elaaaaaa (L)

drog ner på marknaden med ela igåår, träffade även nivin som ja gick lite med ;d och verrree som varit utomlans;o hehe saknat dej unge  !
köpte iaf ett par solbrillor chips o lite goodis;d blev att ja hängde med ela när vi kollat klart på marknaden sen hem till mig fast när vi kommer fram till mig kmr ja på att mamma o dom var ju nt hemma så vi satt vä ute 20 min eller nått dock vare fett varmt ute så det gjorde nt så mke ;) hehe aja här hemma fixade hon en magtröja till mig sen hem till henne hämta pengar sen tog vi cyklarna till centrum och jag köpte läsk o hon tuggumi , sen hem till henne där vi chilla sönder såg talang o lite och ja sov även över där ;)
kom hem för 1-2 timmar änså länge har ja hunnit duscha o fixa mig lite och ska packa sen runt 3 tar ja bussen till vvik där ja ska vara med massa fina brudar .. valborg idag vafan :D hehe puuss


bara några bilder från igår


tog bilderna från emmas eller lisas blogg vetifan ;d häh


nu senare ikväll tog jag mig ett bad och fixade lite , najsnajs !
liiigger sängen nu och har gjort det ett bra tag och lyyssnar musik nördar sönder denna just nu ,;o

Newkid – Baby?

grattis snyggingar !

idag blir nämligen emelie 14 år och malin 16 år;d
nii får haree underbart tjejjer för det förtjänar nii  !



loove


najjjs !

igår åkte jag in till stan med mamma hon skulle på nån föreläsning och jag möta ella och malin :D
först gick vi 3 på stan sen cyklade vi hem till malin där hon packade och sen skulle vi bestäma vad för tårta vi skulle göra o en massa annat , o det tog sin tid vill ja lova eftersom att alla tyckte helt olika osv ajjaa sen bestämde vi för att göra nån enkel tårta så vi åkte till affären o köpte marängbott vindruvor jordgubbar o sånt annat vi behövde ;d sen cykla ella till sig och jag och malin till henne för att äta o nån timme senare satt jag malin emma ella och lisa i en lägenhet som emma lånar där det blev massa snack och sen började vi med tårtbakningen !
sen till willys för jag och emma ville ha våra typ vitlöksringar , grymt gött (a) sen tillbaka till lägenheten då det blev tårta och malin öppnade alla presenter hon fått eftersom hon fyller år på fredag sen såg vi nån skräckfilm ;o
bra men läskig ibland man hoppade ju till ett par ggn iaf .


vi vaknade runt 10-11 idag iaf då vi städa lite o åt fruskot osånt sen drog alla hem till sig själva eller ah ja
fick hänga med lisa hem eftersom ja bor en bit bort;o hemma hos henne chilla vi mest me musik osånt o fixa oss lite smått sen cyklade vi till öb för hon skulle köpa nått med kortet cpa ;o så då drog vi till willys ist och köpte oss en glass;d sen hem till henne hämta min väska sen cyklade jag hem till malin o mela för skulle lämna melas cykel ja fått lånnat hihi snällt :D!
nu är jag iaf hemma och har städat undan lite . händer nog inget specielt idag skulle ja tro så vi hörs puss



max

sitter just nu på max där min syster jobbar och ah hon slutar halv 1 i natt så ska vara här i 9 timmar ;)
det låter fett segt men det funkar har ju datan här plus att kan dricka massa cola o shit dock väldigt onyttigt men ändå(a) åker även hem imorgon :( har iaf haft det sjukt bra här med finaste syster  !


haha bjuuder .

stockholm

igår imorse halv 9 åkte jag och pappa mot stockholm fast först åkte vi värsta omvägen för att hämta nån annan som skulle med han upp där dom jobbar. men iaf runt 12 var vi framme o då släppte pappa av mig hos bror för han då skule vidare ditt han jobbar (: nästan på engång gick bror jag och hans tjej upp mot centrumet där och åt på donken sen skulle dom handla lite andra saker .
när vi kom hem till dom igen så satt ja vid datan o efter ett tag slockna jag i deras soffa typ 2 timmar :o sjukt trött efter åkt bil o gått upp tidigt men efter ja vaknat kom syster då det blev grillning o massa snack sen efter 9 fick vi skjuss jag och syrran skjuss av bror i hans nya bild , najsnajs;d
vi somna även rätt tidigt kanske 2 timmar efter vi kommit hem?

och idag vaknade ja 9 o hon 7 ;o men vi duscha o fixa oss sen tunnelbanan hem till syrrans lägenhet där vi lämnade all packning vid hade o sen vidare till stan där ja hitta en avslutningklänning o hon lite annat .
sen hem lämna de vi köpt sen till mataffären o nu har vi precis varit i rålis parken o solat !
blir väl snart att fixa ihop mat o dra till seven eleven o köpa cola hihi puss


vvik städning o snart gäster

drog ju in till vvik typ gjorde en sak sen ner på stan där jag fick ett svart vanligt linne och en ring (:
sen blev det att stor handla på willys och det tog en timma :o skapligt segt men ah sen hämtade mamma deras data som varit sönder ett antal månader och sen hem då jag och syrran var tvugna att städa eftersom vi hade operationdagsverket iskolan vilket betyder att man på nått sätt ska samla ihop 100 kr o dom går sen till nått fattigt land tror ja de e ? nu är jag iaf  äntligen klar o väntar på att pappa ska komma hem med pizza :D
sen senare vid kanske 7 typ eller nått får vi gäster från stockholm o dom stannar här då till söndag dock åker jag ju till stockholm imorgon men haha (:


:(

mamma berättade nyss att maja ( våran katt )låg där uppe och hade ont i ett ben hon får liksom hoppa för det är ena bakbenet som hon inte kan gå på..
vid 2 ska vi till vetrinären med henne iaf och hoppas verkligen att det inte är nått farlig eller så annars så ah..
fyfan tjöt typ nyss ? får sån panik att hon måste avlivas ? aja hoppas på de bästa så får vi se sen


men iaf igår var dagen toppen !
i skolan hade vi inga lektioner utan att alla på skolan var indelade i olika grupper först såg vi film "step up" grymt bra ! sen dansade vi sumba,steat dance och sen typ uppdrag .. haha sumban var fett kuul iaf ;d sen efter det drog jag o linn med sigrid hem där det blev att fixa sig inför påskpartyt och det var också najsnajs (:
bara att musiken sög i bland men de funka väl ändå(y har faktiskt inte ont i ben eller fötter som ja hade förra ggn ? för då kunde ja nt ens gå eller ta mig upp för trapporna men den värken kanske kmr senare idag eller imorgon?:o
hah aja ska snart in till stan o göra lite saker ..
sen hem o städa och packa för imorgon drar jaaa till stoockholm !


stek !


guuuud vilket najss vädeeer  ! har varit ute så mke jag kunnat idag iskolan och dom lektionerna man fått sitta ute har man såklart gjort de :d föör ja ska bli bruuuun !
hehe aja när jag kom hem la ja mig och sola men det blåste kallt så jag gick in tog mig ett varmt bad ist och sen vidare till ela oh nu är jag hemma o ska packa klart för imorgon hänger jag och linn med sigrid hem o senare iväg till påskfesten, SUPER NICE !

springtur med petra !

blev hämtad vid 1 idag av mamma för vi skulle in till stan o göra en sak och efter det drog vi ner på stan en snabbis då jag fick en tröja/linne (: sen till willys handla mat osv .
När vi kom hem blev det att äta grillat för första gången i år faktiskt grymt göött  ! och nu har ja precis varit ute och sprungit med petra , känns redigt skönt faktiskt, har tänkt o börja springa mkemke oftare så man kan bli lite smalare (y) o nu har ja precis varit inne i duschen o om ett tag ska ja försöka sova puss



söndag

imorse vaknade vi runt 10 tiden och jag hoppade in i duschen på engång och sen halv 12 åkte linn hem.
sen vid 2 drog min familj hem till fridas familj där vi fikade och fick även se deras lilla bebis som är en vecka idag typ :o grymt guullig ! kom hem för drygt 2 timmar o jag har nt gjort mke alls snackat med syrran i tele och käkat lite (: kns som jag har rätt mke att se fram emot just nu ändå , på onsdag påskpary sen fredag stockholm och den 31 maj åker alla 9or till göteberg går på liseberg o lite :D grymt


helgen

igår hängde linn med mig hem efter skolan .
vid 4 började mamma och jobba o kom hem vid 9 o ah medans hon jobba då var vi barnvakt åt min lillebror (:
pappa e ju typ i uppsala eller nått o jobbar såah.
vi drog iaf till affären köpte lite till kvällen, hände nt mke mer faktskt typ satt o snacka skype o chilla (y)

Idag vaknade vi typ 1 :o vi som bah vi försöker vaknar 9 ? haha lyckat ;)
idaahh har vi inte gjort mke heller vi var nyss i affären med mamma o bror o innan de var vi en snabbis hos mormor bah haha .
ikväll blire tacooskäk o chips (y) tjockisar vi e :o höhö men pussss

stockholm den 22 april


blir somsagt stockholm om typ en vecka ? fatta vad gryymt ! stannar i 4 nätter asså jag åker hem på tisdagen;d
och slipper även att åka buss eftersom pappa ska till forsmark uppsala eller nått så skjustsar han mig först till syster (: längtar som en jävla idiot hiihi puss

datan tbx, yes !

pappa såg idag att han hade fått ett mail igår kväll att min data skickats till ica här o sen lite senare att den kommit :)
fatta vad glad jag e så nu slipper jag sitta på en mobil , tar typ hundra år o skriva på den ?

men iaf drog hem idag efter luchen hade så fett ont i magen , magknip typ;s fyy .
men nu äre lite bättre (y men skriver nog senare för har nt mke mer o säga puuss


RSS 2.0