Make the most of what you have



kollade igenom linneas bilder lite nyss, och hittade dom hära urgulliga bilder på bror. kände att jag var tvungen att lägga upp :) haha .


Fredag

Tjaaaa, sitter just nu hemma hos linnea :) vi bestämde lite spontant i bussen att jag skulle hänga med henne hemma så vi gick av bussen i bynn drog hem till mig då jag packade sen mötte vi ela för att dra till ica , sen tog jag och linnea bussen till henne .
Vi har mest tagit det lugnt, lagat mat och snackat en hel del !
För er som inte vet så är linnea då morfars barn alltså är hon min moster :)
Men nu tänkte vi gloo lite på tv och dricka lite kaffe ;d hähä typ första gången eller nåt ;o puss


Love you

Har jobbat ovanligt bra iskolan faktiskt, borde fan ha såna dagar oftare ? haha .
Juuust nu sitter jag i soffan och lysssnar lite musik och kollade precis igenom lite bilder och hittade en bild på morfar,
känns konstigt att kolla på den och sedan veta att nu finns du inte ens här i världen ?
vet det har blivit mycket snack om morfar här i bloggen  men tyvär så har det blivit enhel del .
Men tycker det kan vara skönt att bah få skriva av mig lite, för det är sjukt jobbigt det här .
Begravning snart oshiit, första gången för mig också kommer bli hemskt !
DDu ska veta hur mycket vi tänker på dig , du kommer alltid vara den bästa morfarn !

you don´t know what you got until you lose it

Malin stack iväg nångång imorse för att träna, men det förhindrade inte mig eftersom jag låg och sov medans (a).
men nu är hon tbx iaf , både hon och jag har tagit oss en dusch och nu fixar sötisen mat till oss, tar tåget hem sen runt två, då jag tänkte hinna tvätta lite sen får vi se vad som händer puss.

23 september

Såhär såg kvällen ut igår innan malin o jag satte igång en film hemma hos henne . Killarna här på bilderna lärde oss spela lol också, inte för att det gick någe vidare men ändå (: haha men iaf just nu håller vi på att fixa oss för att sedan dra ner mot stan, blir nog kvar här inatt igen , hur fint som helst .
Men ska dra mig nu pusss

Kvällsmys med babe

Vi kom preics hem från malins mammas kompis , där vi käkat grillat och glass som efterrätt .
Nu tänkte vi sätta igång en film och mysaa till det med goodis ! puusss

skolaa

Sitter här i mitt nystädade rum i morfars tröja och myysbyxor efter en skoldag, kommer bara vara stanna här hemma idag om inte dra ner till ica och köpa ben o jerrys ;d haha sjukt sugen påt men fåår see .
fiinnns väl inte mycket mer att säga så puss

;'((

Fick ledigt idag för att åka upp med mamma melinda frida morbror och moster till kalmar till bårhuset där morfar ligger , för att få se han en sista gång.. det var sjukt hemskt men på ett sätt skönt att bara få se han, även att han inte var levande så ville ja bara se han få känna i han för sista gången.
Mycket tårar kom från oss alla, morfar du ska veta hur mycket vi älskar dig ! Kommer inte finnas en dag vi inte tänker dig , du finns i våra tankar i våra hjärtan ♥
Men känns som jag inte fattat att det var du som låg där ? att bara se dig ligga där ? inget säger ? inte rör dig ?
Nej det var sjukt .
Imorgon väntas ännu en jobbig dag, vi tänkte åka dit han bodde och träffa kerstin hans fru och linnea och peter hans barn, lämna hans kläder och plånbok vi fick med oss från sjukhuset och bara umgås, kommer kännas sjukt, det där huset är inget utan dig ? kommer aldrig mer kunna säga ska hem till morfar idag ?
åh det finns så mke tankar just nu så snart sprängs mitt huvud känns det som iaf ,, Åh fan :( .
Får hoppas du har det bra där uppe nu iaf .. loveu !

Morfar , du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Jag älskar dig !

Vi tänker på dig, hoppas du har det bra där uppe nu, du var den bästa morfarn man kunde ha ♥
Varför just du ? varför just nu ? kan inte fatta att det är sant ? det är helt sjukt :'( Jag glömmer dig aldrig ♥
:'

yeeey !

Vaknade ungefär för två timmar sen brevid sysyter min, vi skulle egentligen gått ut med alla tidningar idag men inngen av oss orkade plus att vi har massa annat att göra idag, så det får bli av imorgon ist .
Vid fyra kommer nivin hit, vi tänkte laga tacos och sen äta massa annat götti :) innan dess ska ja hunnit duscha fixa mig och sen dra ner på ica en snabbis .
Men vi hörss pusss

Grattis babeee

Grattis på 17-års dagen älskling !
Ska försöka göra allt så du får en bra dag , allt för dig gumman  !
Älskar dig ♥

Missing hurts


Take me for who i am

På fredag nu framöver efter lucnh i skolan så har ja hälsopedagogik eller hure nu stavas, man typ hittar på saker och snackar om hälsa oshit,  idag vare bowling vilket var redigt skoj !
Tjejen som har detta bjöd oss även på fika där, väldigt snällt tkr ja .
Vid två rusade jag nivin och ina för att hinna med bussen hem, dirket när jag då var hemma så fixade jag med alla tidningar, 226 st olika högar är det,  inte lite jobbigt kan ja lova men vad gör man inte för pengarna man får sen ? hähä.
efter det packade både jag och melinda seeen gick till lägenheten drog och handlade massa tills imorgon , hem städa laga mat och sen drog jag till ica en snabbis och träffade ela , saknat den ungen !
Juuust nu sitter jag i soffan med mjukiis kläder och är helt slut, ont i rygg och mina fötter.
meenmeen ska sluta skriva nu puussss

You’ve set my heart on fire

Mötte mamma och syster på centrum efter skolan, vi drog till banken för att fixa idkort som ja skrev i förra inlägget.
Sen gick vi ner till torget där syster skulle ta kort på nått ställe där, sen hem till mormor där ja packade ihop datan och lite kläder sen kom pappa och hämtade oss .
Nu har jag precis ätit och ska snart upp och sortera alla tidningar-.- .
Melinda och jag drar till lägenheten imorgon och sover där till söndag tror ja  , mormor kommer ju hem på söndag eller måndag så tänkte städa o fixa på söndag sedan lämna lägenheten och dra mig hem .

pluttiis

jag och nivin drog hem till mig efter  skolan för att hämta bror , vi drog lika snabbt till lägenheten där bror ätit massa glassar  ;o skapligt glassmonster haha .
Har även städat undan lite här, melinda kommer även snart och sover här med mig inattt plus att pappa är och köper  kebabtallrik åt mig ;dmuummaa.
Imorgon drar jag hem ist för att dra till lägenheten, för vill träffa mamma eftersom det var några dagar sen nu, vi ska även ner till banken och fixa bankkort till mig, vet skapligt sen är jag med det men det har bara inte blivit av.
Vet inte om vart ja sover eller med vem men det är sånt som märks;d



Babe


Hos malin

Drog med malin hem efter skolan, vi har precis ätit macka och kladdkaka och glass till det hähä.
Vid sju har malin dans, så tänkte hänga med och kolla på den sen tar vi bussen till lägenheten halv tio .
pussssu

Nattti

Fick med mig melinda hit till lägenheten inatt igen, imorgon stannar jag i stan med malin ska kolla när hon dansar sen ska vi ner på stan ett tag , sen tar vi bussen hit och sover.
Närsom tänkte jag och syster stänga av datorerna och krypa ner i sängen .
pusss

Söndag

Ligger just nu i sängen brevid syster min , vaknade för nån timme sen ungefär och har än sålänge hunnit äta lite frukost.
Mamma ringde precis och sa att vi skulle kma hem till tre för att fira syster med släkt, eftersom hon fyller år imorgon:)
Vet inte riktigt vad som händer senare men blir att syster sover här inatt igen annars kommer malin hit ;d men vi får se , mååååste fixa mig nu pusss

Jag saknar dig

Ligger i mormors dundersköna säng med mela, vi vaknade för en timme sen och än sålänge ätit lite frulle.
I natt blire nog att melinda min lilla syster sover här med mig , om inte det blir det väl någon annan men det är sånt som märks. Men skriver seenare pusss

Bio

Har precis varit på bio med mela, jag saknar dig hette den.
En väldigt bra och sorlig film så helt klart värd att se !
Alldeles strax tar vi bussen till bynn, vi ska nämligen sova i mormors lägenhet jag ska låna nu , vi tänkte även ta oss ett bad nångång ikv :)
Men ni får hat bra för det ska ja med min babe ! pussss

ooh här snackar vi tider

You make me smile

Igår fick jag reda på att mormor skulle åka bort på fredag och kommer inte hem förns den 18 eller 19 sep.
Så blir jag att lånar hennes lägenhet då hon är borta, lär inte sova där varje natt, det beror på när någon vill sova med mig osv, osäker att ja vågar göra de själv ;o haha .
Idag har jag haft två samhällslektioner och sen en engelska, efter lunchen samlades typ hela skolan i aulan för klamydiainformation och ah  andra könssjukdomar i en och en halv timme ;o
Dirket efter den var slut slutade vi, På engång när jag var i bynn så gick jag till mormor men hon var inte hemma så gick in ändå sen vidare till nivin , där jag fick låna några tjöjor :D
Sen hämtade mamma mig och nu sitter jag här i en nybäddad säng och nystädat rum , och har precis ätit också.

Im going back to the start

Har inte gjort något speciellt idag , bara varit hemma städat , badat och sen även delat ut reklamen .
väldigt seg med skön söndag kan jag säga , men man kan ju inte göra saker varje dag precis, har även sagt hejdå till syskonen och sanna som åkte tillbaka till Stockholm idag ,
alltid lika kul när man får träffa dom eftersom det inte händer så ofta :( .
Ajaaa ska snacka lite skype nu tills det är dags o sova pusss


tänk vad underbart det skulle vara fall man kunde spola tillbaka visa saker

Ung canser


Nyyyttt

Imorse blev jag väckt av först syrran men somnade om lika snabbt sen av lillebror som tyckte det var dags att gå upp, så gjorde som han sa och fick reda på att vi skulle dra till stan , så fixade mig
vi kollade mest runt i affärer sen åt vi på morella tog kebabtallrik hihi göttigt !
Fick iaf ett par jeans och ett par mysbyxor av mammsen , inte ofta jag hittar jenas som sitter som jag vill men denna gång gjorde dom faktiskt det så tack mammmseen :)
På hem vägen åkte vi till ica och jag köpte dipp och morötter ,och sen hyrde även bror två filmer sen åkte vi hem tog det lugnt och nu har jag precis duschat. Vet inte riktigt vad som händer ikv men tror vi tar en såndär myyys kväll eftersom dom åker hem redan imorgon :( . Men vi höörs puss



No one can take your place

Som ni märkt så har jag inte bloggat så mycket på senaste tiden, men det är pga datan är helt wierd, tagenterna slutar typ funka oshit ;s men tur man har mobilen med internet på annars vet jag inte riktigt hur ja skulle överleva;o haha.
Men iaf slutade halv tre idag , drog till åhmans med ina där vi bah satt och vänta på bussen hon skulle till oskarshamn och ja hem :) Om drygt två timmar om inte mindre kommer min storebror storasyster och sen brors tjej hit , dom stannar här ända tills söndag så det lär bli najsnajs ! För saknade är dom :(
meen nu vet ni iaf vrf bloggningen är seg men ni får hareeee bra puuss


RSS 2.0