http://www.nattstad.se/emmabuchholtz SES DÄR

Fick precis ett litet ryck och ville testa på " nattstad ". Tänkte även att det kan vara kul att börja om på nytt igen. Självklart kommer jag ha kvar den här, ifall det strular med den nya, hoppas ni tittar in på den iaf. Ses där !
 
http://www.nattstad.se/emmabuchholtz

DET GÅR FRAMÅT NU

Inatt fick ja oväntat besök av Emma och Andrea, haha jadu. Vi somnade iaf efter 1 någongång. Skoldagen har rullat på rätt så bra, med några negativa saker men ändå bra saker, då jag jobbat på riktigt bra på alla lektioner sen har ja fått tillbaka entreprenörsskaps provet där jag fick C, såå himla glad ! eftersom ja fick F på förra, och ni som känner mig vet nog varför det där C var något som gjorde mig stolt ! ska ha omprov på de ja fick F, så hoppas det går minst lika bra ! l ska dra upp och käka nu sen lägga mig och läsa lite ur boken. Puss

TISDAG

Sitter just nu framför datan, vilket jag annars inte gör. Men har inget annat för mig direkt.. sitter och försöker plugga klart idrottsläxan med lite hjälp, hähä. Inte roligaste ämnet enligt mig. Dagen har rullat på, vid 5 åkte jag med familjen till bror dagis där det var lucia. Riktigt sött ! sen åkte vi och köpte pizza :) har äveen badat.
Dunkar musik och pluggar lite smått just nu somsagt. 
Imorgon fortsätter jag lika bra i skolan och sen tänkte jag se om ja kan få tid för att kolla upp mitt knä som har varit lite till och från några år nu. Känner att det är dags att kolla upp det nu faktiskt.
Ha dee
 

TOUGH LIFE

Som ni märkt så uppdaterar ja knappt någonting. Men känner att jag inte tycker det är lika roligt som ja tyckt innan. Kan även bero på min header, som ja tröttnat på. Så har precis gjort en ny, inte så märkvärdig den heller men lite nytt är alltid en bra början enligt mig iaf. 
Ligger just nu i sängen tillsammans med min lillasyster. Tog halv 1 bussen hem, kände mig inte riktigt kry så hoppade över 2 lektioner. Har bara myst med syskonen som också var hemma och sovit några timmar.
Imorgon kör jag på nytt, kämpar sista dagarna tills jullovet kommer. 

TAGGGGAR MASINEN MED MIN BRUUD

Haft en bra vecka, med 3 prov och alla har känt bra :) Sov hos Emma i torsdags också, myys.
Igår efter skolan drog ja till ludde och väntade på att Jennifer skulle sluta. Vi drog ner på stan osen tog vi bussen hem till henne och sen gick vi till mig. Då vi bah chilla oså, sen drog hon till Thor. Då jag spenderade en timme på skype, sen kollade jag lite på xfactor och åt chockladpuddning. Somnade efter 12 någongång.
Jennifer kom hit vid 12, då vi hoppade in i duschen och fixar oss nu lite smått inför kvällen, då vi ska til metropol där maskinen ska spela, duktigt taggade! Vid 3 drar vi oss mot stationen och tar bussen in till västervik tillsammans med Alex. Spår en sjukt bra dag/kväll/natt. Hoppas ni får det lika bra. Puuss
 

11:26

Sitter i skolan efter att ha käkat och klarat av mitt andra prov för denna vecka, bara ett kvar nu:) barnvakt igår, då ja hämtade bror på dagis, käka tacos och försökte få bror i säng ett bra tag, vilket slutade med att vi båda slockna runt halv 10. Lyckades även försova mig imorse. Slutar vi 1 idag, då idrotten är inställd så tar bussen hem vid 2 och bah chillar och pluggar. Eddie skrev precis att han kommer till bynn så lär träffa honom ett tag :) puss


Dec. 01, 2012


RSS 2.0