All I need is you

Det är nu allt i skolan börjar, vanliga lektioner och ah, känner att jag måste börja ta skolan på allvar vilket jag inte gjort på flera år , vilket inte är bra så nu skare bli skärpning :).
Men slutade halv tre idag , bussen gick inte förns tjugo över tre, så vi fick vänta ett bra tag, men det är sånt man får leva med eftersom att bussarna går ju inte hela tiden ;o
Så fort vi kommit fram så hängde jag med nivin hem en snabbis och nu har jag precis kommit hem, har hunnit och prova kläder tills imorgon och just nu sitter jag och tjockar i mig chips och snackar med storasyster i telen,:)
puuuss


love you

vaknade tolv imorse, gick upp och åt frukost sen drog jag med pappa och frida för att dela ut reklam och herregud har nog aldrig varit så jävla förbannad , liksom hur många gator som helst man ska till och ah men vad gör man inte för pengarna liksom ? annars hade jag aldrig gjort detta ;O men iaf vi åkte och beställde pizza efter sen åkte vi in till sjukhuset där mamma och bror var, bror har nämtligen blivit sjuk och fick åka in igår, och blir kvar ännu en natt :(.
Var hemskt att se han ligga där och lida , som när dom gav han drop så började han gråta och ah ja med nästan ;o
Nu är jag iaf hemma och har precis duschat och lär sitta uppe ett tag till , sen sova eftersom det är skola imorgon men puss




hur söt får man bli ? hihi love you bror


NEXT;skolan

aknade för ett tag sen , och närsom går jag och malin till skolan, går bara till halv tolv idag igen (y).
Dock kommer dagarna bli mycket längre nästa vecka det är bara denna vecka vi slutat tidigt .
Tar iaf bussen hem halv ett och är alltså hemma runt  ett då, vetifan vad ja ska hitta på men det är sånt som märls, nästa helg kommer iaf syrran brorsan och hans tjej från stockholm och hälsar på, mycketmycket najs faktiskt!

250811

slutade halv tolv idag, drog till ludde dirket efter det och träffade micaela och jenniefer :)
sen drog jag hem till malin , hon var inte hemma eftersom hon går till fyra idag , så snodde micaelas data och halvsov tills halv tre då micaela och fanny kom , juuust nu göör vi pannkakor ;d göttgött.
Malin kommer även hem vid fyra och då ska vi nog träffa thilda för ska få mina saker hon låånat sen vetifan vad som händer men det är sånt som märks juuu sover iaf här :D häh pusss



It´s to late

Tjeeeeeena ,började dagen med att försova mig satt väckarklockan på sex och vaknar lite efter sju att mamma bah emma när går bussen ? ja bah ehm halv åtta, så ah fick världens panik men som tur kunde nivin pappa skjussa in oss, så jag han som tur va inte så kul att kma försent första veckan dirket ;o .
Men iaf vi slutade halv två idag , vi fick matte och engelska diagnoser typ sen vid tolv körde vi lite lekar fast var bara med på en för det sög , så satt och glodde bah och sen tog bussen hem vid två, kom även på att jag hade glömt nykeln där hemma idag igen och mamma och pappa jobbade så mötte syster vid hennes skola plus att det spöregna så vi sprang upp till mormor och kollade henne nya lägenhet, där hon bara ska bo drygt två månader för att det är vattenskada där hon bodde innan (n.
Lennart var snäll och skjussade hem oss och sen dess har jag inte gjort något specielt suttit här nere vid data, och även typ slått sönder den för att den är helt cp ibland tagenterna bah slutar funka ibland osv-.-.
Meeen ska sluta skriva nu och vänta på att mamma ska komma hem med chooocklad till mig som ja ska smälta i mikron (a) muuuuums !  puss

Heartless

Gick upp kvart över sju imorse, efter ja fixat mig oså drog jag till ela o vi mötte upp millan för att gå till bussen :)
Började tio, och vi typ delades ihop två o två o så skulle man fråga varndra endel frågor, och det sög ! Sen mat och sen slutade vi, Nivin och ja tog bussen som gick vid halv ett, drog till gamla skolan (åby) för att lämna tillbaka böcker som ja glömt göra sen kom vi båda på att ingen hade nykel och ingen var hemma hos nån av oss, så vi drog till ica köpte cooola sen till gårn där vi träffade några och sen fick jag sitta o vänta ända tills fyra till syster slutade , drog hem dirket städade undan lite på rummet och sen tog jag cykeln till mormor där jag fick ett hänglås jag ska ha sålänge tills ja skaffar ett eget och sen åt jag nudlar ;d Just nu sitter jag här och lyyssnar musik och har precis duschat, lär sitta här ett tag till tills det är dags o sova puss


Första skoldagen

Blev att gå upp sex imorse, fixade mig ochlite sen gick till bussen där jag även träffade lisa som skulle in till gymnasiet hon med;d
Halv nio vare samling aulan då dom delade upp oss , Vi fick typ shecma och annan information .
Vi slutade runt elva tror jag det var, då jag emma och malin hängde med lisa hem där det blev nudelkäk och massa snack , o just nu ligger emma och lisa och slappar i soffan malin drog för ett tag sen och jag sitter här ;d.
Tar buss hem runt sju då ja ska träffa ela en stund, pusss

helvetet börjar igen

vaknade halv nio idag, gick upp till dom andra som inte hade vaknat än sen gick vi ner och åt frukost.
Mamma skulle hjälpa mig att nopa mina ögonbryn och självklart hittade jag nt våran så fick cykla till mormor och låna hennes , sen tillbaka då mamma då nopade mina ögonbryn sen gick jag och melinda tillbaka till mormor och lämnade tillbaks den , inte för att hon var hemma men som tur hade vi nykel (Y hääh.
Sen gick vi hem igen då jag var heelt slut , men redan efter nån timma drog jag ut igen då jag mötte nivin och vi drog oss till rampen och chillade med några sen till affären där jag köpte pimpim :) sen drog jag hem och åt och bah satt här nere o rummet tills ela frågade fall vi skulle dra ut o springa , så halv sju tog vi oss en springtur,
dirket när jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här på familjens data för min har fuckat ihop igen .. :( 
Tänkte alldeles stänga av datan och försöka sova, för ska nämtligen försöka gå upp sex imorgon bitti, vilket kommer bli ett helvete haha men så är det nu när skolan börjat och bussen går halv åtta, buuhuu :(

aja puss


Saknaden är enorm !



det fick visst bli ännu ett inlägg.. men håller just nu på att bombas av saknad av detta underbara ställe, alla underbara folk , alla underbara kvällar ja ALLT verkligen .
Detta är heltklart den bästa sommaren det lovar jag !
Saknar er.. 


en låt som en tjej sjöng där, grymt fin !


en låt som kördes på kvällarna




Kräftskiva

Ela drog för nån timme sen , sen dess har ja duschat och tänkte snart dammsuga och städa lite på rummet.
Vid sex drar familjen iväg på kräftskiva hos morfardär även morbrorsfamilj och några andra kmr , även att jag inte gillar kräftor så hänger jag med för sällskapets skull :) plus att mamma gör tacopaj och lite sånt som jag äter ;d . så det lär bli rättt najjss ändå skulle jag tro hähä.
Vet inte riktigt när jag kommer hem men det lär bli rätt sent så så detta lär nog bli de första o sista inlägget för idag så ni får hare så bra .. puss



Denna brud blir min nattgäst


hääh skapligt gamalbild där då, vi var precis på affärrn och köpte oss lite guuudis, och om tio minuter eller så kommer hon hit och blir även nattgäst , låååter toppen enligt mig !
men nu ska ja städaaa lite snabbt och sen får vi se vad hon och ja hittar på puss

triiist väder

sitter här och snackar lite skype eller ah har gjort det sen ja vaknade, finns ju inget annat och göra med tanke på vädret , fast så fort de lugnat ner sig drar jag och ela till affärer , är fett sugen på godis eller någe hähäh.


jani.. det var ett bra tag sen de där :)


stan

blev väckt av mamma halv tio imorse , gick upp fixade mig sen gick jag mamma och filip till tåget, vi gick mest runt o kollade sen kom pappa och vi åt på donken sen drog ja till sportaffären och köpte mig ett par röda converse, och köpte även en tröja o en ring på hm (y) najsnajs.
Dirket när ja kom hem provade ja allt igen och sen tog ja cykeln till nivin , vi drog ut med hennes lillebror sen hem till henne då det började smååska och regna så tog cyklen o drog hem.
Just nu snaaackar ja lite skype och ska väl ta o sova snart





gullunge

Lägger in ett inlägg lite senare eller imorgon på det ja köpt ! puss


Stay with me

vaknade två idag , alltså för sent idag igen inte bra emma haha nämen ska försöka gå upp tidigare och lägga mig tidigt annars lär ja försova mig då när skolan börjat ;o och det kan ja ju inte så det får bli skärpning hehe.
Iaf hoppade in i duschen på engång och städade på rummet och tog jag med bror på en promenad till mormor där vi åt glass och chillade och hjälpte henne med tvätten (a) snällt ju .
pappa hämtade oss för en timme sen kanske och nu sitter ja här nere på rummet och väntar på att maten ska bli klaaar :) pussss

göttiiigt

sitter just nu på familjens data och hittade dom hära bilderna från igår, inte världens bästa bilder men dom får duga.
Har iaf precis fixat mig och nu väntar jag på att verre ska bli klar med det hon skulle göra sen blire väl att ja cyklar till henne eller nåt, men det är sånt som märks ju :) skriver nog senare ikv puss

02:06

fick precis lite besök av några småskitar här nere i rummet, vi har precis tjockat i oss dipp och chips, och nu dunkas det musik :) . Inte trött ett dugg så lär inte komma isäng på ett tag , men ajaaa  pusss



janii bjuder stort (:


she will be loved

Gästerna kom vid två som ja skrev i förra inlägget, och dom började gå hemåt runt fyra , melinda och jag tog en promenad med mormors hundar, kusin ester och hennes mamma hem till mormor medans mormor åkte bil kände jag ja behövde gå bort lite av tårtan och allt onyttigt man åt .
Hos mormor tog jag och syster det mest chill och busade lite med vovvarna, sen vid sju tog jag en promenad bort till petra där det blev en heldel snack , och sen åt vi varma mackor och kladdkaka och spelade även ett spel :)
hon följde mig en bit hem sen vid halv tio, och just nu ligger jag i sängen och chillar med musik och mår även illa -.-
eller det börjar dock gå över, för sjuk det tänker ja verkligen inte bli !




älskar dig vännen


13:2

blev väckt sju imorse av syster för att gå upp och sjunga för filiip, sen gick jag och la mig igen efter det och sen när ja vaknade snackade och camade jag med amanda på skype lite, för länge sen vare :(.
Sen ville bror dra till enebergsplanen och leka lite där , så var snäll och hängde med han , och nu har vi precis kommit hem och sitter och snackar med amanda nu igen , o vid två kommer gästerna .. ni får hare bra puss




grattis bror ♥

idag var det 3 hela år sen du kom till denna värld, kommer ihåg när mormor var hemma med mig och mina syskon när mamma och pappa var på bb, vi väntade o väntade och tills slut kom du till världen, kommer även ihåg att ja var den första av oss barn som fick bära dig, jag var så stolt.
Under dom hära åren har du lärt dig mycket nästan för mycket, och blivit en aning katig , men det är väl så det blir när man har massa andra syskon som går runt och svär och allt det där så det kanske inte är så konstigt, men sen du kom till denna famlij så har allt blivit så mycket roligare, den skönaste gulligast ungen äru , känns faktiskt hela sjukt att du redan är 3 år ? sjukt vad tiden går ..
men iaf här kommer lite bilder på skitungen hihi loveu bror






Follow Me

syster och jag drog till affären förut och köpte chips o dipp, mums !
när vi kom hem la ja mig i sängen satt på musik och somnade nästan på engång och vaknade för någon timma sen , då ja gick upp och åt på engång sen hoppade ja in i duschen .



för bra

13 augusti

vet faktiskt inte när jag gick upp idag men runt tolv/ett, nästan på engång efter ja fixat mig kom mormor lennart och gammelmorfar och peter och morfar var även här :)
Vi har precis fikat och suttit och snackat lite, vi barn fick även 200 kr av gammelmorfar eftersom ja fyllt år och filip imorgon och dom andra två om ett tag och ah vi träffar ju knappt han så dom fick det nu ist, redigt snällt tkr ja !
men iiaf sitter just nu i rummet med musik och vetifan vad som händer idag, melinda och ja tänkte iaf cykla ner till affären sen och köpa lite onyttigheter men vi hörs pusss


gryyymmma bror

bror och gammelmorfar :)


21:55

gick upp ett imorse tror jag de va, både mamma och pappa jobbade och bror var på dagis så jag och melinda bestämde oss för att ta cyklarna bort till mormor , vi blev bjudna på fika som alltid annars och sen drog vi till enebergsplan med hennes två vovvar , tindra och molly ;d när vi varit ute med dom ett bra tag så gick vi hem med dom igen till mormor och cyklade till ica där jag köpte lite godis sen hem där vi bytte om till bikinis och cyklade till hammar, dock vare bara melinda som badade så låg och solade iaf (y, när vi kom hem åt vi sen drog ja och träffade verre , hon var typ hos hennes killes kompis så vi satt där ute på balkongen och snackade om allt, eftersom vi inte sätts på hela lovet så det fanns endel saker att prata om !
det coola var att den lägenheten vi var i , det är där mormor bodde innan hon flyttade till den bor i nu haha men nu är jag iaf hemma och lär sitta upp ett tag till men puss


seeeg dag

har legat i sängen och segat sönder hela dagen och snackat skype, och ätitt tacos muums heheh.
sen vid sju tog alla syskonen en promenad till mormor där gamelmorfar är ändå till söndag, det var tre år sen ja träffa han så det var roligt att se han igen (:
blev lite fika och han berättade om när han körde  helikopter o hans ungdom haha om o om varje gång man ses , sen kom mamma o iaf kom hem vid nio.
just nu ligger jag i soffan, syster och ja tänkte faktiskt sova här häh vet att ja sovit här ett par ggr nu men det är dö skönt faktiskt ;dd.


jag älskar dig vännen, glöm aldrig det !


Kanon dag i kalmar

malin och jag blev väckta klockan fem imorse av hennes syster sofia, så vi gick upp klädde på oss så snabbt vi kunde sen ut till limousinen för att åka till kalmar, dö coolt vardet faktiskt, vi satt typ och dunka musik där bak hela vägen(y) ;o ja menar inte ofta man åker limon hehh, vi var framme vid en verkstan  vid sju för dom skulle typ laga något, jag och malin la oss dirket där i  och somnade nästan på engång sen åkte vi till malins systers kompis där vi bah va ett tag sen åkte vi till donken där vi åt sen åkte vi runt med bilen bah för att se lite hur kalmar ser ut ,d hähää .
Sen åkte vi alla fyra till ikea för att malin skulle köpa lite saker till hennes rum sen kollade jag och malin runt i massa affärer i ett shoppingcenter och tog oss även en glass och massa chill o snack på de !
När klockan kanske var fyra eller fem blev vi hämtade av sofia och vi åkte till verkstan då vi fick reda på att dom ville ha kvar limon över natten så det ända sättet var typ för oss att ta buss hem så vi fick skjuss till stationen av en som jobbade där , och ah vi var hemma vid åtta då ja sa farväl till sofia och malin och drog in på åhmans för att vänta på mamma för hon skulle hämta mig , men som tur såg jag jennifer och mela där så fick lite sällskap (y
och på engång när jag kom hem tog jag mig ett bad och nu ligger ja här nere i rummet och chillar sönder , lär lägga mig tidigt ikväll med tanke på hur lite sömn jag fick inatt ,

kan ju säga att dagen varit grym iaf, och det borde göras om , puss på er !












grymt dålig kvalite på bilder ibörjan ja vet men aja :)


vääästervik

blev storstädning i rummet förut med hjälp av mammsen , sen skjusade pappa mig först till ica där jag köpte skavsårsplåster sen till staionen , malin mötte mig vid stan och vi drog till donken för att köpa glass och bah snacka lite ;d sen cyklade vi ända till elgiganten för att köpa ett minneskort till malin för att senast vi var lyckade hon ha sönder de (n , vi drog även in på rusta en sväng och sen cykla tillbaka i regnet.
nu har vi iaf precis kommit hem och chillar med musik, vi får väl se vad som händer senare ikväll  , vi lär iaf behöva lägga oss skapligt för imorgon vid 5 på morgonen/natten blire att åka till kalmar i en limousine , grymt :)
men ska dra nu mig .. pööss



goodmorgon

vaknade vid nio imorse av att busiga bror hoppade på mig -.- och nu har vi precis koollat madicken som gick på tv hähä vilket liv, har även precis lagt in viklöksbröd i ugnen och sen tänkte jag stooorstäda i rummet och sen får vi se vad som händer ;d puss

A New Day Has Come

tog en springtur med ela förut, fick värsta skavsåret av skorna också :( har inga egna springskor så ja tog dom första ja hittade bah , så ont  hade ja kan ja säga meeeen när jag kom hem åt jag mat som stog framme på bordet sen till affären med mamma då vi köpte ben o jerrys (a , vet onödigt att äta de när man precis varit ute o sprungit men aja ;d
just nu sitter jag i soffan och lyssnar musik och snakar med lite folk, tänkte faktistk sova här i soffan inatt fråga mig inte varför men det är faktiskt skönt ;d häähä .

fiin


4-5 timmars sömn är ju bra

inatt vid två kom syskonen in och deras tre kompisar in rädda från tältet där dom skulle sovit , och jag var inte ett dugg trött och kunde alltså inte sova så vi bäddade mysigt i vardagsrumet satt på filmen " alla älskar alis" väldigt bra men sorlig film, så ah lite tårar kom faktsikt.
men vi somnade väl runt halv fem tror jag och vaknade vid nio i morse av att alla började prata plus att det regnade och nu har vi precis sätt ännu en film som jag inte kommer ihåg vad den heter menmen.. idag tänket ja bah tare chill tror ja , bah hooppa in i duschen snart det är det ända jag vet än så länge iaf haha , men nuu ska ja sluta skriiva och lyssna massa musik och chilla sönder som sagt ! puss



lördag

gick upp vid två idag, alltid lika skönt att få sova ut , gick iaf upp och åt en macka sen chillade tills jag drog ner och fixade mig och cykade till ela där vi tog det mest chill tills vi drog till affären med lilla zeus och nu har jag precis ätit mat och viklöksbröd muumss .
Vi tänkte även dra och bada senare ikv men vi får väl se ;d puss


två bildr jag hittade igår hemma hos farfar och var bah tvungen av ta kort


farmor som jag inte minns något av för hon dog när jag var 2.. men somsagt var bah tvungen att ta kort..

frida jag melinda , hahah ja ni .. det var ett tag sen de där ;)


spindelmannen :o



blev precis skrämd av spindelmannen ;o hahah nämen bror fick en spindelmannen dräkt idag och ville skrämma mig , och var tvungen att ta kort, för hur söt är ungen inte ? heehe

norrköping

imorse vaknade jag av alarmet ringde hemma hos malin, så var bara att dra sig upp ur sängen och börja fixa sig och runt nio krama om min babe när hon låg o sov så sött (a) .
Sen dra till bussen och när jag var framme hämtade familjen mig och vi åkte till smultronstället och kääka glass, dö gött ! sen till norrköping och kolla runt i massa affärer , sen åt vi bufe , vilket var gött det med hehe.
klockan var väl fem då vi var klara med shoppande då vi åkte till farfar och hälsade på, han ser man inte ofta så alltid kul när man väl göre ;d oh sen nångång efter sex åkte vi hemåt, drog på engång till ela där det blev lite snack och sen var vi på affären en snabbis och nu har ja precis kommit hem och även hunnit slänga in lite tvätt (y) .

nu bilder på de ja fick med mig hem






puss

lysing

malin och jag kom precis hem från lysing, där vi stekt och badat med becca och emma :)
juust nu fixar vi oss för att dra ner till stan och kolla runt lite sen tänkte vi dra och äta någonstarns ;d sen får vi se vart resten av dagen/kvällen tar oss  P U S S

NU: STAN OCH TRÄFFA BÄSTA <3

mamma skjusar mig snart till tåget som går till vvik, ska alltså äntligen träffa min babe , som jag inte varit med på nästan 3 månader !?! det är sjukt :(. blir nog där till torsdagen eller nåt.. men måste dra mig puss


najsigt värre

vaknade runt tolv tror jag ,  ringde nivin och sen hoppade jag in i duschen och fixade mig och såntdär, sen fick jag skjuss av morfar till niivin;d .vi drog typ ut påengång ehm vi gick mot hammar fast orkade inte dra dit så vi svände förbi mig ett tag sen hem till nivin igen då även lillebror hängde med för att leka med hennes lillebrorsa , oh sen efter ett tag fick mamma hämta han då jag och nivin åt sen drog vi till hammar med hennes lillebror för att träffa ela och zeus , där vi var ett tag bah sen drog ela o zeus till sig och jag med nivin hem, eller vi gick förbi mig på vägen hem för att hämta lite kläder att springa i sen hem till henne igen där vi byte om osen möte vi ela för att ta oss en springtur, känner att nu jävlar ska ja börja springa lite sådär ibland , vet att ja sagt så flera ggr men nu jävlar :D haha iaf .. hängde med nivin hem igen där det blev massa chill bara tills pappsen hämtade mig och nu ligger jag i sängen och snackar skyype .. puss på er



grymast eller vad ?

RSS 2.0