ta mig härifrån

så jäääävla lack just nu -.- ser fram emot att få komma bort från detta hus i 2 nätter !
trött på allt just nu , alllt suuuuuuger fan .. åh får damp aja skitsamma blev hämtad hos thilda runt 1-2 av mamma o syrran  tror jah,
vi åkte och handlade mat och gick i andra affärer , och ehm kom hem för en timme sen ungefär .
Fick iaf med mig hem ett par skor, tuna jeansleggins en bikini överdel (svart) och lite småsaker .. najsnajs !


En jobbig tid

sådär nu har vi precis blandat ihop 2 dippar skärt gurka och morätter smällt chocklad och sen vidruvorna också !
har äveen världens jävla huvudvärk som jag snart tar död på, den är hemsk :(



det är även ba även 2 dar kvar tills vi åker till göteborg, så blir att jag sover hos nivin måndag till onsdag eftersom att bussen går halv 7 på tisdagen och nivin bor typ brevid där bussen går så ah .

aja puss hörs

Nytt


inte världens bästa bilder men aja ,

norrköping




thilda och jag fick gå upp 8 imorse för att åka till norrköping med min familj när vi väl var framme gick hon och jag och kollade i massa affärer och senare träffade vi  sigrid och joel där , och senare typ sandro och 2 andra killar som sigrid kände .
Lägger upp bilder på det jag köpt i nästa inlägg puss

plutten kmr

sitter just nu framför tvn med bror och mamma och gjort det ända sen jag kom hem på skolan.
 om ett tag kommer thilda hit och sover här hela helgen tror jag , vi tänkte iaf sova i husvagnen och eftersom det inte är så skapligt varmt ute och vi inte har värme o batteri till husvagnen så det kan bli varm så får vi väl ha en massa filtar o täcken (y) och imorgon blir det nog norrköping om pappa hinner komma hem med bilen från uppsala  runt 11 vilket jag hoppas på  !

spår en grym helg ! pusss



JAAAAAAG ORKAR INTE

kom precis hem från en cykeltur till ica med ela , kan lova att det blev en heldel snack på vägen ditt och hem , alltid skönt och snacka ut med den tjejen :)



älskling du är bäst finns hos dej som dag o natt,  ÄLSKAR VERKLIGEN DIG !

barnvakt

efter skolan hämtade jag och frida filip  på dagis , han hade vagn på dagis plus att jag och frida en varsin cykel:o
så vi fick lämna vagnen på dagis och sen satt filip där bak så fick jag gå och hålla i han nästan att jag tappa han flera ggr men ist så körde jag på mig själv med cykeln på nått sätt haha aja jag lyckades rätt bra faktiskt ändå.här hemma har jag bara bara dunkat musik och nyss slängt in ett par shorts jag vill ha tvättade och eftersom jag inte tvättar annars så fick mamma förklara i telefonen hur jag skulle göra och när jag tryckt på start så mamma bah " har du hällt i tvättmedlet o de ?"  och nej det hade jag såklart inte haha tur att hon sa de .
men ajaa vi är barnvakt åt bror till 9 ikväll så vi får laga mat ode men pusss


bror och hans coola cykel

SEG DAG

sitter just nu uppe i köket mittemot mormor min , hon har varit här enda sen 4 och ska hem när mamma kommit hem vilket hon ska göra vilken minut som :)
ja rubriken säger det mesta ? har inte gjort ett skit idag bara legat där nere o bah lyssnat musik och tog mig även ett bad förut ! men nu säger jag godnatt . puss


en emma och en malin

faller

runt 9 imorse åkte alla 9or buss in till vvik för att orentera , sigrid och ja sprang och ah det gick väl rätt bra ? bah att man kände sig som värsta apan upp o ner för alla berg hoppa överrallt springa som en tok och ah haha .
efter det var klart väntade vi på en buss som gick halv 1 från gymnasiet som  tog oss till skolan , när vi var framme orkade inte jag eller nivin dra hem så vi stannade på skolan tills min syster slutade halv 3 :)
nu ligger jag i sängen iaf och har badat för ett tag sen och snackat lite med thilda i telefonen , tror jag ska träffa den ungen i helgen faktiskt , hoppas fan♥


PUUSSS


biio

igår när jag och verre vaknat så fixade vi oss sen drog vi till ellen key för att hälsa på thilda.
sen till åhmans där vi bah satt 1-2 timmar ? snackade sen kom mela och vi drog ner med henne till donken för att träffa fanny och jennifer där vi också bara satt och snackade chillade sen kom thilda och emma sen efter ett bra tag drog jag verre thilda och jennifer hem till thilda och bestämde vilken film och bokade och det blev
black swan. filmen var redigt bra men fett läskigt ibland ;o men den är sevärd !
efter filmen drog vi ner till donken igen och bah satt där tills vi drog oss hemåt och jag och verre somnade kanske runt 11-12 ? vetifan :D

tack för dagen/kvällen tjejer den var grym !


hooos verre :D

efter skolan idag cyklade jag hem och packa lite sen åkte hela familjen för att hämta upp verre hos henne för att vi skulle inte till stan eller ah hon och jag hem till henne och familjen till simhallen haha .
fast innan vi kom till verre åkte mamma med mig och henne till intersport för att kolla gympaskor till mig men nej jag hitta inga såklart typiskt mig fan :(
men iaf när vi kom hem till verre så satt vi vid datan och dunka musik sen till corner tjocka i oss pommes och läsk sen till bökensved för att kolla fotboll där vi träffa ella och malin sen typ anna och några och just nu sitter jag hemma hos verre i hennes säng medans hon står ute på balkongen o snackar med pöjken sin ;)
kan ju säga att vi har gått en aning mke idag ;o känns i bena som fan ajaaa ska sluta babbla nu och tjocka i mig gooodis PUUSS



20:57

runt 6 smsade ela och frågade om ja ville hänka till affären så möte henne vid gymet efter ett tag och jag köpte en chocklad och läsk sen cykla hem och vänta på att mina två småsyskon skulle blir klara med kladdkakan och när dom väl så smeta vi på smällt chocklad på kladdkakan , dock brände jag nästan allt men det blev lite kvar ändå haha (y) nu har jag precis tagit bort mina högtalare och min bas och ställt in i ett föråd eftersom att dom typ halft pajaat :( tkr det är rätt onödigt att dom ska stå här i rummet då liksom för nu när jag tagit bort nu så har jag dragit in sängen ända fram till väggen så nu har jag lite mer plats på golvet hehe , viktig fakta va ?
tkr fan det asså haha .

menmen ska hänga upp tvätt nu sen musik och sova ? puss

för fin



idag blir min tjej 14 år , fjortis nu asså babe :D haha nejmen idag har vi känt varndra exakt i 3 veckor :o känns liksom som jag känt dig mke mer än så iaf .. men vill bah att du ska veta att jag älskar dig och att du ska hare bäst nu puss♥

FUCKING SKÖNT ATT KOMMA BORT FRÅN DETTA STÄLLE..

idag är det exakt en månad kvar tills vi är i kanarieöarna , detta är något jag verkligen alltid velat att bara få komma bort från allt och alla igen .
och om 1 vecka och 2 var åker alla 9or till göteborg går på liseberg och universeum , det kommer bli grymt det med vill ja lova!




bror


220511






.








<3











love

21 maj

vaknade runt 10 då jag drog på mig bikinis och sen ut och steka nån timme ungefär  !
nu sitter jag ja här hemma helt själv och äter glass hehe och malin kmr kvart över 2 , saknat den ungen<3!

meen skriiver senare efter malin kommit oså pusss


21:18

efter skolan somnade jag nån timme med musiken i öronen , skapligt chill .
sen efter ett tag åkte jag mamma och ena syrran till garpe för att gå 2 varv där dock
gick ja bara ett och mamma o frida 2 varv . så jag stanna mitt i skogen och bah gick satt
på berget lyssna musik och fundera över saker oting .. rätt skönt faktiskt även att alla mygor bet sönder mig
när jag kom hem tog jag mig en dusch och nu sitter ja här nere på rummet och snackar skype och
precis ätit glass göttgött !




P U S S

...

thilda kom till skolan vid 3 och jag slutade runt 4 så hon fick sitta ute och vänta ett tag , men när ja slutat gick vi ner med adrian och albin ner till deras buss .
sen cyklade vi och hämtade bror min på dagis och sen hem då vi snacka lite skype och bah la oss och lyssnade på massa musik.. snacka om sköönt :) nu har hon iaf dragit för ungefär en timme sen och jag ligger här och snackar med syster min i tele  :D närsom kommer även pappa hem efter varit borta ända sen i söndags;o dock drar han snart igen haha men iaf ska sluta skriva o snacka med syster ist sen sova och bara ligga här lyssna musik tills ja somnar eller nått .. puss

18 maj

skolan har varit rätt okej fast början var jobbig för var mest arg depp och allt då sen blev det bättre med dan (y)
efter skolan kom bror och mamma till skolan för att skuulle ha utvecklingssamtal och ja det gick väl bra ? tror ja väl haha .

Just nu ligger ja nere på rumet och ba tare lugnt , sånt som behöver nivet:D haha men pusss

vadå sakna den tiden som liten ?







markus och frida

melinda


skulle vara rätt nice att vara så liten igen, bah börja om på livet ..

vet inte vad jag vill längre ..

kom hem för 2 timmar sen ungefär eller något vetifan haha men iaf vid 9 gick bussen och vi var framme vid 10 då vi fick massa uppdrag framt till halv 12 eller någe sen fick vi fralla o festis där emellan .
sen fick vi 100 kr var för att köpa en glass på smultronstället hehe jah nivin oh linn köpte nån som de kom värsta röken ur o massa haha dö cool (; dock åt ja den sist jag var där menmen .
sen fick vi gå runt lite där i söderköpings till kvar i 2 då bussen kom och hämtade oss hela vägen hem satt jag och lyssna musik bah ..
när vi var framme drog jag och nivin till skolan där vi nästan somna haha och när syrran slutat så cyklade vi hem



Smultronstället imorgon

ligger i sängen just nu med musik o bah funderar över saker o ting (: alltid lika skönt det faktiskt .
men iaf imorgon vid 9 kör en buss klassen oss till söderköping där vi såklart ska äta glass och sen skulle vi
göra nått annat , och runt 3 tiden var vi hemma tror ja men det kommer nog bli najsnajs bah det inte regnar som ja tror de kmr göra ;o men ska bah snacka lite skype nu sen ska jag ta o sova PUSS




 bild med thildas kamera

Thilda & Emma - del 2












17:08

för en timme sen gick jag och filip till ela och hon jag filip och zeus drog ner till ernebergsplanen för att spraka lite boll med zeus och filip men det var match så vi kollade på den lite ist och gick runt oah (:
och nu har jag precis kommit hem och ska närsom hoppa in i duschen sen fixa mat med syskonen eftersom att pappa drog och jobbade idag igen och mamma jobbar kväll så .



Navel Piercnig





Thilda bytte till denna piercing på mig igår (:

Thilda & Emma - del 1








staaan om en timmmee

hejjj efter skolan satt jag mig i solen med mamma ett tag och nu har ja precis duschat och klippt 2 shoorts najsnajs!
Sen har jag även hunnit med att packa lite för att om nån timme sådär skjussar mamma mig in till stan till thilda :) vet inte riktigt vad vi kommer att hitta på men det märker ni säkert i nästa inlägg PUSS

helgen

imorgon drar jag mig till fina thilda blir att jag sover där iaf sen får vi se vad vi hittar på mer :D
på lördag blir det nog att vi åker hem till mig och så  sover vi där ellernått liknande , eller ah sånt märker vi ju ?
hörs som denna helgen lär bli skapligt grym va ?! jo.. skulle nog tro det faktiskt (:

P U S S


 
snacka om söt !

kanarieöarna 22 juni med familjen

uuuuuuundeerbaart ! 22 juni drar familjen till kanarieöarna i 2 veckor, hur najs låter inte det ?
Så fucking skönt att få kma bort sådär ett tag även att man lär sakna sönder alla där hemma så lär jag ha det underbart :) .

idag hade vi prov i hk och det gick väl bra :) när man var klar med provet så fick man dra hemåt så jag fick sluta 1 timme och typ 10 min tidigare , mamma kom iaf och hämtade mig och vi åkte in till stan där jag skulle köpa plattång för min gick sönder i förrgår eller nått :o och ett par shorts , hihi tacktack :) sen handla mat och nu sitter ja här nere på rumet och har gjort det ett bra tag och när som ska ja dra upp o duuscha puuss




ehm.. två bilder från google kanske inte dom bästa , men dom andra bilderna jag har sett så verkar
det värsta fint o a :)

18:27

idag efter skolan hängde jag med linn hem , när vi precis kommit hem till henne drog vi på oss bikinisarna och tog cyklarna till ett ställe för att ta årets första dopp men kan ju ta o säga att det inte gick någe vidare eftersom det var iiiiss kallt !
Så vi låg o stekte lite med musik o snack , skapligt fint !
just nu sitter vi här och ska snart fixa mat .

skyype

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och snackar med Thilda i skyyype ! 

skolan var väl okej ? bara att man dör lite smått ibland av värmen även att det e najs ;d haha .
klassen fick även reda på att vi ska till smultronstället söderköping nästa måndaag äta glass o lite, skapligt najs 
men nu ska ja sluta skriiva och snackaa vidare mä snyggingen thilda mhehe puss

tuuunisiien biiilder !










mitt namn på typ arabiska ? eller nått .

hähää hade bara lust o lägga upp lite bilder från vi var i tunisien (: pööss

trailern



såg resten av filmen precis med syster . Och här ovanför har ni då trailern ..se värd !

men fyfan vad hemsk den är , blundade flera ggr för ja klarade inte av att se när dom verkligen plågade barnen.
men annars varen bra (:

ajaa efter filmen hjälpte jag och mina syskon till med maten eller ah vi skalade potatisar i såna där jätte tuna skivor så det smakar som chips och sen blire även grillat till de , mums !

puss

film

såg precis hälften av filmen , klarade inte av att se mer plus att jag är fett trött så ska väl sova snart (:
blev fett irriterad på en käring i filmen som förstör för alla ifilmen haha klarar nt av att se sånt ;o man vill typ hoppa in i filmen o döda idioten? haahaha men får väl se klart filmen typ imorgon eller nått ;d
men den var bra faktiskt men hemsk .. lär säkert hända mke mer i filmen fast det märker jag ju när jag ser sista delen , menmen ska nog sova snart


funderar faktiskt på att köpa ny piercing ;o denna börjar bli lite tråkigt eller asså tänkte isf köpa en med färg:)


puss

tooorsdag

har precis kmt hem från skolan och än sålänge har ja duschat och packat väskan till imorgon .
oo nu sitter jag o snackar skype;d najsnajjs.
skolan var rätt najs faktiskt fast vi hade ju np i matte o det var nt dirket enkelt om man säger så, bara en del saker fick värdelns huvudvärk osv menmen .. nu ikväll tänkte jag inte göra nått speciellt typ chilla o se filmen ja sa att ja skulle se igår för jag såg aldrig den blev för trött så sov ist hehe skriver förmodligen senare puss !

Aurore

håller just nu på att ladda ner filmen "Aurore " thilda laddade ner den så tänkte att ja med måste göra det för den verkar fett fin och sorlig ..
plus att jag nt har nått annat för mig men dock vill ja nt se film själv;o får be nån av syskonen kma ner hit o göra mig sällskap eller så får ja ta o se den själv ändå ;o haha aja skriver väl senare eller imorgon vad ja tyckte om den osv

nattii o puss


juuust nu

har precis ätit lite mat och nu snackar jag skype med två nördar hahaha har nt skrattat så här mke på länge (:
plus att jag är fett med trött men iiiaf när ja snackat klart på skype blire att fixa kläder till imorgon och juste har faan np i matte imoron:( buuhu sugigt värre ! men puss

oooonsdag

jääävla cp äckel väder kan ja ju börja med att säga ;o vad har hänt ? först sommar väder o nu typ vinter väder? dock fick ja skjuss till skolan av mamma(: ajaa skolan var väl helt vanlig ?
och efter skolan hämtade pappa mig för ja vägrade seriöst gå ut för det var fett plaskigt ute o har hål i skoarna (a) kanske borde använda dom andra haha .
liiigger i sängen just nu bara som vanligt o e fett me trött så blir nog bara att tat lugnt idag  ;d pussss


Godnatt

nu ikväll har jag inte gjort så mke eller jo jag bakade kladdkaka med mina 2 småsyskon .
vi var själva till 9 idag typ för att mamma jobbade och filip hos mormor o pappa jobbar ju fast han kommer faktiskt hem om nån timme eller om inte närsom ?:) aja han kommer hem idag iaf .
medans kladdkakan stog i ugnen passade ja på att hoppa in i duschen och fixa och nu har ja legat här nere ett bra tag i rumet och bara lyssnat på musik och kollat lite utomlansresor med mamma , tror nämligen att vi kanske ska utomlans , hoppas verkligen de iaf ;o hihihi
ajaa nu ringer syrran så ska ta o svara o snacka med världens bästa syster ! missu..


en redigt fin bild tkr ja på mig o syster ! haha bjuder skapligt (:


stan

igår efter skolan hängde jag med sigrid hem , vi satt mest vid datan och chillade o dunka musik ! najsnajs.
vi la oss även rätt tidigt runt 10-11 tror ja de vart (:

imorse vare bara att gå upp klockan 6 fixa sig sen skjussade hennes mamma oss till tandläkaren till vvik för att sigrid skulle ta bort sin tandställning , och det tog en timme ungefär sen drog vi till willys för att fördriva tiden sen till donken eftersom att stan inte öppnade förns 10 , men när stan äntligen öppnat kollade vi i massa affärer och provade massa dock köpte vi inget haha hade typ inte pengar så .
Vi åt även på åhmans och satt vid datan på bibblan och mejeriet eftersom vi skulle tillbaka till tandläkaren vid halv 4 igen så fördröjde vi tiden med massa olika :D kom iaf hem för en timmme sen och ska väl snart hoppa in i duschen .. puss


har även ny header som ni kanske ser ? sigrid som gjorde den igår .. tack (L !

RSS 2.0