förvirrad

sitter ju nu och snackar skype med bästa, ehm.. imorse vaknade jag av familj sjöng för mig och fick fina presenter;d en mobil, hörlurar, en en data bräda med kudde under om ni fattar ? sen godis av syster , sen började vi ta ner förtältet och allt det där och drog från campingen runt elva tror jag , och var framme ett hemma hos mormor där vi fikade lite och hämtade frida och av henne fick jag även ett armband och av mormor o morfar gick ja pengar på kontot ;d när vi kommit hem så började ja bära in alla min saker och sen chilla vid datan tills vi fick lite gäster, då det blev ännu mer fika, tårta o massa sånt gotti heehe !
när alla dragit, drog jag ut ensväng och hamnade tillslut hos Nivin, där det blev en hel del snack och sen fick ja en jätte gullig nalle av henne (a) hihi tack babi .
pappa hämtade mig efter tio nångång och nu sitter jag som sagt o snackade med plutten på skype o ska snart sova puss





ibland undrar jag vad jag gör här ens ?

reegn

sitter här i husvagnen med musiken på högst volym helt ensam, dom andra nämligen till kalmar skulle hängt med jag också med orkade inte plus att då kan mamma kolla efter present och sånt till mig ;d så det var bäst att ja stannade här .
snackade nyss med grymt saknade malin, inte varit med henne på två hela månader och nån vecka ?! det är helt sjukt :( så vi har bestämt att ta och ses snart . men ska dra mig nu och ätaa pusss


cirkus om 30 min

okej detta får bli ett kort och enkelt inlägg om min dag för ska strax iväg på cirkus, vaknade väl runt elva då ja drog till standen där familjen var sen drog jag in för det var för varmt att vara ute , sen runt tre fyra åkte mamma jag och melinda till färjdestaden och att handla mat och kolla i lite andra affärer , påen gång när vi kom hem så hoppade jag in i duschen och nu har jag precis ätit och ska bah platta håret seen drar jag som sagt några meter bort där det är cirkus , vetifan vad som händer efter det men det är sånt som märks ;d puss


;dddd

igår kväll var vi med lite folk, gick mest runt tyckte jag och ahh.. var precis ute och nu husvagnen för att äta sen ska ja väl ut och se fall nån som vill träffas och hitta på något ;d.
roligare när man har folk att vara med liksom än att bah sitta med familjen ;o men ska äta nu sen ut puss

soool ♥

har precis varit ute och solat med syster  och nu gick jag inte för att äta lite mat , nuudlar hehehh o vi ska väl ut  igen och sooola ännu mer och bada efter maten ;d !

vet inte riktigt vad som händer mer idag, kanske ligga på gräset med musik och chilla som igår kväll ? :D
haha vi får väl se.. men vi hörs puss


öland

igår runt tolv efter vi packat i allt i husvagnen och allt så åkte mamma pappa jag melinda och filip mot öland :D frida stannade hemma hos mormor ist .
men iaf .. i kalmar stannade vi och åt sen köpte massa mat och gottisaker sen vidare till saxnäs campiing !
när vi kom dit vare bah att börja packa upp alla matvaror och sånt sen sätta upp förtältet osånt :)
senare på kvällen drog jag och melinda ut och kollade runt och tog även ett dopp ihavet sen in och chilla sen ut igen för att kolla på en band som spelade, skapligt bra vaare :D !
och somnade väl runt tolv.

idag vaknade ja ovanligt tidigt typ nio;O gick upp och åt frulle sen fixade mig och gick ut och kollade runt lite med bror och pappa, och sen in för att äta och nu har ja precis varit ute en timme med bror i lekparken;o ungen får ju aldrig nog av sånt där ! hahah
mamma hade även skaffat internet för 7 dagar ;o eftersom att vi typ kommer vara borta sålänge, så det var najjs :D men nu ska ja sluta skriva pusss

torsdag

vaknade för nån timme sen kanske :o faan dö skönt att bara sova o sova ibland :D och när jag gick upp så stog mamma och mina två småsyrror och gjorde tårtor :o rätt random att bara görat sådär fast skapligt gött !

men iaf.. vetifan vad som händer idag typ bara chilla eller så ska ja kolla om nån vill ses sen tänkte jag och storasyster köpa en ben o jerrys och dela på för hon har aldrig smakat dom ;o så just drf har jag tvingat henne att görat;d haha. men skriver nog senare puuss




TA MIG TILLBAKA VADFAAAAN ?:O kan inte beskriva hur mke ja saknart..

toppen dag !

jag och syrran vaknade mellan nio och tio och börjde fixa oss dirket, sen vid elva gick vi och möte ela och vi tre tog bussen in till västervik där vi träffade sofie vi kollade mest i affärer och alla fick iaf med sig hem nåt, jag fick iaf en bh och nåt bodyspray av syster eftersom jag fyller år snart och hon är inte här ddå :( så tyckte det var skapligt gulligt av henne att hon köpte nått;d sen så  åt vi , och kollade  i mer affärer tills det började åska , regna och även strömavbrott i affären :o
sen tog vi bussen hem vid halv fyra :)

när vi var hemma drog ela till sig och ja o syrran hem till oss för att byta om till bikinis för att dra till hammar med ela och mina andra två småsyskon :) och nu sitter jag här hemma och har precis varit duktig och bytt sängkläder och städat rum  och alldeles strax ska ja äta .
Sen ska ja ut ännu engång med syrran och ela fast denna gång ska vi ut och gå , röra på oss lite ;d hehe sen tänkte jag även ta en vaarmt bad ikväll ! 


 puss på er finisar !

18 juli

kom precis hem ifrån en promenad till ica med syster och ela, och fick ett sms precis att ela kommer hit nu ,vet inte riktigt vad vi hittar på men det är sånt som märks

älskar dig tjejen puss

Öland














saknaden är stor...

 kan inte sätta ord på hur mycket jag saknar kanarieöarna , allt folk alla fina roliga kvällar det är helt sjukt.
mådde verkligen bra där, sitter just nu och kollar bilder där ifrån och lyssnar massa musik som påminner om allt .. 
 kan man inte bara spolla tbx? om man bara kunde det asså, fast är ju tyvär omöjligt :(

men ajaa .. nivin kom till mig vid sju för vi skulle fixa lite saker och sen vid nio när hon hade dragit myste jag och stora syster till det  med lök/sourcream ringar och harry potter , dock kollar jag inte för tycker filmerna är fett läskiga så ist ligger jag här med hörlurarna på med massa musik..

puss



ett hotel jag ALDRIG glömmer..

kanarieöarna bilder - del 2








fyfan vad ja saknart det är helt sjuk TA MIG TILLBAKA!?!?

btw vet kameran suger men bättre än ingen kamera liksom(y

vis

igår åkte jag in till stan med mamma lillebror lillasyster och stora syster, vi gick mest runt och kollade lite i affärerna sen åt vi donken.
När klockan blev fyra ungefär gick jag och stora syster till sofie hennes kompis och var där ett bra tag , satt typ och snackade och hade det chill sen vid åtta eller nått gick vi ner mot stan där vi bara gick runt och kollade och träffade även massa folk, sånt man inte träffat på evigheter så det var skapligt najs :) finns inte så mycket mer att skriva eftersom det vi gjorde var att gå runt och sitta och snacka med massa folk i timmar .
vi tog iaf nattbussen hem som gick halv tre eller nått och var hemma runt halv fyra ,så sov till  tre eller nått idag , och har fortfarande inte gått upp och fixat mig vilket jag borde göra snart och även kolla igenom mina kläder för allt ligger i en röraa (n)

tänkte lägga in mer bilder från kanarieöarna senare , håll utkik folket ! puss

kanarieöarna bilder - del 1


vi sitter och väntar på att få gå på flyget




i bussen påväg till hotelet


våra balkongar var längst ner






kanske är lite sen med bilderna men har knappt varit hemma nått eller överhuvudtaget haft tid men här har ni lite :d


hoome again

kom hem vid halv fyra ungefär.. och ja vi har haft det jätte bra , när vi kom dit satt vi upp förtältet och fixade sen till poolen och badade och satt i en ångbastu och chilla resten av dan/kvällen,  i tisdags blev det ölandsdjurpark då vi först åkte lite karuseller , sen badade i typ fem timmar :o åkte massa olika rushbanar på pirat landet sen typ vanliga poolen med andra rushkanor, inte haft så kul på längelänge kan ja ta och säga :)
onsdagen blev att bara vara på campingen och sola bada sen satt vi i ångbastu redigt mysigt .
och igår regnade det hela jävla dagen/kvällen så blev bara att sitta inne i husvagnen eller förtältet , så kanske inte blev så himla kul men det funkade :)
och idag vaknade vi runt nio då vi åt frukost och fixade oss lite smått tills vi åker hem runt tolv, vi stannade även för att äta , och lämnade även av thilda hemma i västervik sen åkte vi andra hem till oss där även stora syster var , hon och jag tog en promenad ner till ica där jag träffade lite kompisar ja inte träffat sen en månad tillbaks typ ;o.
och nu väntar jag på att maten ska bli klar sen vetifan vad som händer typ bara sitta här hemma och chilla med syster skulle jag tro .. ville bara säga tack thilda för dom hära dagarna dom har varit helt underbara .. loveu ♥ !

btw .. bilder kommer när jag fått dom av thilda

puss

ölaand imorgon !

har typ inte gjort ett skit idag, eller träffade ela imorse ett tag, hängde med henne till affären så lite snack hann vi med :) saknat den ungen eftersom det var tre veckor sen vi sågs sist :(.
ehmm.. har även hjälpt till lite i husvagnen bärt in saker och städat osånt dääär ni vet sen packat lite fast är inte klart än för nu fick jag fett ont ihuvudet, och nångång nu ikväll kommer thilda hit för hon ska ju hänga med till öland :D vilket kommer bli fett grymt. men detta blir antagligen det sista inlägget på en vecka ungefär om inte skriver jag ett ikväll .. ni fåre iaf hare bra för det ska jag ha puss




lite bilder på campingen från internet , vi var här med familjen för ett tag sen , rätt najs faktiskt med pool och allt (y)


9 juli

thilda drog hem runt 3-4 idag tror ja det var , och har inte gjort ett skit sen hon drog :( saknar faktiskt henne redan :o
just nu sitter jag nere i soffan med nästna hela familjen och morbror och hans fru och barn, vi sitter nämligen och planerna om vi ska till öland och isf när, hoppas det blir nåt :)
och om vi åker så är syrran från stockholm hemma hos oss, sen äre även vis jag ska gå på sen efter syrran dragit hem igen så ska hela familjen dra och kampa igen nånstarns , najsnajs !


men skriver senare för vet inte ett skit just nu :) puss

<3



babe

Thilda och jag drog till hammar och badade nästan på engång när hon kommit , massa sol och massa bad det gillar vi ! träffade även lite folk där , sen drog vi hem då vi bäddade med täcken och filtar på studsmattan och somnade (a) jävligt skönt vill jag lova .
sen kom julia  och vi tre drog till hammar och badade ännu mer där vi träffade lite folk igen sen drog julia till sig och jag o thilda till mig fixade oss sen till oscar o oscar och chilla typ sen hem då vi somnade efter nån timma .


hoppar du hoppar jag

heemmahemmahemma!

nu är jag hemma efter två suveräna underbara veckor i kanarieöarna, den första vecka var rätt sega, man satt bara inne på kvällarna la sig tidigt men sen när vi började känna lite folk blev det roligare, ja och ena syrran  satt uppe med lite folk på kvällarna osv , och på dagarna var vi med även med lite annat folk, och alla var norskar :o så var inte så lätt att förstå varandra med det gick (y har ju iaf lärt mig lite ord så, haha :D
det enda vi gjorde på dagarna var att ligga vid poolen bada och steka varje dag förutom en dag då vi tog en buss till stranden och åt på macdonalds kändes faktiskt kosnigt att äta de utomlans;s haha.
vi har verkligen haft bra väder också, runt 30 grader varje dag tror ja ;o och det räckte vill ja lova :)

men iaf kom hem för någon timma sen , det enda vi gjort idag är att krama alla och säga hejdå till alla, ska jag vara ärlig så tjöt jag nästan , för vi lär inte träffas något mer, och sånt är fett jobbigt att träffa nån för 1-2 veckor sen inget mer ? nejfy.. haha aja halv tolv typ åkte vi bussen till flygplatsen där vi åt och flyget gick halv tre eller nåt och i stockholm på arlanda halv nio :D 
sen även 3-4 timmars bilresa , så skapligt seg dag men nu är jag iaf hemma och imorgon kommer världens bästa thilda som jag saknar något enormt !

men nu ska ja sluta skriva, bilder kommer någon annan dag .. puss


RSS 2.0