TISDAG

var bara i skolan till 2 idag sen drog jag hem.. har ätit och badat o softat tills nu ;d ååh jävla snö? vart man än går iaf om man e nära en dörr ut o nån står där blir man fan ut kastad och får besöka en stor snöhög (y redigt mysigt måste jag säga . haha skitungar -.- .
aja ska dunka musik och förtsätta tänka .. puss

SÖÖNDAG

tjaaaaa.. skulle åkt hem idag egentligen men eftersom snö fan e en halv meter eller nått iaf utanför oss så blir jag kvar här inatt igen 3de natten hehe :) skulle fan knappt våga åka bus fan och de skulle jag nog ens nt fåttxd hoppas bah det blir bättre till imorgon så att bussfan går till skolan. haha ajaaa puss

FREDAG

chillchill skoldag fan:) förutom att 2 småskitar snärta mig och nivin med nått jävla långt gummiband ? överrallt svin ont för fan :( . slutade iaf vid 2 då jag tog en buss in till stan för att dra hem till anna :d
vi har mest chillat och varit på affären med hennes mamma o syster o handlat lite , blir maräng swizz ikväll skapligt naaajs ! aja höörs hareeee bra .. puss

TORSDAG FAAN

rätt chill dag fan (: även blivit ner putad i en snö hög känn dig hatad petra HEHEHHE o när jag skulle ställa mig upp då ramlar jag igen för det var svin halt där HAHAHA alla som såg garva som fan och jag med (a) fail fail..
efter skolan blev det utveckling samtal och ja det gick väl bra (y hehe bara att jag fick skäll pga av mobilen så nu måste den vara i skåpet på lektionerna ? kmr inte klarat får typ gömma den (a haha nejmen för annars måste den vara hemma o nej FUCK IT heller (:
efter mötet iaf drog vi till affären köpte lite sen gick hem dööö kallt men bilen e typ sönder ;S
sen hem chilla sönder , äta , bada , damma rummet haha och nu ligger jag här i sängen och äter chips(a) hehe men e mätt nu:( väntar på att älskade syrran ska ringa vid 12 sen blire väl att sova ? PUSS

HEHEHE

har enbart legat i sängen med datan med massa musik , skapligt chill (: kan behövas såna dagar ibland ju hehe.
har precis ätit lite och mamma sa även att hon hade fått ett sms att dom börjat med min data för er som inte vet så är ju den sönder och aa inlämnad för nån vecka sen , så aa bara vänta tills den är klar (y) en fucking efterlängtad dag kan jag ta och säga har liksom inte haft den på 2 månader eller nått ?;o sjuukt !
men iaf ska fortsätta bara chilla tills jag somnar hehheehe  PUUSSSSSS



TA MIG TILLBAKA..

säger inget annat än,  ta mig tillbaka !

-

ja min updatering e nt bäst men whatever? läser nån ens min blogg ? haha tror fan inte de .
men iaf var med anna på dan vi träffa typ oskar och robin o lite typ bah chilla sen halv 10 drog jag och mötte malin vi drog hem till henne med enhel del snack där och på vägen hem :)
det fanns verkligen mycket att snacka om jag säger så eftersom det var jäävligt länge sen sist ;( så var redigt kul att träffa den tjejen ! men iaf.. drog hem från skolan för nån timme sen hade ont i magen typ så drog hem ist orkade bah inte och nu har jag ätit lite macka hööh och funderar starkt på att hoppa in i en varm dusch eftersom det är SVIN kallt ! puss

TORSDAG

huhuhueheh hemma från skolan nurå:) fick sällskap av syrran min , så nu sitter jag i myysklääder och dunkar musik , rätt najs fan :D hhaha tänkte snart dra upp och hoppa in i duschen sen vetifan ?:) men sånt som märks ju..PUSS

ANNA OCH RASHA <3

efter skolan drog jag hem fick pengar av mamma och packa sen fick jag skynda mig till bussen för att möta upp rasha och anna , vi tog alltså bussen in till stan hem till anna :)
vi var bah här hemma eftersom det e cp kallt men vi hade det grymt najjjs ändå , fått en massa skratt anfall .. grymt sköna brudar ! haha fyfan säger ja bah;d runt 9 följde vi rasha hem en bit ännu mer damp då typ shaka loss te waka waka ? HAHA .. blir att vara me dom hära fina brudarna nästa onsdag men hehe grymtgrymt !
nu sitter jag hemma hos anna iaf och soover allllltsåååå här .. PUUSSS

TIS ONS TORS

hhehe ups ser att jag inte bloggat nu sen måndags,men det beror på att jag har gjort nått sen dess och även inte sovit hemma;d tis-ons hos anja blev typ att chilla , baka kladdkaka osv (:
ons-tors blev det att hänga med anna hem ;d vi typ träffade mela och nån emma sen efter det tog en lång promenad hem till henne vilket var skönt med fint snack(: sen åkte vi även och köpte godis med hennes mamma o syrra och a på kvällen blev det musik snack och chill bara redigt fint måste jag säga !
och nu idag efter skolan drog jag hem bada o bara data och nu för ett litet tag sen bara kom petra , vi sitter här i köket och nördar varsin data o dricker te (a redigt fint asso. hehehe

aja.. tack alla brudar som gjort några fina dagar ! kyss

SEGT

igår kväll var det ett helvete med att kunna somna men efter ett tag somna jag iaf sen vaknade jag och kollade vad klockan var o då var den halv 5 tänkte att jag måste försöka sova igen efter ett tag då jag somnat om och sen vaknar jag igen vid 6 och då var jag fan mig pigg och jag brukar gå upp halv 8 annars typ så jag gick upp åt sen såg tv med bror;d sen vid 7 börja ja dunka musik och fixa mig osv..
sen drog jag till skolan , jag nivin och sigrid stog ju i bullen alltså inga lektioner;D kan säga att denna dag har varit upp o ner , varit både glad lack osv .. menmen tur att man hade 2 fina vänner hos sig iaf !
när jag kom hem tog jag mig ett bad sen bara chilla sönder sen somnade jag runt 7 tror jag och vakna vid 9 av att syrran ringde (: så har snackat enhel del med henne vilket alltid känns lika skönt.
kmr nog bli svårt o somna i natt nu igen känner jag .. sover även hos anja imoron (: puss


6 NOVEMBER

tjaaaaaaaaa (: tror ja vakna för 1 eller 2 timmar sen iaf haha och nu sitter jag här i soffan och bara chillar .
vetifan vad som händer idag förmodligen bara typ vara hemma och tare lugnt .. det är ju även skola nu på måndag har ju inte varit där på 3 veckor så på sätt skare bli kul;o fast syftar dock nt på plugget utan vännerna osv ;d hehe men aja pussssss

ALLA HAR NÅNGÅNG VARIT LITEN(:


har precis satt ihop lite bilder på en tavla som ska hängas upp på rumet imorn;d (suddig bild javet)

höhö cooling , även väldigt lik lillebrorsan enligt mamma och det kanske man kan hålla med om;d




amanda och jag



amanda och jag

ja som ni ser så är kvaliten på bilderna DÖ dåliga men så äre när man har en sugig kamera.

här har ni iaf lite bilder på mig när jag var liten och även 2 på barndomsvännen amanda <3

puss

SAKNAR TIDEN

kom hem runt 11 från mormor .. igår kväll blev det bara tv och sen åt vi godis somnade även ovanligt tidigt vilket kändes skönt (: och just nu ligger jag i sängen med musik och har precis kollat igenom några album från när man var liten..
tror ni inte jag saknar den tiden? tror dock nt jag är ensam,  låg och rös
kan inte fatta att jag varit så liten en gång i tiden? då var väl allt tillochmed perfekt ? menmen nångång växer man ju så aja tänkte ta mig en dusch sen får vi se vad som händer (: puss

DRAR TILL MORMOR NU, SOVER ÄVEN DÄR

jaa rubriken säger väl det mesta ?:) så nu blire att packa upp allt från i natt och packa nytt till nu i natt hehe för jag sover ju även där .
har inte varit där typ sen dom flytta ditt plus att hon är hemma själv nu så tänkte göra henne lite sällskap ;d haha .
kan alltid vara chill och vara där menar jag menmen .. kanske bloggar där annars hörs vi .. puss


BILDER FRÅN IGÅR

blev somsagt att vara med petra igår , drog ditt typ runt 11 öhm vi gjorde inte så mycket då utan bara chilla (:
sen cykla vi ner till ica , sen till mig en snabbis och sen till hennes bror för att hämta en sak.
sen hem till henne igen typ mer chill sen till affären igen med hennes pappa köpte lite sen hem och fixa mat ;d
sen fick vi för oss att bada heehe så vi drog hem till mig och bada osåå, sen hem till henne igen då det blev tv och chips sen somna vi runt 12 efter vi snackat ett tag (y nu kmr lite bilder iaf..puss









blev även ansiktsmask när man kom till petra :) fintfint



2 NOVEMBER

igår kväll tog jag tåget in till stan för att vara med anna , vi gick på engång till en kompis till henne och glodde film . sen vid halv 11 typ började vi gå och var framme runt 12 tror jag haha det var en jävla bit att gå som ni ser -.- fast vi stanna även och åt lite på åhmans osv haha..
när vi kom fram så somna vi rätt snabbt och när vi vakna imorse blev det data och chill sen börja vi fixa oss och cyklade ner mot stan där jag mötte mela och hon nån annan.
Blev att kolla runt lite på stan sen typ hem till henne ligga o glo på andra avenyn höhö sen tog jag buss hem vid 5 , träffade även liisa där och petra och linda som hade varit i stan .. hängde med petra till linda för att hon skulle hämta sina saker sen åkte hon hem till sig och jag till mig (: och nu sitter jag här och har hunnit äta lite och duschat och bara chillat , och imorgon blire o vara med petra :)

puss

RSS 2.0