HOME

Ja.. brukar vara såhär att man tycker det ska bli skönt att komma hemma.. men nä denna gång vare faktiskt inte så trots de dramtiska som hänt och även det roliga. Ja, om ja ska kortfatta de hela, i torsdag var jag ju då hemma flera timmar i Linns rum medans hon var i skolan sen på kvällen träffade vi Felicia och gjorde knasiga saker. I fredags gick vi upp 5, var med Linn i skolan sen på kvällen åkte vi hem till en tjej som går i hennes klass där det blev pizza käk oså. Vi var hemma hos Linn runt 9 igen då vi va lite med dom på hennse boende sen drog vi ut med Felicia och några tjejer.
I lördags blev det inte som någon av oss ville, allt gick snett pga saker, så vi stannade hemma på boendet, såfort humöret kom fram fick vi för oss att åka till simhallen och bada lite men det var stängt så vi drog och köpte godis och ben o jerrys sen bara tog det lugnt. Vi städade och fixade, låste ute oss, jag glömde fingret i en dörr och vi typ dog av garv trots det dåliga humöret.
Tog tåget hem 14:52, vi träffade Oscar en snabbis innan jag sa farväl till Linn. Så ah, hemma nu igen har packat upp allt, käkat och snackat lite med syrran. 
Men ah, har faktiskt haft det riktigt roligt ändå, så tack flickor ♥
 
 
 
 

VARIT MED LINN I SKOLAN HELA DAGEN

Igår kväll träffade vi Felicia, gjorde lite bus träffade Oscar och hans kompisar osv hahah.. somnade iaf brevid Linn runt 11 kanske.
Väckarklockan ringde 5 imorse och bussen gick vid 6. Linn har gått och blivit äkta bagare vetni!
Idag har vi gjort bakelser och lite sånt, och just nu sitter vi på hennes svenska lektion. Så fort hon slutat ska vi ta bussen till henne igen, fixa oss sen ska vi hem till en tjej från hennes klass där vi ska glo film och bara umgås :)
Vet inte riktigt vad som kmr hända mer denna helg men sånt som märks ju. Puss


 
 

NYBRO

Blev lite ändringar så tog bussen till Nybro redan igår kväll till Linn, var framme runt 11 då hon visade mig runt lite på boendet sen somnade vi.
Hon drog till skolan för flera timmar sen och jag har sovit tills nu ungefär och snackat lite med syrran i telen.
Linn kommer inte hem förns vid 5, så tänkte bara vara här i hennes rum och ta det lugnt, läsa lite om entreprenöskap som jag har prov på nästa vecka, käka godis och duscha och fixa. Ingen aning vad vi ska hitta på sen men sånt som märks :) ha en bra dag. Puss

DRAR UT

Drar ut och går lite , möter upp syskonen och rensar tankarna lite, skönt.
 

MIN HELG

 
Fredags kvällen bestod ju då av plugg,chill och skype snack med jeppee.
 
Så fort jag vaknade i lördags satte jag mig med plugget i några timmar sen hoppade in i duschen och började fixa mig. Vid 3 tog jag bussen in till stan till Natta, där det var först tacokäk med några och senare blev det festligheter, eftersom Natta nu är 18 bast ! Kvällen blev lyckad, hade det riktigt roligt om man bortser från vissa saker, men allt var ändå så himla bra ändå
 ! Imorse vakade vi sega, åt frukost sen tog jag och några till bussen hemåt.
Väl hemma packade jag om på nytt, jag och Linnea blev hämtade av hennes mamma och åkte hem till henne.
Vi har pluggat i flera timmar nu, med duschpaus och promenadpaus. Tror vi ska ner och käka snart sen plugga vidare tils vi ska glo lite tv innan vi ska sova. Puss

FREDAG

Goookväll. Har haft ännu en bra dag iskolan, om man bortser från naturkunskapslektionen, man typ somna.
Sen fick ja sitta och vänta i 40 min på bussen, segt ! 
Väl hemma försökte jag plugga lite smått, gick väl sådär.. istället har jag snackat skype och snackat i telefonen..
Just ligger jag i sängen och lyssnar på Ken ring-själen av en vän, nötat den ett tag nu och lär göra det nu, så jävla bra och skön låt.
Imorgon har jag bestämt mig för att bara plugga plugga och plugga röven av mig, även att jag inte orkar så ska ja få in den där skiten i hjärnan, äckelprov på Tisdag..
Samma så på Söndag, pluggpluggplugg-.-
Godnatt i förväg
Jag älskar lillasyster ♥

 

SINGEL ELLER UPPTAGEN, MAN BLIR FORTFARANDE SÅRAD

Bra dampig skoldag, humöret har varit på topp, uuuunderbaart !! 
Följde med Jennifer hem efter skolan, hon hämtade pengar sen gick vi hem till mig pengar då ja också hämtade pengar och invigde min nya vinterjacka. Sen brumade vi iväg på cykel ner till centrum där vi tjockade oss på pizza sen gick och köpte godis och brumade hem till Jennifer då hon packade.
Just nu sitter vi nyduschade och lyssnar på musik. Även hunnit läst några sidor ur naturkunskapsboken.. bestämt att plugga typ hela dagen imorgon efter skolan, hoppas jag lyckas ! Godnatt i förväg babees

ONSDAG

Skoldagen har varit braa, ovanligt pigg och glad, sånt som gillas ! 
Hämtade bror på dagis, sen gjorde vi syskon tacos så har precis käkat. 
Just nu sitter jag med musiken på högsta och kollar runt på fb som vanligt. Hoppas på en lika bra dag imorgon eller ah bara jag inte kommer vilse på orgenteringen imorgon så ska nog allt gå fint. Puss

SOMNADE TIDIGT IGÅR KVÄLL, VAKNADE 5

Yes, rubriken lyder haha var duktigt trött igår efter skolan så somnade en halv timme sen upp och käka och fixade mig lite smått fall ja skulle somna igen vilket ja gjorde, tror ja sov redan runt 7 och vaknade vid 5, haha bra där.
Så nu väntar jag på att håret ska torka efter att ha duschat, har rätt lång tid på mig så först nörda lite fb osv.
Går till 4 idag, seeegt sen hem och vara barnvakt då vi ska göra tacos :d Ha en bra dag. Puss




Skoldagen har varit bra, hängde med hem till Jennifer med Mela en snabbis då vi bah hann att snacka lite sen hämtade mamma mig då vi åkte och handla lite och hämtade syrran . Vi åkte till minneslunden och la blommor där sen åkte vi hem. Har packat upp väskan nu från helgen, fått i mig mat och bakat kladdkaka med syrraan.
Mamma snart slingra ljusa slingor i mitt hår sen ska ja bah ligga och dega . 
 
Ett år sedan en sån världefull människa lämnade jorden, blev den finaste skyddsängeln. Du är enormt älskad och saknad morfar♥

IKEA NEXT

Vaknade brevid syrran för ett tag sen bara, just nu håller vi på att fixa iordning oss för att åka till ikea och hitta saker till hennes lägenhet. När vi är klara med det så blir jag hämtad av familjen då vi åker hemåt igen.
Lär komma hem rätt sent ikväll så detta blir mitt första och sista inlägg för idag, ha en bra dag. Puss

SOFFHÄNG EFTER EN BRA DAG

Imorse vaknade jag vid halv 11, åt lite sen fixade iordning oss. Sen tog vi tunnelbanan hem till syrrans lägenhet där vi fixade lite sen in till stan där syrran köpte vanliga toffsar, deo spray och sen en toffs med en sån där silviring ring runt till mig, riktigt schysst ! efter vi kollat runt lite så åkte vi hemåt igen. Då vi satte oss ute i solen sen gick in och glodde på tv, då vi båda slockna. Runt 6 då vi vaknat gick vi och köpte pizza och lite onyttigheter, så det har vi smällt i oss och ligger just nu och kollar på med tv med syrrans lillasyster, myyys !:)
Resten av kvällen spenderas här i soffan framför tvn med mys. Hoppas eran dag varit lika bra som min, puss


Saknart ..

SOFFHÄNG EFTER EN BRA DAG

Imorse vaknade jag vid halv 11, åt lite sen fixade iordning oss. Sen tog vi tunnelbanan hem till syrrans lägenhet där vi fixade lite sen in till stan där syrran köpte vanliga toffsar, deo spray och sen en toffs med en sån där silviring ring runt till mig, riktigt schysst ! efter vi kollat runt lite så åkte vi hemåt igen. Då vi satte oss ute i solen sen gick in och glodde på tv, då vi båda slockna. Runt 6 då vi vaknat gick vi och köpte pizza och lite onyttigheter, så det har vi smällt i oss och ligger just nu och kollar på med tv med syrrans lillasyster, myyys !:)
Resten av kvällen spenderas här i soffan framför tvn med mys. Hoppas eran dag varit lika bra som min, puss


Saknart ..

LYCKA


Sitter och myser i pappsens myströja, första som åker på när jag kommit hem efter skolan denna vecka, urmysigt ! Har precis packat och ska upp och käka, vrrååålhunring.
Sen åååååker vi, eller ah vid 5. Det kanske ja redan sagt ett antal gånger ? men detta är lyyyckka. Puss

HUVUDSTADEN IMORGON !!

Jaa, en dag kvar till Stockholm ååh vad jag älskar det stället spelar ingen roll på vilket humör man är på innan, för där mår jag alltid så himla bra :). Ännu roligare då jag ska få träffa Eddie, inte träffats den pojken ett tag nu, så det ska bli naaajs :)  Går i skolan som vanligt imorgon , hem och packar sen vid 5 åker vi.
Framme runt 9 då syrran skulle ha några hos henne, så blir väl att vara med dom hela kvällen :) datan får hänga med också faktiskt, så uppdatering blir det nog.
Idag efter skolan gjorde jag en engelskaläxa och sen har ja bara legat nere i sängen och lyssnat på musik och tagit mig ett bad . 
 


Tuummmmen upp

GOOODNATT

Helllu, ligger i sängen och snackar med systeryster. Jobbigt men helt okej skoldag, full matad av plugg.
Dagen imorgon kan bli rätt chill, 3 lektioner tror jag sen idrott. Efter skolan imorgon så ska jag hem och packa sen plugga fall jag får nått nytt sen vetifan. Syrran fyller år idag, så släkten har varit här då vi käkat tårta och musiga kakor och innan det åt vi göttig mat :) Godnatt babeees 


Åååh, vad jag saknar sommaren på Öland, bästa ♥

GOODNIGHT

Lång men ändå hyffsat bra Tisdag, så fort jag kom hem fortsatte jag med plugget jag påbörjade på igår och nu är det äntligen klart så ska bara skicka det till läraren, skönt.
Har faktiskt inte hunnit med så mycket mer än fått i mig tacos vilket satt redigt fint i magen sen snackat lite skype och duschat. Funderar på att gå upp fixa mig för natten sen sova skapligt ikväll så jag får min sömn.
Godnatt söötisar 

BRAAA DAG

Första skoldagen med min nya klass var riktigt bra, en bra klass kommer det bli ! dock äre rätt mke hemarbeten, men det kan jag faktiskt är lite kul och skönt ibland, att lära sig lite nytt istället för att ligga och nörda facebook som man alltid annars gör, haha.
Trodde idrott bara skulle vara segt, men saknar det faktiskt att ha idrott med en hel klass, så det var skönt att få röra lite på sig för engångs skull haha.
Slutade vid 3 och var hemma efter 4, då jag satt mig med plugget på engång och käkade chockladbollar mammsen hade gjort. Käkat mumsig mat också och nu ligger jag och snackar med syrran i telen, längtar till helgen !! 
Ajaaa, ska snart upp och göra de gamla vanliga, fräscha upp facet och sen fortsätta med plugget eller sova. 
Godnatt i förväg 


Finaste moster ♥

GÅSHUD ? JAA !!

http://www.tv4.se/x-factor/klipp/audition-freja-modin-dina-andetag-2216732

17:52

Har precis fått i mig god mat och två mumsiga bullar. Tänkte alldelse strax hoppa in i duschen sen packa väskan inför imorgon då jag har idrott med nya klassen, känner att jag börjar bli lite smått nervös trots att jag känner rätt många men känns ändå så läskigt men det ska nog gå bra :) lär inte kunna stå emot att gå till min gamla klass så fort jag får den chansen, haha ! 
Aja,duschen såfort jag får den orken sen bara dega här nere i mitt plaaace. Puss

BRA SÖNDAG

I fredags satt jag och kollade på när några killar från klassen körde lite fotboll på idrotten i väntan att att Linnea skulle sluta. När hon hade slutat tog vi bussen hem, gick av vid ica då vi köpte lite onyttigheter sen gick vi hem till mig där vi bara tog det lugnt hela kvällen, gav varandra massage, mys framför en film. Somnade i skaplig tid.
 
Vi vaknade vid 10 i lördags, då vi bara tog det chill tills 12 då hon åkte hem och jag åkte till Jennifer där några grabbar var, vi drog till affärn sen kom Emil då vi drog och käka pizza osen hem till Jennifer igen.
Lite senare kollade vi på skräckis oo Mela kom runt 9, vi somnade väl runt 12 tiden.
 
Hela morgonen har vi tagit till chill, cyklade hem runt 12 då jag och syrran fixade ihop lite käk.
Fick ett litet ryck då jag fick för mig att ta bort benen på min säng, eftersom det blev förhinder med storasyrrans säng som jag skulle få, så fick jag för mig att göra nån förändring med min säng :) än så länge trivs jag iaf.
Skriver ikväll igen . Puss
 




Bilder från de senaste dagarna 

DU KAN OM DU BARA HAR VILJAN TILL DET

Jag trodde ALDRG att jag skulle säga detta, men jag kommer sakna min klass på IM..
Jag kommer sakna mina lärare som verkligen hjälpt mig och stöttat mig igenom detta år och mina klasskompisar.
Glömmer aldrig mötet i julas då dom sa att jag kommer inte fixa mina betyg på bara ett år, utan 2-3 det var nog en av de värsta dagarna allt var som en mardröm. Men något hände, jag började kämpa och bara efter ett halvår fixade jag mina betyg och har nu kommit in på ett pogramm.
Så på måndag börjar det hårdare livet, nu måste jag försöka klara de mesta själv, ta mer ansvar för mig och kanske inte kunna få den hjälp jag fått innan. Men det ska jag klara. Tack för all hjälp och stöttning, det betyder verkligen !
 

JENNIFERS HOOUSE TONIGHT

Vid 10 går jag och möter upp Jennifer, sleppar hos henne inatt, mysigt värre ! Imorgon ska vi ut till horn med klassen typ dyka oså ? haha muppigt värre men kan bli coolt ju ?.
Ska fortsätta försöka hålla mig vaken och lyssnar på muusik .
Ha en bra kväll, puss



Varför så snyggaa ?!?

HAPPPY GIRL



Ja tycker bilden säger det mesta, varför jag är så glad, alltid skönt att åka härifrån till andra ställen och umgås med  de man inte träffar varje dag annars. Då jag är i Stockholm ska jag även träffa Eddie, sen på Söndagen får jag med mig syrran säng hem till mig :) denna blir lite större än jag har nu.
Sen i Nybro har jag aldrig varit i så ska bli kul det också sen att få träffa Linn :) Och dom de flesta kanske vet så ska jag börja Handel nu på måndag, alltså ny klass och allt sånt, som tur så känner jag typ alla och att jag kommer vara nära min gamla klass, för dom kommer jag att sakna ! 
 
Puss

MIN HELG !

I fredags kväll låg jag bara hemma, senare på kvällen kom Ante hit, vi satt mest och snackade !
 
Vaknade halv 9 av att Linnea hade kommit hit, så gick upp så började vi fixa iordning oss sen fick vi skjuss till flisvägen där bussen gick mot Norrköping. Väl framme chillade vi i Sigrids lägenhet sen drog vi en sväng på stan.
Senare på kvällen kom det lite folk då det blev lite festligheter, vi somnade iaf runt efter 1 som packade silar i Sigrids lägenhet. Idag tog vi bussen hem vid 10:35, såfort jag kom hem så åkte jag med familjen till Loftahammar där vi gick på utställningen tillsammans med Anita och hennes lilla bebis Alice, vi gick mest och kollade runt lite sen tog vi en pizza och vidare hem till Anita där vi fikade och myste med bebben, man blir inte lite sugen på att skaffa sig en egen liten plutt(a) Menmen.. tänkte gå upp för att duscha sen kolla igenom geografi boken sen bara ta det lugnt tills jag slocknar.
Har verkligen haft en superduper bra  helg, tack vare mina finaste vänner, jag älskar er ♥


3 första bilderna är från igår/idag och den sista är från när jag var i Norrköping senast hos Sigrid
 
 

RSS 2.0