . Hemma hos mig chillade vi mest, tills Eddie smsade och bad oss komma till erneberg, så gick dit där dom skatade, sjukt jävla kallt.
Sen gick vi till ica där Verre och jag mötte upp Linnea och sa farväl till Eddie.
Linneas mamma skjussade oss till busshållsplatsen där Johan kom med bussen från Stockholm, morbror hämtade upp oss där, åkte hem till morbror och kollade på film i deras lilla bio uppe på vinden, mysigt! 
Mamma hämtade oss runt 11 då låg och lyssnade musik och snackade som vanligt tills vi båda slockna.
Vaknade ovanligt tidigt imorse, redan runt 9.. vi har käkat frulle med min familj och nu har Verre åkt hem.
Ligger just nu in my bed och lyssnar på musik och väntar på min saknade Mela som blir min nattgäst inatt, vet inte riktigt vad vi ska hitta på eller jo träffa Jennifer och typ snacka om det vi missat ? Skriver senare eller imorgon.
Ha en bra dag, puss babes 

JAG ÄLSKAR DIG

 
Var ute med min enormt saknade vän Ela förut.
En vän jag träffade för ungefär 2 år sedan, vi har haft våra tider då vi umgåts hela tiden och tider då vi inte umgåts på över flera månader. Men ändå har vi varandra någonstans, hur sällan vi ses nu för tiden så kommer jag alltid vara vid din sida, glöm aldrig det ! 
Du är en sån vän alla behöver, du ger en råd du är ärlig och finns alltid där för en.
Tur vi bor så pass nära varandra, så när vi väl ses så har vi bara några minuter ifrån varandra.
Det jag ville säga var att du är en underpar person, en av de starkaste jag känner och en av de finaste vännerna ja har, guldvärd !
Jag älskar dig vännen
 

FML

Ja... duktigt jobbat Emma ! 
 
Förutom detta så har dagen varit bra om man bortser från att jag inte blev godkänd på ett av proven vi fick tillbaka idag.. men dom andra 2 blev ja nöjd med ! 
Humöret har varit upp o ner efter ja slutat skolan, hämtade bror på dagis när ja kom med bussen, lagade mat och ah resten av min kväll står över där.. HAHA ha en fortsatt bra kväll puss
 

DRAR TILL JENNIFER OCH SPENDERAR NATTEN DÄR

Haft en sjukt seg dag i skolan idag, frusit och varit allmänt trött.. långa raster osv . Fick även reda på en hemsk sak idag.. så mina tankar går till dig idag vännen ! 
Kom hem vid 4 då ja låg o glodde tv och nu har ja precis käkat och halvsovit lite, ingen ork typ.
Ajaaa, ska be om skjuss till Jennifer nu, Natti babebes
 

FÖRSÖKER VARA STARK NÄR JAG GÅR IGENOM MOTVIND

Haft en redigt skön måndag här hemma. Käkat tills ja spruckit och badat och bara umgåts med familjen.
Har även hunnit med ett telefonsamtal med älskade storasyster, alltid vid din sida !
Ken ring spelas i högtalarna, spelats i öronen ända sen ja vakna, så himla bra ! 
 
 
 
 
Natti i förväg babes 

MÅNDAG

Dagen har varit helt okej iskolan, lite dryg bara kanske. Kom hem vid 4, då ja och bror käka rostade mackor och drack oboy sen har ja vräkt i mig lite andra onyttigheter. Nu ikväll ska ja bara vara hemma ta det chill, göra en inlämningsuppgift om ja orkar. 
Lång dag med långa raster emellan imorgon, men ändå helt okej lektioner. Puss

GODNATT

Har inte så mycket att säga om kvällen, mest legat och degat inte orkat så mycket mer. 
Imorgon tillbaks till skolan idag, träffa alla igen ! innan vi går på höstlov i en vecka, då jag kommer inskaffa mig en iphone.. najs ! 
Godnatt
 

I LOVE UUU


MIN HELG.. GRATTIS ÄLSKADE LILLASYSTER

I fredags var det min sista praodag på din sko, fick sluta redan vid halv 2. Då jag fikade på stan med mamma och lillebror sen cyklade ja upp till gymnasiet kollade på en idrottslektion sen hängde jag med Elin hem, Hampus kom även efter ett tag. Halv 6 gick ja till skolan och hämtade min cykel och cyklade till stationen där Henke och jag väntade på Sigird. Vi gick hem till Henke chillade tills hans kompis kom då vi först cyklade till sporthallen sen vidare på fest som låg ungefär där, kvällen blev bra ! 
Somnade hemma hos Henke med Sigrid, såfort vi vaknade brummade Sigrid och jag ner till stan för att köpa kina mat till mig och subway till dom. Drog tillbaka då vi käka och glodde film eller ah jag sov mer än vad ja kollade, haha typiskt mig. 
Sen halv 4 drog ja till Jennifer där vi fikade med hennes familj och satt och snackade lite tills Nea kom, då vi drog på bio, Ted. Riktigt skön men sorlig film.. sevärd ! Jennifer och jag tog bussen till bynn vid 10.
Somnade runt 12, medans Jennifer och Thor glodde film. Lillebror väckte mig efter 8, gick upp och sjöng för lillasyster som är 13 bast nu ! Sen dess har ja legat och degat i sängen, sovit, vaknat och sovit osv....
Ska hoppa in i duschen nu innan morbror kommer hit för att fira Melinda. Puss
 
Grattis värdens bästa lillasyster, jag är så stolt att just du är min syster. Du är den som ja går till först, den som alltid lyssnar och den som alltid finns där för mig. En sån syster som vi alla borde ha. 
Du är 4 år yngre än mig, men ändå förstår du dig på mig så himla bra, alla mina knasiga problem du alltid får lyssna på.
Du är guldvärd, och du ska veta att jag finns för dig också, kommer alltid att hjälpa dig livet ut.
Jag älskar dig lillasyster, bästavän 

NÄST SISTA PRAKTIK DAGEN

Gooodmorgon.. tänkte stänga av datan nu men slänger in ett inlägg innan. Idag kommer vi få varor så kommer vara mycket att göra, men det är ju bra de.
Vet inte riktigt vad som händer efter ja slutat, kanske träffa Jennifer eller något. 
Ha en bra dag , Puss
Spenderar min helg med bästa Sigrid ♥

DET GÅÅÅÅR BRA NUUU

Trots att det var massa varor och mycket att göra så är ja nöjd med dagen, känns som det bara går bättre o bättre!
Drog hem till Jenniefer när ja slutade, vi drog till donken för käk sen kollade runt lite på stan tills vi tog bussen hem.
Har kletat in håret med hårinpackning, slängt in en tvätt och ska snart hoppa in i duschen sen käka och bara ta det chill resten av kvällen! Puss

GODNIGHT,SWEET DREAMS♥


TISDAG

Min andra praktikdag, och jag trivs och tycker det är roligt förutom då blir för mycket och göra, för att stressa är inte min grej med tanke på mitt tålamod, haha det är något ja måste jobba på! Personalen är trevlig iaf och det är väl nästan huvudsaken.
Jennifer följde med hem efter skolan, käka macka sen kom Thor och Adam hit. Dom drog efter 7 och då slockna vi båda, sov någon timme sen skjussade vi hem henne. Melinda och Filip jag har precis bakat chockladbollar och nu ligger jag och degar i sängen. Imorgon kommer det nya varor, så blir rätt mke att göra, men det ska ja nog fixa.
Puss
 
Finaste lillebror ♥

WAIT FOR THE BOY THAT WOULD DO ANYTHING TO BE YOUR EVERYTHING

Var i simhallen med familj förut somsagt och Jasmin var även med och Malin ett tag. Blev donken käk efter det och sen åkte vi förbi Natta så nu har jag äntligen min plattång igen.
Har rensat datan, tagit bort massa bilder och avinstallerat hela datan, så nu är den inte lika seg iaf. Borde nog skaffa mig en ny snart, segaste datan ja vet!
Imorgon börjar praoveckan, början halv 11 så sovmorgon för min del imorgon, skapligt najs !
Det bästa med prao är väl att ja slipper plugget, är faktiskt rätt så nervös eftersom jag har inte jobbat sådär i någon affär innan, men det ska nog gå bra !
 
 
 

SÖNDAG

Efter att letat runt efter vad man ska hitta på så hamnade vi hemma hos Janson där det var fest. Trots att vi två inte drack var det roligt ändå. Vi drog hemåt runt halv 12. Somnade kanske runt 1.
Malin har precis dragit iväg för att träna och jag väntar på familjen som ska hämta för att dra till simhallen och bada lite, Malin tränar där så hon skulle bada lite med mig.:d resten av dagen kommer nog bara bli att ta de chill hemma oså. Pussss

HOS MALLAN

Vaknade vid 12 hemma hos Nivin, hann knappt fixa mig eller något förns pappa hämtade mig.
Käkade tacosen från igår sen la jag mig i ett varmt bad. Fixade mig sen tog ja bussen in till stan.
Varit här sen 4, då vi bara tagit det lugnt. Ingen aning vad vi ska hitta på idag, något skoj hoppas jag på iaf. Sen måste ja ut till brevik och hämta min plattång som ja glömde hos Natta för någon månad sen.
Ha en bra kväll.. Puss
 
 

FREDAG

Har endast en lektion som bestod av naturkunskap och sen gjort ett prov. Skrattat mig igenom dagen, förutom då vi sluta och jag visste inte vad jag skulle göra, så slutade med att jag gick hem till Mela, väntade på att hon skulle sluta. Drog med Mela och Jennifer när dom skulle sola, sen tog Jennifer och ja bussen hem till henne.
Vi var med Thor och Adam någon timme, sen gick ja hemåt då ja käka tacos och glodde fotboll, brist på liv !
Är på riktigt dåligt humör, och varför vet jag inte riktigt.. kanske för att ja vet att alla gör något just nu och jag inte ett jävla skit... aja, imorgon drar jag in till stan för att umgås och sova över hos Malin :) Godnatt i förväg.
 
Finaste Öland !

SAKNAR

Humöret var helt okej iskolan, men så fort jag kom ut i det tråkiga vädret blev jag på galet dåligt humör. Gick av vid centrum väl hemma i bynn då ja mötte upp Mamma och Frida, köpet b&j. La mig i badet på engång och la mig med plugget, käkade, forsatte plugga lite tills ja slocka så redan sovit 3 timmar nu ikväll så inte direkt trött nu.
Förövrigt är humöret sisodär, saknar min sjukt fina vän Nivin som jag inte träffat på hur länge som helst, men glad att jag vet att hur sega vi än är på att träffas så har vi alltid varandra där. Du är den som fått mig att så upp, den som stöttat mig genom allt det svåra. Du har verkligen funnit där hela tiden, och det betyder .Jag älskar dig ♥

BRA HELG


FREDAG

Är hemma hos saknade Malin nu efter en bra skoldag, chill och braaa. Malin är på sin prao just nu och kommer inte hem förns 4, så om en halv timme ungefär så ska ja möta upp Madde så ska vi hitta på något sen måste jag ner på stan till mina praoplats och be dom skriva på ett papper.
Ingen aning vad jag och Malin ska hitta på men sånt som märks, sover iaf över här.
 
Någon bild ja hittade på Malins data
 

GE ALDRIG UPP, FORTSÄTT KÄMPA JAG LOVAR DU KOMMER SE FRAMSTEG BARA DU TROR PÅ DIG SJÄLV

Stannade kvar istan efter skolan, då jag var med Jennifer,Alex och Matte. Sen vid 7 tog Jennifer och ja bussen hem till bynn, då vi två grabbar kom hit för lite chillsnack och musik såfort dom hade dragit hoppade vi in i duschen och somnade till en film. 
Regning dag men ändå helt okej, haft 3 lektioner och varit på möte, och det kanske inte gjorde dagen till de bästa men vafan överlevde ju iaf, lerat ner mina nytvättade converse också efter orienteringen på idrotten så nu tvättar dom om på nytt och funderar starkt på att köpa gympaskor faktiskt.
Kom hem för typ en halv timme sen, käkat en macka och nu väntar jag på att Jennifer ska komma hit, om hon nu hittar ny gamlebybo nivet, hahah. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, eller jo baka chocklad bollar, hähä.
Ha dee , Puss
 

ENTREPRENÖRSKAPS PLUGG

Hemma nu igen.. i söndags kväll drog jag lite spontant till Jennifer där jag sov över, vi lyckades även försova oss, duktigt. Igår följde Mela och jag med henne till frisören sen käka Jennifer och jag donken innan vi tog tåget hem till bynn, vi gick hem till henne och kollade på okänt med Kajsa sen somnade vi.
Skoldagen har varit bra, gått snabbt men har ändå varit halft död. Kom hem för en timme sen och sen dess har jag hunnit med att käka macka och oboy och sitter och pluggar entreprenörskap, prov imorgon.
Känner att det börjar verkligen gå framåt för mig iskolan, så jävla bra ! blir nog att stanna kvar istan imorgon för att fixa praktikplats, men nu ska ja fortsätta med pluggandet sen fixa iordning mat för är barnvakt. Puss

RSS 2.0