Packning klart !

sådär jah ... har precis varit nere och hjälpt till med den sista packningen fick bara den som satt och checka av allt och springa och hämta de mamma sa (y) .
ska väl lägga mig i tid ikväll, för lär behöva gå upp runt 9 så jag hinner duscha och fixa för runt elva och tolv åker vi.
så detta får nog bli det sista inlägget på drygt två hela veckor, men så fort jag är hemma ska ja försöka lägga upp en massa bilder ;d

men ni får hare DUNDER fint där hemma !
massa puussar

hiih

vaknade halv tio tror jag , hade säkert sovit mycket längre om jag inte märkte att mobilen var död och laddaren nere , och när jag väl gick upp så orkade jag inte gå upp o lägga mig igen ;d hahha aja vet inte riktigt vad jag ska göra idag , typ packa ner det sista och hjälpa till och städa eller nått , rätt segt men vadfan imorgon drar jag vi till stockholm och ska sova där i mosters lägenhet sen lär vi få träffa mina söta smååkusiner :) sen upp där på natten nångång för planet går halv åtta på onsdagen .. så jävla najs !
fast fan vad jag kommer sakna alla här hemma.. men ni får hare lika bra som jag sen ska jag träffa er alla sådeså=) ... skriver senare ist kysssss


söndag

vaknade halv elva idah, gick upp sen fixade lite med tvätten och städade i rummet, eller pappa gjorde det mesta typ dammsuga osånt(a). skönt att jag slapp de iaf , så istället hoppade jag in i duschen och nu ligger jag i soffan med en nerdränkt knä med alsolsprit trodde det skulle svida somfan men det gjorde det faktistk inte ;s
alltså har det blivit bättre :D:D !

vetinte riktigt vad jag ska göra idag , typ byta sängkläder sen packa lite smått, fast de gör jag nog mest imorgon, hihihi inte långt kvar nu asså (y men skriver nog senare puss


3 dagar kvar !

sitter just nu och skriver med Thilda och lite annat fint folk , oh shiit om bara tre dagar kvar tills jag inte är i sverige på två hela veckor ;o och kommer inte ha tillgång till värken mobil eller internet, dock skare bli skönt men att inte kunna ha kontakt med mina älsklingar kommer bli tufft :( !
men så fort jag kommer hem då MÅSTE ja träffa alla :)



bror jag älskar dig , även att du är den katigaste ungen jag känner ♥

irriterad

har inte gjort ett fucking skit idag , vaknade runt 3 för var så äckligt trött och orkade inte resa mig upp för kände hur knät värkte , vet att jag klagar skapligt mke men bara ni visste smärtan skulle ni förstå mig  ;s
gick iaf upp och mamma ffick åka tlil jobbet och hämta nått att linda om mitt knä med och  nån vätska på för såret hade blivit värre .. sen satte jag mej vid datan sen fick vi lite gäster då det blev fika sen somnade jag i soffan nåntimme och sen ut nån timme för var fett lack och trött på de mesta så behövde komma ut och mobiljävlen dog och har precis hittat laddaren (y. hahah livet är trist ibland asså (n. men vi hörs eller nått .. puss


AAJJJJ

ligger just nu i sängen och har så fucking ont i förbannade knäät .. orkade inte vara på hammar mer än nån timme för jag kan knappt stå eller gå och var fett trött , rätt segt att bara ligga här medans alla andra är ute och hare kul, menmen har man ont så har man ;)

tänkte faktiskt försöka sova nu pusss

skolavslutning 2011

en väldigt jobbig och sorgsen avslutning detta år.. eftersom det är 9ornas tur att sluta denna skola föralltid ? ;o
det är helt sjukt , kan knappt tro påt, är inte beredd än att gå vidare i livet  än.. :(
fick även en massa fina rosor av fina vänner och MASSOR underbara kramar , det var då tårarna började rinna som mest ..
kommer verkligen sakna alla sjukt mke , det gör ont detta , kommer inte glömma NÅN specielt inte min klass 9Y♥

efter allt så åkte familjen förutom pappa till tindered för att äta mat sen hem där ja bara tog det lugnt tills nivin kom och om nån timme ungefär möter vi massa folk och drar oss till hammar där typ alla 9or kommer vara GRYYMT


bjuuder

låångt inlägg om onsdagen och torsdagen !

i onsdags  hängde sigrid  med mig hem vi lyssnade musik och började fixa oss smått ,sen till ela där vi fixade klart oss sen hämtade linn mamma mig och sigrid för att åka till odensvi för middag med alla 9or, vi hämtade även upp nivin.
När vi väl var där blev det nån lek sen mat och sen glass , musik massa snack och en helde annat !
trodde det skulle vara roligre än vare var , men det var helt okej ändå !
slutade att runt halv ett var helena och jag hemma hos nivin , där vi snackade om allt möjligt tills vi slocka .

imorse vaknade vi runt nio , alltså ja vi försov oss eftersom vi skulle vara vid tjustvallen tjugo över , men vi drog på oss kläderna och fixade i ordning oss så snabbt vi kunde , när vi gick förbi skolan såg vi en lärare som skulle dit med så vi fick skjuss av henne (y
för er som inte vet så hade hela skolan sif-kampen idag iskolan eller ah så hare varit i flera år tbx ,
och eftersom ja går i 9an så hade ja tröjan ja lagt upp på bild för ett tag sen där alla fick skriva på.
och ah..  MIN klass vann iaf allt :D grymt jobbat !
och efter skolan gick jag och nivin till skolan sen hämtade mamma mig och vi åkte in till stan för att ta ut mina 2 småsystrars pass och sen kolla skor till mig , o ja vi hittade ett par till slut ett par klackskor  fåre bli med nitar på o lite annat , najsnajs (: på vägen hem släppte mamma av mig hos ela för vi skulle ut o gå i våra klackskor sen cykla till ica och köpa rosor .
när jag precis kommit innan för dörren kommer jag på att jag har glömt mina skor hos ela så fick cykla tillbaka och på hem vägen gick det vilt till .. körde för snabbt så ah ramlade av ;s fick hela skiten över mig och ett fin sår på köpet och en bucklad korg (Y) FUUUCK typ .. så när jag kom hem fick jag skölja av o tvätta såret sen sätta på ett stooort plåster över hela skiten ! imorgo ska jag dock ha ett mke mindre asså ;O haha kmr se hemskt ut men har inte dirket nått val heller så:(
just nu håller mamma på att sy lite i min klänning.. hoppas på att det blir bättre än förut puss

Concrete angel

Ligger just nu i sängen och lyssnar massa musik, hur skönt som helst  !
efter skolan drog jag till ungdomsmottagningen sen hämtade pappa och syskonen mig för vi skulle handla lite , sen hem där jag satte mig vid datan på engång sen hoppade jag in i duschen och sen datan igen tills nu .
har även provat klänningarna tills imorgon och fredag , och är inte nöjd med mina skor eftersom det är vanliga ballerina typ ;s hur tråkigt är inte de ? så ska in till stan med mamma på torsdag , så hoppas jag hittar några andra  till skolavslutningen och imorgon på middagen får jag väl ta dom jag har ;o
tänkte försöka lägga mig skapligt ikväll faktiskt , imorgon äre ännu en chill dag iskolan för vi ska bara städa skåpen och klassrumet o de sen skulle alla 9or göra nått annat som jag inte vet vad än ;)






13 juni

skoldagen igår var rätt nice, bara att jag fick massa vatten på mig ;o typ lite vattenkrig men det är rätt kul ändå.
fast inte när lärarna lackar osv, man måste få ha kul nångång wtf ?:o haha .. efter skolan drog jag felicia anja till affären köpte tårtsaker, för vi och liet andra brudar skulle fira felicia som fyllde år för ett tag sen .
När vi kom hem började vi då fixa tårtan och lite mer folk kom, kan ju ta och säga att tårta var grymt god :)
sen sent 8 tog jag och anja en buss till almvik till henne , på engång vi kommit in för dörrn så tog vi på oss bikinisarna och tog cyklarna till varvet för att bada lite dock doppade jag bara bena (a)
sen cykeln hem igen till henne där vi åt nudlar och chilla resten av kvällen tills vi somna .


Natti folket !

nu kryper jag er i sängen med syster , musiken är även på ett bra tag .. puss

12 juni

Sitter nu här med melinda min lillasyster och lyssnar på per gessle, björn rosenström och massa annat ;d heihei.
var ju hos ela förut och skulle steka lite , och ah den plutten spruta massa vatten med vattenslangen på mig så vart dyngsur dock hoppade jag sedan i deras pool för dom hade fyllt på varmt vatten , dö skönt !
sen gjorde vi lite annat , men iaf när jag kom hem la jag mig i badet sen packade tills imorgon för har gympa plus att jag hänger med anja hem till almvik efter skolan ;d .
har även ätit lite och ah nu som ja skrev i början lyssnar massa musik med syster min men puss



jag och syrran förra sommaren

12:07

drar på mig bikinin nu sen tar cykeln till ela och steker och tare chill .. skriver senare puss

The Fray - How To Save A Life




jag mamma och melinda åkte och först hämtade nyckel hos morbror sen till mormor där mamma skulle ta in posten åt dom , dom är tydligen nån starns med husbilen  :)
sen till affären där jag köpte liiiteee godis och chockladpudding .
just nu sitter vardagsrumet medans alla andra är en våning upp och förmodligen sover , vilket jag med ska snart , tror jag iaf :Dhiehi puss´på er !




bild i repris

klippning

imorse vaknade ja vid halv elva, satt mig dirket vid datan tills jag hoppade in i duschen .
sen la jag mig i soffan lyssnade musik och chillade sönder, sen kom familjen hem efter att varit i stan, och anita och johan hit på besök för anita skulle klippa alla i familjen ;o fast på mig klippte hon typ bara 1-2 cm ? och allt de slitna på sidorna på topparna  eller hur man säger, så det syns inte så jätte mycket , men detta behövdes och det växer ju ut så ah .

vi åt nyss glass med jordgubbar och kakor, puss


Wallander

sitter nerbäddad i soffan och glor wallande med mamma,pappa och ena syrran .
fyyfasen vad dom hära filmerna är läskiga men ändå riktigt bra :D menmen..
jag lär somna innan eller dirket efter denna är slut så detta får bli det sista inlägget för idag (:
puss


fredag

har varit helt seg idag , varken sigrid eller jag hade ork till att vara med på gympan , så ist låg vi på gräset sov och snackade lite grann (:
sen efter maten somnade jag i en soffa på skolan , så fett tur att det var bara en halvtimmaslektion kvar ;d
efter skolan hängde linn med mig en snabbis hem då jag bytte min piercing sen drog hon för hon skulle med nån buss. oo sen har ja bara legat o slappat i sängen oo ätit tacooos(y)
juuust nu sitter jag här och snackar med emelie i sånt däär röstsamtal på msn , hihi :)

pussshjeejjj sålänge

MED DENNA BILD SÄGER JAG GODNATT , SOV GOTT ALLA !


 


Joseph Vincent - If You Stay



denna låt har spelats om och om här hemma i två dagar nu , rätt grym tkr jag den är faan !

klasströjan (:

iidag fick vi våra klasströjor , eller ah alla 9or får en , min klass hade iaf en lila typ fast det skulle vara mörk rosa men denna var fin den också, sen ståre " simply the best fuck the rest " haha rätt skön text tkr ja ,;d
men iaf skoladagen har varit hela okej hade hemkunskap sista lektionen då jah å nivin gjorde kladdkaka, idag igen qwe hahah tjockis jag e.
nuuuu sitter jag hemma och dunkar musik och lär gör samma sak kvällen ut .. puss




tree rätt dåliga bilder på tröjaan (y


bror ♥

stannade hemma ist för vi skulle tydligen sitta o skogen och nej tack då är jag hellre hemma (:
tänkte sova men nae , orka sova bort enhel kväll liksom, så istället bakade ja kladdkaka plocka in o ur disken ;o
men nuu sitter jag i soffan med bror brevid , nyss när han låg i min famn och skulle försöka sova tar han helt plötsligt tar i min hand , haha gullunge !




najjjss

blev ingen vanlig skoldagen idag , ist hade alla på skolan olika aktiviteter och jag hade styrketräning, så 8:50 gick en buss in till stan men dom som hade det ja hade och simmning,klättring o lite annat .
när vi var framme och hade bytt om då klockan var runt tio så vare bara att börja träänaa , sprang på löpbandet och en cross trainer elller vare heter . inget mer faktiskt ;o men kan lova det skulle jag ALDRIG orka eftersom jag körde rätt hårt på ja gjorde .
lite över elva drog vi och duschade och fixade oss sen ner till stan med emma,natta,ela och millan å ah det är en bra bit dit ;oo
vi gick iaf på stan och satt på donken ett tag där jag köpte lääääsk . sen träffade jag mamma nere på stan för att ja skulle köpa en magtröja  , hittade även 2 linnen ;dd kanske kommer bilder påt  senare eller annan dag .
sen gick jag med julia ett tag tills bussen gick till skolan där jag träffade linn ett tag sen cykla hem duscha å städa undan på rumet och nu har ja precis fått i mig mat för om en timme ungefär då pappsen kommit hem ska han jag å mina två småsyrror till brors dagis och fika med alla andra barn o deras familjer (: eller nått ? haha tänkte att lika bra att hänga med för lär bara sitta här hemma å gloo .


nyyduschad emma , bjuuuder stort där faktiskt (:



btw bara 2 veckor tills man befinner sig i kanarieöarna FYYFAN VAD GRYMT !


..








7 juni

oouuf hoot väder idag med ju , visa stunder känns det som man inte kan andas och att man nästan svimar ?
fast ingen ide o sitta o klaga egentligen för det är najjjs :)
men iaf .. efter skolan cyklade jag och petra hem till mig där jag  hämtade bikini och handuk oså , sen hem till henne där hon packade sitt sen cyklade vi till hammar och solade och badade och tog även en heldel kort.
det var faktiskt väldigt skönt i vattnet ;o så man låg i rätt länge hehe sen efter nån timma cyklade vi till petra igen där vi gjorde kladddkaka , då jag även faila rätt stort genom att tappa tallriken jag nyss lagt kladdkaka på så ah tallriken gick sönder men kladdkakan satt fast iaf så ;o hahahha !
nuuuu bilder .









love

Björn Rosenström






underbar dag med den bästa

mamma väkte mig vid tolv och sa att det var jätte varmt väder idag med och om ja skulle hänga med till hammar , så gick upp och tog på mig bikini och lite .
Sen åkte vi till affären för att köpa lite fika sen ner dit å efter nån timma kom ela och gjorde mig sällskap då det blev lite bad sen halv fyra cyklade hon å jag hem till henne där vi badade med zeus i deras pool och stekte tills vi skulle äta och sedan ner till affären och nu sitter jag här hemma och har precis tagit miig en dusch smörjt in mig o dee (y.




coooling däär va (:


FICK SOM JAG VILLE TILL SLUT !! :D

efter att ha tjatat skrikigt och ja ni fattar ? fick jag min vilja så mammsen hängde med på björn rosenström ;d
men innan det kom ela förbi nån timme då vi bah satt och lyssna musik sen runt 10 drog hon , då jag å mamma drog och kolla på bjöörn rosenström :DD.
Hade kanske varit lite roligare om man var där med en kompis men ässcch vadfan , bara att få se han ooch sjunga då spelar det inte sån stor roll ;o haha nu är jag iaf hemma och lär sitta här ett tag sen sova  PUSS

steeek å bad gillar vi !

imorse vaknade jag brevid millan och ela halv elva kanske , dom drog rätt snabbt hem och jag bärde ut allt från husvagnen in till huset.
sen fixa jag mig lite och sen gick jag millan ela å zeus ut på en långpromenad , efter det drog millan hem till sig och jag å ela stekte tills vi skulle gå och möta hannes och emil vid tågstationen när vi gjort det gick vi alla fyra till hammar där det blev mer stek å bad olite å sen hem till ela igen äta o blablabla nu har iaf vi precis varit och kollat fotboll vid tjustvallen åå björn rosenström ska ju ha konsert här i gamleby ikvääll så vi hörde han lite när han sjöng  " het  "
haaan e ffan migg grymm !! så fett segt att jag inte ska gå ditt ikväll:(
ooooooh nu sitter ja hemma och lär dö snart ? för finns inget o göra vad fan :( även att ja har haft fullt upp två men ändåå , får väl sitta här o lyssna lite björn rösenstörm låtar för mig själv lr någe, fett mobbat men ah.. :) hehe pusss

lördagen

igår vaknade jag runt 10 och hoppade in i duschen dirket och åt frulle .
sen la jag mig i solen och stekte nån timme tills ela kom och gjorde mig sällskap ännu nån timme (:
sen cyklade vi hem till henne där vi bada i deras pool och sprang vattenspridare med lilla zeus (a) hahah .
sen drog vi oss till millan där vi lika snabbt bestämde oss att dra till hammar och steka och bada , för mig blev det asså årets första dopp :o hehe lite sent men ändå :D
efter vi varit där drog jag med ela hem där vi stekte mer och åt grillat medans millan drog hem till sig .
Sen runt 6 mötes vi alla igen och drog hem till mig där vi fixade husvagnen o sen till gunndelholmen där massa andra folk sen tilll myrkullen pga lite saker haha , men det var fett mke mygg så jah millan o ela drog hem hit och la oss i husvagnen och lyssna musik o snacka tills vi somna runt 2 ?

tack för dagen brudar ! ♥♥

exploderar

aaaaaaaaaah mitt huvud tar död på mig ?!?!? så lär inte somna på ett bra tag pga allt mööjligt !
huvudetmest men ahhh.
ska väl fortsätta sitta häär o nördar data tills ja somnar ? puss

3 juni

runt hängde jag med ela till affären för hon skulle köpa lite saker sen cyklade vi hem till mig för att ta hand om bror medans min andra två syskon skulle dra och bada en snabbis , och nu har hon precis dragit :(
så nu ligger ja här ensam och dör av tråkhet .. HJÄÄLP MIG ?:( haha,



sötast och lugnast när du sover eru unge !

barnvakt åt bästa bror



siitter här o dricker cola med bror eller han hällde precis ut sitt på mattan :( skitunge ..
melinda och frida håller på att laga mat just nu iaf så blir att äta snart sen kanske jag skulle träffa ela vet inte riktigt men det är sånt som märks :) måste iaf ta hand om denna skitunge men hörs puss

stekigt väder !

fyyfan vilket väder , helt underbart ! för nån timme sen gick jag med mela till bussen och sen hem och duscha , jag och mela låg i solen nån timme förut ,  har även fått bränna;o najjjsnajss !
om nån halv timme drar jag och hämtar bror på dagis och sen kanske vi går förbi affären och köper nått , för är barnvakt till 9 ikväll då mamma kommer hem och imorgon 7 till 1 .
men ska klä på mig kallaaa kläder nu och sedan dra mig puss


piercing jag bytte till här om dan


<3



kollade igeom bilderna lite på datorn och hittade dom hära på mig o mela .


sitter just nu i soffan med mela och nån timma sen kom vi hem från att varit i affären och köpt guuudis .
vii har typ inte gjort någonting idag ? bara suttit i denna soffa o segat o glot tv typ, vilket fint liv (': haha

torsdag

mela o jah vaknade halv 12 tror ja det var ,då vi bärde in allt från husvagnen till huset och sen duschade hon i badrummet uppe och jag där nere.
sen dess har vi bara tagit det lugnt genom att sitta ute i solen ett tag och nu kollat tv ett bra tag (:
tror att ela kommer hit sen och båda två blir mina nattgäster , så vi lär dra till affären och köpa nått gött till kvällen !
vi är även hemma själva med mina syskon så vi ska laga mat själva, och det blir pommes och kyckling göttigött.

göteborg

vaknade klockan 6 hemma hos nivin igår , vi fixade oss och packade ner det sista och vid 7 var vi nere vid åbyängskola där bussen skulle gå ifrån till göteborg :)
bussresan var lång men nice ;d eftersom man satt med roligt folk och musiken fanns i öronen nästan hela tiden (y. när vi var framme runt 12 eller nått så gick på ett universeum, vilket sög rätt hårt :( men låg mes ute i solen och stekte tills klockan 3 då alla skullle samlas och gå till liseberg , och ah jag åkte endhel del  fast inte atmosfear faktiskt vilket jag ångrar miig som fan:o
efter 6-7 timmars åkande tog bussen oss tillbaka hem .. sov inte så jätte mke på hemresan heller men lite iaf , vi var iaf i gamleby klockan 3 på natten då jag hängde med nivin hem och sov där i typ 3 timmar ? eftersom att dom skulle iväg vid 7 så vare bara att gå upp så skjusade dom hem mig och när jag kom hem somnade jag om o vaknade vid 3 döö skönt o soova:D !
nu har jag precis duschat och väntar på att mela ska komma hit och vi soover i husvagnen innatt MYYS !


tyvär har jag ingen bild just nu men kanske kmr senare eller annan dag puss


RSS 2.0