FÖRSKYLD -.-

När ja vaknade 6 imorse, bestämde ja mig för att vara hemma för förskyldningen hade inte blivit så mke bättre , sov till 11 ungefär , skööönt:) Just nu sitter jag i soffan och tänkte måla mina naglar röda sen städa och sen fixa mig lite, för vid 4 ska ja träffa elin , en tjej ja träffade utomlans för 2 år sedan , hon är nämligen här i gamleby med sin klass på nån skola några min här ifrån så henne lär ja träffa rätt mke nu i veckan för hon drar redan på fredag :( .
menmenmen nu måla naglarna puss



sötaaa elin !

HELGEN

Itorsdags gick ja till brors dagis där pappa var, påvägen hem gick vi förbi mina lärare ja hade i 0an och i 1an :o rätt kul faktiskt. När ja väl var hemma duschade jag sen kom alex och ah han sov häär :d ifredags morse blev de bah massa chill och mys senare drog ja syrran och mamma och köpte massa onyttigheter och sen hem och åt redigt gott mat :d
Ilördags morse väckte mamma oss runt 9 för vi skulle till norrköping , när vi väl var framme gick vi först runt i lite affärer sen åkte och åt på donken innan vi drog till farfar där även faster,kusiner och deras små bebisar var , sjukt ggulliga :')
vi åkte även till media market innan vi åkte hemåt , dåå alex kom och sov över igen ;d
vid 11 imorse ungefär kom storebror hit och nu dragit för nån timma sen .
Just nu ligger jag i sängen halvt förskyld och lyssnar på musik puussss




EVIGT STARK

Helt oook skoldag igår, sista lektionen på gympan och hälsopedagogiken så klättrade vi, trodde aldrig ja skulle våga eller vägra klättra för det gjorde ja förra ggn men näe denna gång gjorde ja det faktiskt :) räätt kul .
Iväntan på buss så gick nivn och jag till åhmans sen när ja var hemma packade jag osv sen skjusade pappa mig till alex där det blev myyys osv tills vi somna :d samma sak i morse tills mamma hämtade mig :)
Just nu sitter jag här med syster och chiller och äter lite onyttigt och spelar lite sims heheh det var ett jävla bra tag sen man gjorde det ;o men har man inget annat bättre för sig äre rätt kul ju ? hah.

ONSDAG

Kom precis hem från vvik , stannade kvar i stan alltså efter skolan .
Slutade vid 2 och då gick ja till ludde där ja träffade jenniefer och vi väntade på att mela skulle sluta sin lektion.
Vi gick hem till mela och åt lite snabbt sen till mejeriet där vi såg film med mattias,jonathan och fredrik :) .
Mamma hämtade mig förut från bussen och vi åkte till minneslunden tände ljus för morfar och sen hem då ja åt och nu precis duschat.
anna♥

SATT IGÅNG MED TRÄNINGEN

efter skolan gick ja till gårn där ja väntade på verre tills hon slutade, vi drog till gymmet och träffa ett bra tag , störmavbrott blev det också ;o lite läskigt sådär men det fixade vi heheh .
Åt good mat när jag kom hem och sen tog jag mig ett vaarmt bad och snackade med syster i tele . Finns för dig dag som natt ska du veta ♥
Just nu sitter jag upp i brors rum och dricker oboy med den lillskiten, han har precis fått sig ett eget rum :) haha.
Ajaa ska fortsätta med att bah sitta här tills ja somnar puusss

HELGEN

Ifredags åkte hela familjen till mormor runt 5 , där det blev mat osv . Senare drog dom hem förutom jag och Melinda :)
Resten av kvällen satt med våra datorer och nörda ett antal timmar tills vi somnade .



Igår morse vaknade vi runt 11 , gick upp åt frukost sen pluggade ja lite samhäll. Mormor , melinda jag och hundarna gick ut på en promenad och när vi var hemma igen hade kusin och bror kommit, så vi busade lite med dom fixade nudlar och satt vi datan som annars . Mot kvällen kom pappa,mamma och frida för att hämta filip och då tog vi andra fram massa onyttigheter till gladiatorerna sen gick vi upp låg framför våra datorer tills vi somna .
Imorse vaknade ja runt 11-12 då ja gick ner duschade och åt frukost, just nu ligger jag i sängen med syrran och chiiilller och snackar med mina fina vän ela :) . Morbror hämtar oss nångång ikv skulle ja tro . puss


loveu

THE IMPOSSIBLE JUST TAKES LITTLE LONGS

Dricker marabou chocklad i våran nya tassimo maskin, redigt gött . Skolan har varit rätt seg eller det är den alltid -.-
somnar typ på varje lektion känns det som, så ska försöka lägga mig lite tidigare ikv men hur de går de vetifan hah ;o
Snackade nyss med mormor och bestämde att melinda och ja kommer till henne på fredag och stannar där till söndag, Ester våran kusin skulle även kma på lördag så det lär bli hur mys och chill som helst :) tänkte även ta med lite plugg för mormor är en aning klockare än mig skulle ja tro , eller det är väl typ allla men aah ska fortsätta ligga här och lyssna på musiken som spelas ur högtalarna och se fall ja hittar nån människa att snacka med annars vetifan puss



BUSSEN HEM

Sitter i bussen nu påväg heem, framme ungefär om 1 och en halv timme :) vaknade 11 imorse , då ja åt frukost med moster och kusiner sen  klädde på mig och mossa ner sista packningen. Vid 1 skjussade moster oss till centralen där vi våran buss gick ifrån . Sjukt segt med bussar men som du tur finns det ju internet på bussarna :d hehhe.
Lär bara umgås med min familj ikv och ligga och prata igen allt som hänt osv  med syster min . Mennmen har iaf haft det redigt bra i Stockholm puuss



uuubder snygg bild från veckan

TORSDAG - FREDAG

Igår sov vi till 1 ungefär vi fixade oss och tog buss och pendel in till stan, först gick vi bah runt lite i hötorget sen till gamla stan vi gick även förbi där politikerna sitter , rätt cooolt tkr ja heh . Efter vi gjort de vi skulle i gamla stan så åkte  vi till stats biblioteket sen till syster där vi köpte thai mat i en affär nära henne sen bah va hos henne och hade det allmänt najs , snacka o musik. När vi skulle hem blev det lite krångligt med pendel tunnelbana och buss, så ah slutade iaf med att vi var hemma runt halv 12 , då vi bah tog det lugnt snacka skype oså :)
Imorse vaknade vi halv 12 , då vi började städa lägenheten och duschade och nu har vi varit i affären handlat lite och ätit . Moster och kusinerna kommer nämligen hem idag så ah . Om en halv timma åker vi in till stan för att träffa Linneas kusiner Oskar o Julius, först tänkte vi äta nån stans sen möter vi upp syster och Jörn för discobowling, najjjs !


gamla stan
stats biblioteket

NYTT


UUUUNDERBART

Igår åkte vi in till stan för att möta amanda, men innan det gled vi runt lite i Stockholm, och vart de vetifan mamma ringde o frågade vad vi gjorde och det visste ja knappt själv hahah rätt svårt och veta vart man är ibland men som tur så finns det folk man kan fråga vilket vi fick göra ett par ggr , vid 3 mötte upp amanda då vi tog en fika och bah satt och snackade sen tog vi pendeltåget till kallhäll där vi handlade tacosgrejer och lite annat , sen buss hem till lägenheten då vi fixade tacos och hade det super mys ;d vi hann även med att köra "just dance 2 " innan hon drog hem . Resten av kvällen snackade vi skype med alex och halv 3 fick vi ryck och drog till donken sen tbx hem och somnade .
Nu har vi kommit hem till lägenheten, imorse vaknde vi av alarmet klockan 10, gick upp åt frukost sen fixade oss sen mot bussen som tog oss till kallhälls station och där ifrån pendeltåg till centralen och där ifrån tunnelbana till hötorget . Rätt stolta att vi äntligen börjar fatta lite iaf, första dan gick vi vilse hela tiden men det börjar gå bra nu , Stockholm är ju inte direkt det minsta stället om man säger så. Men iaf vi mötte då syster och lite senare hennes syster wendela :) vi gick till en kina restruang och åååt och tog  det chill sen gick vi runt i massa affärer, fick med mig 3 tröjor och en tub topp . Efter wendela åkt hem till sig så gick syrran jag och linnea bah runt lite i söder sen bestämde vi oss för att se bio så de fick bli "The stig helmers story" , en helt okej film faktiskt :) halv 9 då den var klar tog vi oss hem med först tunnelbana sen pendeltåg sen buss , moster bor alltså inte inne i stan så det tar en bit , men jajaa nu sitter vi här i soffan och planerar de komande dagarna,  tänkte även lägga upp lite bilder på de ja köpt men det får bli i ett inlägg lite senaree puss

NATTI NATTI


FRAMME NU

Resan hit gick toppen, väl framme gick vi till mosters jobb efter nästan gått vilse så kom vi till slut fram .  Vi fick vänta där ett tag tills hon var klar med sitt sen åkte vi hem till henne .
Än sålänge har vi ätit och umgåts med mina söta kusiner ! imorgon åker dom till oss och linnea och ja stannar ju då här, imorgon blire att  träffa amanda och vad vi ska göra är inte riktigt klart än ,men nått roligt blire säkert .
puuusss


sen igår kväll

FOLLOW ME - UNCLE KRACKER


GOTT NYTT ÅR !

Spenderade min nyårs kväll och dag med nivin , vi tog det mest lugnt men det är inte helt fel det heller, utan vi glodde film , åt pizza och bara hade det allmänt nice tsm :) halv 2 mötte ja alex, sooov där och idag drog ja hem vid 4 .
Nu ikv har ja bah suttit här framför datan och packat det mesta inför imorgon då ja drar till stockholm och även tvättat de sista . Tänkte ta mig ett bad alldeles strax med syster , hoppas iaf ni hade det toppen på nyår, puss



RSS 2.0