HEMMA

kom hem halv 5, sen dess har jag hunnit duscha och bara chillat sönder (: blir nog att försätta chilla kvällen ut känns som det behövs fan ..

aja puss

fina du <3

11:06

vaknade kanske för nån halvtimme sen då jag trodde klockan var halv 12 fast den var bara halv 11 för det är ju vintertid nu ;o men iaf .. sitter här och dunkar musik medans vi fixar oss för att ta cyklarna och dra oss till skokällarn, ska se om jag hittar nått för isf kunde mamma åka in imorn och köpa dom åt mej;d sen drar vi nog in på rusta och kollar runt osv hehe .
drar även hem idag vilket lär bli segt :( menmen.. hörs puss



gumman du är underbar ♥
puss

SJUKT NAJS FREDAG

efter sista praodagen drog jag mig in till stan för att träffa malinbabe <3
hon och ella mötte mig vid busstationen vi drog in på åhmans ett tag sen skulle ella till kalmar så jag och malin drog hem till henne dunka musik ;d senare drog vi till ishallen hon skulle typ träffa ogge och agaton typ snacka bara sen efter ett bra tag cykla vi till willys köpte godis sen till malin där det blev skräckisfilm^^
sen runt 10 när båda gått hem så fick vi för oss att dra ut och hitta på nått så vi drog ut och mötte folk , dock drog vi in till malin på engång haha blev mest chill till alla drog då jag och malin dansa loss heheheh redigt najs asså .
och somnade runt 3 tiden hehe och idag vaknade vi runt halv 9 åt frukost och nu håller vi på o fixa oss vi tänkte typ dra till lager sen vetifan , men det är sånt som märks ju;d blir kvar en natt till
puss

TORSDAG

blev att dra sig till praon efter att ha varit hemma 2 dar , det var rätt najs för barnen var saknade (a hehhee ibland är dom bara för söta . slutade iaf 3 som jag gör varje dag utom på fredagar för då slutar jag halv 2 (y.
När jag slutat iaf så drog jag och nivin till skolan hälsade på anna och bara satt där o chilla;d
och nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit hehe ska väl börja packa snart för imorgon drar jag till stan och spenderar min helg med malin babe <3


bild från igår bah .. puss


KÄNN DIG SAKNAD !



FOTAT MED PETRA NU IKVÄLL






15:28

sådär .. nu har jag gjort rätt myk nytta när jag egentligen borde vila .
tänkte när jag ändå är hemma och har tänkt o rensa i några lådor i några månader nu så blev det att jag gjorde det idag med hjälp av syster;d bytte även lakan och dammsuga lite i rumet hehe ,
bakade även muffins nyss med syrran haha och nu sitter jag ner bäddad i sängen med musik, fintfint!

Mår en aning bättre nu iaf så det blir nog att dra sig till praon imorgon
skriver senare annars hörs vi imorgon .. puss

HEMMA IDAG IGEN

kände att det var ingen ide att gå idag heller , mådde inte så bra om man säger så men iaf vaknade runt 11 då jag tog mig en dusch på en gång (:
Och nu tänkte jag fixa lite frukost sen blire bara att tare luugnt hela dan ;d rätt chill.
puss


22:41

heyhey (: ja som jag sagt ett par gånger och som ni ser så bloggar jag typ aldrig längre .
javetifan varför men asså har verkligen bara ingen lust nu för tin..
dock ingen egen data just nu heller -.- vilket suger som fan ! och denna jag får sitta tills min kommer suger också för den typ stängs av när den blir för varm osv .. rätt irriterande faktiskt ! menmen .. ska fan ta tag i bloggen tkr jag haha ;d aja .. idag när jag vakna kände jag mig inte bra hade ont i halsen kände mig helt enkelt bara häning så jag bestämde mig för att vara hemma sov till 1 typ då jag märkte att jag var en aning hes också så jag tog det bara lugnt vilket jag gjort nästan hela dan ;d rätt chill.

hare bra .. puss

seg på att blogga ..

som ni märkt så bloggar jag typaldrig ;o det beror på att antigen har jag gjort saker eller bara inte haft nån ork eller lust att blogga . aja har precis kommit hem nurå , och om 2 timmar kommer släkten för att ena syrran blir 11 år idah :)
så ska väl ta och fixa mej snart fast lär sitta här ett bra tag hehe :) puss


FÖRSTA PRAO DAGEN AVKLARAD !

jau somsagt.. första praodagen avklarad nu då :) det är jag och nivin sen vare en till där från gymnasiet, och det är 2 avdelningar så jag och den dära andra och nivin på den andra .. måste säga att jag trivs ;d så ser framemot dom hära 2 veckorna nurå, hehe barnen är urgulliga (a.

vi slutade vid 3 som vi kommer göra varje dag förtuom på fredag då vare andra tider så iaf drog jag hem åt duschade sen la mig i soffan och bara chilla , sjukt trött ;o haha nu sitter jag fortfarande här i soffan med musik:d


nån bild för ett bra tag sen puss


micaelahjärtat ♥






20:01

sitter här och dunkar musik alla andra i familjen är inte hemma just nu ;D rätt skönt fan !

Imorgon kommer även SAKNADEmicaela hit , snacka om att man saknar den ungen ? fan dö länge sen ;(
fast kommer inte vara så tyst här imorgon för syrran ska ha "fest" med hennes kompisar o typ alla skulle sova här;o så aa aja det kommer ändå bli super najs när jag har micela babe här lixsom ! PUSS


15 oktober

hehe märkte att det var några dar sen jag bloggade , men sånt som händer när man gör annat kul ;d
har inte sovit hemma så jätte mycket heller så aa iaf .. har precis tagit mig en varm dusch , börjar och praoar på måndag också i 2 veckor sen veckan efter äre höstlov;o så ingen skola på 3 veckor , hehe rätt skönt ändå :)
aaja kanske skriver senare annars nån annan dag haha puss

söndag och måndag

igår blev det inget bloggande som ni säkert märkte, pga av att jag gjorde andra saker .
för när ja vakna och fixat mig drog jag och mötte anja vid bussen:)
vi cyklade ner till centrum och fikade o snacka oså..
sen ner till tågstationen tog lite kort hehe sen hem till mig där vi chilla sönder och jag duschade även,
sen vid 5 tiden tror jag drog vi till brandstationen för att hennes bror hämta oss för vi skulle hem till henne;d
då vi chilla mer satt vid datan gick ut fota mer och aa hade de najsnajs (:
sov även där somsagt , så imorse blev det att åka buss te skolan hehe och nu sitter jag här i stan hos annababe <3
ska alltså sova borta en natt fast nu hos anna:D sjukt najs ! hehe
puss

.

blev inte att vara med elin idag iaf .. så ehm aa har inte gjort ett skit förutom datan , men sen senare på kväll cyklade jag ner med syskonen och en kompis till dom ner  till ica och köpte chips:)
och nu ligger jag här i sängen med datan och en jobbig dum huvudvärk som ja hade igår också:( buhu.. hehe.
aja puss

seg fredag

tjaa har precis tagit mig ett varmt snabbt bad och pratat med malin :d finns inge spec att skriva om dagen eftersom jag bara varit i skolan sen hem och tagit de lugnt.
har även en aning ont i huvudet ;( imoron blir det kanske stan till elin och sova där men inte säkert än, men de märker vi ju :)
aja ska sluta skriva puss

7 oktober

blev inget bloggande igår pga av att jag drog in till stan efter skolan med mamma och nivin sen till nivin och sov där :) men iaf orkar inte skriva nått om går dagen  hehe (:

men idag iaf efter lunchrasten drog jag hem för fick typ jätte ont i magen ;o så har varit hemma nu ett bra tag och bara chillat .


2 nytagna suddiga bilder på bror som ligger brevid och sover :) hehe


KÄNN DIG FETT JÄVLA SAKNAD UNGE !


bild från sommaren med mela hjärtat <3

5 oktober

efter skolan hände anna med mig hem vi snacka mest och tog de lugnt :) och nu har jag precis följt henne till tågstationen.
så nu sitter jag i sängen med världens träningsvärk :( har haft dö ont hela dan;s usch
måste även ta och plugga lite för imorgon äre prov sen typ duscha eller bada

puss


19:09

efter jag chillat och ätit här hemma så tog jag och bror en liten promenad till mormor där vi bara kollade och sen kom först ena systern och en kompis o sen den andra med en annan kompis .
gick även ut en sväng med hundarna för att vara snäll (a fick även en liten slant för jag hade hjälpt till i fredags .. menmen detta får nog bli de sista inlägget för idag så hörs vi imorgon :) hare bra.. puss


tindra och tuva


3 bilder på ester (kusin) 2010-2/10





navelpercingen



lite rött som ni ser men så äre väl i början . men iaf följde malin till bussen sen hem och duscha och fixa.
blir nog bara att vara hemma idag om jag inte drar förbi mormor en sväng för att kolla på lägenheten nu när dom fixat lite:)
puss

3 oktober

vaknade för drygt en halvtimme sen vi ska snart dra ner och äta frukost sen städa i ordning sen får vi se vad vi hinner med innan malin åker hemåt.
då måste jag nog iaf plugga lite skulle jag tro -.- aja bloggar nog senare om datan inte cpar som den gjorde igår-.-
puss

3 bilder från den 2010-1/10


2 oktober

jag och malin vaknade vid 10 och när vi ätit frukost och segat så började vi fixa oss sen bestämde vi att träffa ella och lisa , så vi möttes vi brandstationen och drog till ett café och hade det najs ;d
sen hem till mig och för det vart kallt och sen drog lisa och ella till lisa och jag o malin till tågstationen och mötte upp olle och erik och alla vi drog hem till lisa där då ella även var.
vi såg film och typ snacka o chilla sen runt halv 9 gick jag och malin hem till mig åt tacos sen tjocka i oss godis o snacks (a´
puss

igår

igår efter skolan cyklade jag på en gång till mormors nya lägenhet hjälpte till och bar massa kartonger.
sen halv 4 cyklade jag och möte malin vi bussen :) träffade även lisa en snabbis , sen drog jag och malin iaf hem till mig typ snackade och dunkade musik( hon tog med sin bas , och högtalare) (a
senare drog vi till affären köpte godis (y sen hem igen dunka mera musik haha ,älska
sen runt 10 drog vi ner mot centrum då olle och erik hade åkt moppe från vvik (:
dom var bara där en snabbis men vi fick iaf åka lite (a hehe sen hem till mig chilla sen bada i badkaret hehe sen somnade vi runt 1 .
btw bilder kommer senare ..puss

RSS 2.0