PEPPARKAKSBAK !

När vi kom till skolan fick vi reda på att vi bara hade lektioerna till lunchen så vi slutade redan vid 11:15 ist för kl 3, för lärarna skulle på nått möte , snacka om det gjorde allas dag , tänk om sånt kunde hända lite oftare (: haha.
Men iaf möte lillebror och lillasyster vid centrum vid 1 , vi köpte pepparkaksdeg och glass .
Så nu har vi precis tagit ut peppakakorna ut ur ugnen och dunkar sönder lite musik :d senare ikv kanske ja drar med syrran till morbror och glor på nån film på deras bio eller sjunger singstar eller vad dom nu kan ha för kul;d hiih puss

SAKNAR DIG MIN VÄN !

Mikaela Lisselbring, du anar nog inte hur saknad du är , tänker på dig och våra fina stunder väldigt ofta ska du veta !
Du är en sån vän man aldrig glömmer, du är verkligen speciel.
Saknar att bara få sitta med dig och snacka om allt och inget, du lyssnade på mig och jag på dig .
Förut såg vi varandra nästa varje dag, gick alltid till dig varje morgon innan skolan så gick vi tsm till skolan .
Nu , hur ofta ses vi nu ? nångång i bussen bara det är sjukt :( det får inte vara såhär ela , vi måste ändra på detta ses mkemkemke oftare !! ville bara att du skulle veta hur mke du betyder för mig och hur saknad och älskar du är av mig .  puss på finaste du



FÖRSTA ADVENT

Min dag har mest spenderats på akuten med mamma och mina 2 små syrror, mamma hämtade mig efter 12 hos malin sen åkte vi till akuten för min minsta lilla syster melinda hade problem med nån tån.
Inte visste jag att det skulle ta 5 timmar ? men jo det gjorde det visst, av att bara vänta på röntken svar tog nästa 3 timmar , men ah kanske sånt man får räkna med när man är på akuten så det var bara att roa sig med mobilspel , glo tv osv osv. Sen halv 6 då vi fick  besked av läkaren att det inte var nått farligt , men att dom hade sett då att det var en rejäll smäll hon hade fått , så åkte vi till sibylla för vi alla var vrål hunring heh. göttgött. Sen in på ica maxi och handlade lite och nu ligger jag nyduschad i sängen :)
bild från igår när jag och malin fotade

KOM TILLBAKA , BEHÖVER DIG !

Sitter just nu i vvik hemma hos malin , vi tog tåget från mig halv 1 och nu är vi här !  vet inte riktigt vad vi ska göra men vid 4 möter vi upp ett gäng brudar som vi spenderar kvällen med ! puss


Kollade igenom bilder från sommaren med malin och hittade denna, hihi loveu bror !

SÖNDAG

sSitter här med syskonen och om ungefär en timma kommer kusin, morbror och sissi hit :) sen efter 4 kommer mamma och pappa för att hämta oss, vi har inget internet hemma så lär somna rätt tidigt ikväll och dunka lite med mina högtalare ja fick här om dan ! men skulle gissa på att internetet är tbx nästa vecka nåndag:d pusss

JUST NU

Här bjuder vi rätt stort , vi sitter iaf här i rummet och tare chillchill.
Vi var ute förut och även bror för att fota lite men blev inga dirket bra bider, är inte direkt den som fastnar på kort så auuu. Men nu ska vi gå ner och kolla lill plutten ;d puss

WILL NEVER FORGET YOU

Vaknade redan runt 8 imorse, av att bror bad mig och syrran gå upp -.- låg kvar ett bra tag till dock, men sen gick ja ner åt lite frukost, sen drog vi ut så hjälpte jag och melinda dom o lasta lite ved .
Just nu ligger jag här uppe i sängen med syrran och taare lugnt ! alldeles strax tänkte vi går ner och göra nudlar , kanske skriver senare puss

FREDAG

sitter ju nu hemma hos mormor, spenderar alltså min helg här med 2 utav mina syskon , Mysmys .
Vi stannade även vid ica förut och handlade massa gottiheter till helgen , så vi kom hit för nån halv timme sen ungefär. Hur mysigt som helst äre här ! denna helg har ja faktiskt sett fram emot lääänge , att bara få komma bort ett tag, hemifrån . Aja nu ska ja sluta skriva och snart gå ner till dom andra, puss


rätt gammal bild men jaja :)

TIISDAG

Sitter hos micaela just nu med hennes kompis sara och nån annan hah.
Vetinte riktigt vad vi har tänkt och göra men vid halv 10 tar vi bussen hem till mig , vi lär dock gå och lägga oss på engång eller först bada:D sen lägga oss och säkert snacka tills vi somnar;d hihi mys !
Men nu ska ja vara lite social här puss



TIISDAG

Sitter hos micaela just nu med hennes kompis sara och nån annan hah.
Vetinte riktigt vad vi har tänkt och göra men vid halv 10 tar vi bussen hem till mig , vi lär dock gå och lägga oss på engång eller först bada:D sen lägga oss och säkert snacka tills vi somnar;d hihi mys !
Men nu ska ja vara lite social här puss



MÅNDAG

Två finfina nytagna cambilder här dåva. Om ungefär en timme åker jag och mamma till brandstationen och hämtar upp linnea sen skjussar mamma oss hem till henne . Vi hade tänkt be peter hennes bror då även min morbror lära oss lite mer cod, rätt kul är det faktiskt , haha. Sen baka chockladbollar , muuums !
Snackade med mormor nyss vi bestämde att hon hämtar mig och mina 3 syskon nångång på fredag så sover vi där ända till söndag . Hon har ju flyttat ut mitt i skogen nån stans så mottagningen är inge vidare men ska bli skönt och bara umgås med syskonen och mormor , sånt kan behövas ibland faktiskt.

111111

Tänkte alldelse strax gå och ta på mig skorna och gå bort mot bussen . Men tänkte göra ett snabbt inlägg ändå(:
Hänger med malin hem efter skolan , vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det märker vi det jag vet än sålänge är iaf att ja blir hennes nattgäst , mysmys ! Aja bäst ja drar mig nuuu, ha en bra dag fooolket ! puss



MICAELA HÄNG

Möte mela efter skolan , vi drog till mejeriet där vi satt en bra stund och bah snacka o snacka om allt möjligt, vi ses ju inte så ofta så finns alltid mycket och snacka om när man väl ses :)
Vi tog oss även en fika där, sen stack vi till hemköp och fick syn på chockladkalender ;o som ni ser på bilden där uppe haha och vi kunde inte låta bli o köpa (a) skapligt gott . Vi var även på din sko och kollade lite skor sen donken där vi köpte varsin hamburgare ggooooottt !
Sen tog ja bussen hem och pappa fick hämta mig vid brandstationen, just nu ligger ja i sängen och snackar skype, niiiice . puuuss

TÄNK ATT BARA KUNNA FÅ SPOLA TILLBAKA TIDEN , DÅ ALLT VAR SOM BÄST


KOSSOR

Ligger i sängen just nu och snackar lite skype . Borde dock sova , men lär vara uppe ett tag till iaf .
Men säger godnatt lite i förväg ! pusssss

ONSDAG

Drog mig till bussen vid 7 med linnea imorse, hade 3 lektioner sen lunch .
Sen vid 12 så åkte vi till odensviholm på studiebesök på en bondgård där o fyfasen vad det stank ! Hemskt :( haha.
Så satt mest i bussen med några och hade kul där ist , sen ungefär vid 3 åkte vi därifrån .
Nivin och ja bestämde oss för att käka pizza så hon hängde med mig hem för att hämta mina pengar sen skjussade pappa oss till henne där vi hämtade pengar sen ner till pizzerian. Grymt gott hihi !
sen hämtade pappa mig , la mig i ett bad på engång och nu sitter jag här och ska snart upp och fixa lite saker .
Stannar kvar i stan imorgon för att träffa saknade micaela , får se vad vi hittar på :) puss

HOS LINNEA

Sitter just nu hemma hos henne, möte henne och hennes mamma vid brandstationen halv 7, vi gick en sväng till minneslunden för att kolla lite, sen åkte vi hit . Blir alltså hennes nattgäst :)
Just nu väntar vi på mat, puss


Ny header!

Emma ville att jag skulle gästblogga hos henne så klart jag gör det lixom! Har precis fixat en header åt henne, tryck f5 om ni inte  ser den.
Vill bara säga att jag saknar ungen något enormt, sjukt länge sen vi sågs! Kolla min blogg också www.miicaaela.blogg.se puss /micaela.

Sprängs

Första skoldagen idag efter ett långt underbart lov , men efter lunchen kände jag hur magen börja värka, men väntade ett tag gick på lektionen men blev bara värre o värre. Så fick inte ett skit gjort av plugget  .
Så ringde efter pappa så han fick komma och hämta mig, la mig dirket i sängen när ja kom hem och sov i flera timmar, vaknade och kändes bättre i magen fast hade ont i huvudet istället :o stack upp och åt och sen dess har ja bah legat här nere.
Blir nog ingen skola för min del imorgn heller, känns nog bäst så . puss

.

Postat av:

Jag trodde du gick i 7:an eller 8:an först när jag brukar kolla din blogg sen så såg jag dig i gymnasiet skolkatalog jag bah wtf går hon här :O hihi du ser så liten ut :)

2011-11-07 @ 19:49:30
Fick en komentar här och ah jadu, har hört det där förut , att jag inte ser ut som ja går på gymnasiet oshit,  men ah de gör ja iaf :) haha .
Skulle gärna vilja veta vem du är också !

Baby you light up my world like nobody else


Hemmmaa igen . Möte mamma i årstaberg vid 4 , där morbror , kusin och sissi hämtade upp oss .
Påvägen med stannade vi på donken och åt lite, har än så länge  hunnit packat upp och duscha och nu
sitter jag o snackar med nivin på skype, hih.

Lördag

Amanda och hennes kille följde mig till slussen igår , där ja möte upp storasyrran . Vi drog till affären och köpte saker till tacos och massa godis och chips med dipp göttigötti ! sen stack vi och hyrde film o hem till hennes mammas lägenhet där lilla dolores väntade för att få gå ut en sväng, deras hund alltså hehe.
Sen fixade vi iordningen tacosen och senare blev det film och massa onyttigt till de .
Blev att vi la oss runt 11 fast somnade nog inte förns 2 kanske ;o häh.
Ikv blir det bio och sen hitta nått gott ställe och äta på,  nu ska ja väcka syrran sen hoppa in duschen osen fixa mig puss


Mot stan


Duuuma mage !

Vaknade imorse och hade brutalt ont i magen var som knivar i hela magen , visste inte vart ja skulle ta ivägen asså:o skulle ju åka hem till amanda också.
Men hoppade in i duschen och fixade mig lite smått, men det blev bara värre o värre så la mig och somnade om , sen vaknade ja försöka äta osen somnade om flera ggr . Hemskt vare.
Men nu är ja vaken igen och mår mycket bättre :) Så felicia ska snart åka med mig in till slussen där ja möter upp amanda och stannar hos henne till fredag. Sen fredag åker ja till syster :D men nu ska ja sluta skriva puusss


RSS 2.0