17 år !

Malin och jag vaknade imorse av att mamma och syskonen sjöng för mig och gav mig presenter då jag fick, 3 olika bra produkter till ansiktet och en till håret, plattång, parfym, ett bord ( till högtalarna) 500 kr , en mascara och en  necessär, och 2 teckningar av lillebror riktigt nöjd med alltihop så tack mammi och pappi och bror :)! 
Efter jag öppnat alla paket så gick vi upp och åt frulle sen la oss ute i solen en stund och sedan tog vi en promenad ner till ica och sen hem igen då vi la oss ibadat .
Just nu sitter vid här i soffan och kollar oth och ska snart fortsätta fixa mig för om ungefär 2 timmar kommer lite släkt :) Ha en fortsatt bra dag. Puss

HEMMMMMAAAA

Jaha, då var man hemma igen, vilket är både tråkigt och skönt oh ah kan iaf säga att jag haft det superduper verkligen, vi har verkligen träffat underbara personer på lundegårdscamping som vi varit med från dag till natt, så ja det var jobbigt att lämna campingen lämna Öland säga adjö till dom men ångrar ändå inte en sekund att ja träffa er!
Tur det finns mobil, fb och skype iaf så man inte tappar kontaken :) men iaf.... kom hem för 20 minuter sen ensam, åkte med morbror för att resten av familjen stannade i Kalmar för att handla presenter till mig så dom kommer lite senare :) ikväll kommer Malin hit och spenderar kvällen/natten med mig och imorgon blir jag 17 år !
det ska firas med släkt och Malin sen på Tisdag åker jag in till stan och bosätter mig hos Jennifer några nätter och sen ska jag även träffa Verre nåndag och sova hos henne, så något att se fram emot har jag iallafall :D
 
Har inte överdrivet mycket bilder från Öland, men det jag har kommer upp när jag har tid , hoppas ni haft det lika bra som jag .. Puss
Gammal från arkivet, saknat kissen min ! 

GODNATT

Ligger i sängen just nu efter en super härlig dag, sprungit mellan havet,poolen och hoppkudden med massa underbara människor. Ett par riktigt sköna grabbar och två ursöta flickor, de har jag umgåtts med hela dagen/kvällen. Men nu tänkte jag och min värkande rygg sova så jag orkar en ny dag. Puss


LIVET ÄR PÅ TOPP

Vid 10 imorse befann vi oss i köpingsvik där vi spenderade nästan 5 timmar på stranden, riktigt härligt! Fick ännu mer färg och denna gång mest på ryggen vilket behövdes:) när vi kom tbx till husvagnen så drog vi och duschade, målade naglarna och sen har jag noppat ögonenbrynen, behövligt ! Har precis käkar grillat och ska alldeles strax gå bort till hoppkudden för att sputtsa lite sen bara mysa med familjen och käka gottigheter . Hoppas eran dag varit lika najsig som min . Pusss


NAMNSDAG !

Imorse lämnade vi saxnäs camping och har precis kommit till lundegårds camping. Varit här för ett par år sen och då var det inte det bästa stället, men verkar vara upptaget på varenda ställe så man får ta det man får:)


GODNATT

Nu säger jag godnatt efter denna braiga dag! Och sen som ni säkert märkt så har jag inte lagt upp några bilder och det är för att det inte går:s något knas :( menmen.. Nu vet ni det iaf, nattii


PÅ ÖLANDS DJURPARK

Kan börja med att säga att dagen igår va kanon, först ett dopp i poolen och en kulglass på det sen gick vi ner mot stranden där det fanns hoppborgar, provsmakning och sånt sen var det även talang, grymma tjejer som sjöng och en ur gulligt grabb som dansa, satt och rös hela tiden ! Sen när vi drog tillbaka till husvagnen började det ös regna så somnade. Resten av kvällen blev att käka grillat, duscha då ja skar upp fingret lite, ajjj och sen så kollade Melinda och jag på något dansband senare på kvällen. Just nu ligger jag och steker på piratlandet efter att badat lite, åkt lite karuseller och käkat. Funderar på att bada lite till innan vi åker tillbaka till campingen. Hoppas ni har det lika bra som jag . Puss


BADA NU

Goodmorgon, vaknade för en timme sen har än så länge käkat frulle och nu drar vi bort till poolen och badar. Idag är det någon speciell dag då det kommer vara massa olika aktiviteter så något kommer det ju hända idag :) skriver nog senare. Ha en kanon dag. Puss


SAXNÄS CAMPING

Nu är vi framme och hamnade på saxnäs camping, här var vi även förra året ungefär samma tid. Vi har precis fått upp förtältet då jag och Filip varit i lekparken. Funderar på att ta ett dopp lite senare :) sen bara tat chill och käka massa gott


ÖLAND HERE WEEE COME

Ja, rubriken säger det mesta det blev Öland, älskar verkligen att vara där på sommarna, bästa stället !! 
sitter just nu nere i sängen och väntar på att alla ska bli klara, segisar ! sedan far vi från bynn :)
Men somsagt kommer att blogga lite från pappas mobil, haaa de bääääst .
Puss
 
Bild från förra året på Öland 

HEJDÅÅÅ BYNN

Innan Ela och jag tog oss en promenad så kollade vi på teen mum hemma hos henne, ett riktigt intressant pogramm !
Efter promneden gick vi hem till mig, då vi bara la oss i sängen satte igång musiken och tog det ganska så chill tills hon drog hemåt .
Nu ikväll har jag även varit förbi rampen där benjamin och eddie var, riktigt kallt så stannade ingen lång stund.
Väl hemma igen käka jag nu och nu har jag äntligen bärt ut allt till husvagnen, för imorgon far vi och campar somsagt men vart vi ska är helt oklart men tror det lutar mot Öland eller mot Västkusten. 
Kommer nog hem den 29 och den den 30 så blir jag 17 år ! Menmen.. kommer förmodligen kunna låna pappas mobil så jag kan blogga osv där ifrån :) så helt dött lär det iaf inte bli här på bloggen . 
Ni får ha det toppen, för det ska jag också ha . Puss
Jag saknar dig hjärtat ♥♥
 
 

DRAR UT MED ELA EN SVÄNG

Gick vid 10, sen dess har jag hunnit med att duscha och klä på mig och även fått i mig 2 bullar :).
Min dag kommer bestå av att packa, dra ut med Ela snart och sen se om någon kanske vill träffas. 
Ja så kommer min dag se ut ungefär, så skriver mer ikväll om hur min dag blev :) Puss 
 
Bläddrade bak i arkivet och hittade denna fina 

DU OCH JAG UNDER TÄCKET BABEEEE

Kom precis hem från att varit ute och gått,gått och bara gått runt i bynn med Nivin, riktigt skönt ! 
Imorgon ska ja packa husvagnen sen se om någon kan ses. 
Ha en fin kväll och Nattinatti i förväg !

NO LIFE

Har sovit i typ 2 timmar, brist på liv eller något, nejmen sömn behövdes för fick nog inte tillräckligt med det inatt.
Ligger fortfarande här och gör ingenting, finns verkligen inte ett skit att göra, skit ställe haha.
Aja, en aning hunring också så ska vänta på att maten blir klar, så kanske jag blir på lite bättre humör ? häh.

HEMMA EFTER EN KANON DAG/KVÄLL/NATT/MORGON

Ja, rubriken säger det mesta om hur vi haft det, kanon med andra ord trots vägen dit med all packning så fixa vi det utmärkt :) dukitga flickor.
Vi har badat, bygt en toa, gjort brasa, grillat olika maträtter för min och Malins del blev det panpizza, haha det funkade faktiskt sen kom några grabbar mot kvällen sen har vi bara umgåts framför elden hela kvällen , snackat och haft det superduper mys ! 
Somnade i ett av tälten med Malin runt 1 och vaknade efter 6 nångång, ovanligt för att vara jag med hade duktigt ont i kroppen så kunde inte somna så istället käkade vi frulle och strax efter det började vi packa ihop allt, vid 9 kom vi iväg och var hemma runt 10 hemma hos Malin.
Blev hämtad av pappa, så nu har jag placerat mig i min nybäddade säng som mamma fixat då ja varit borta, riktigt gulligt ! 
Förtillfället är jag sjukt trött på min mobil, minnet blir fullt på bara en månad typ, har fan ingenting på den så har säkert återställt den över 10 gånger på ett år, eller ah om 12 dagar har jag haft den i ett år, och kommer inte å ny förns oktober så det är bara att väntaaaa :)
Menmen.. ni får ha det . Puss

11:18

Gick upp vid 10 och sen dess har jag hunnit med att duscha, ätit frulle och packat lite. Om en timme får jag skjuss till bussen så innan dess ja ska ja packa klart de sista och klä på mig.
Känns som detta kommer bli en kanon dag/kväll/natt, så ni får ha det lika bra som jag så skriver jag när jag är hemma igen. Kyyssss
 
Kör på en gamling från arkivet

20:47

Ligger på samma ställe som ungefär alla dagar, i sängen med musiken och syskonen  efter en bra dag, då jag träffat Nivin ett tag då jag hjälpt henne med lite saker och sen har vi bara snackat efter att inte setts på över en månad. Sen runt 5 blev jag hämtad av familjen då vi åkte till Tindered, där det blev bad och käk :).
Är nu hemma då jag hunnit med att slänga in en tvätt.
Imorgon åker syrran hem igen och jag tar bussen in till stan för att tälta med några tjejer, vilket kan super mys ! :)
så tänkte börja packa lite smått nu ikväll och kolla busstider osv.
Hoppas eran dag varit lika bra som min . Puss
 

SOLEN KOM FRAM TILL SLUT


IF I LET YOU GO

Blev väckt av mamma 10 imorse, åt frulle med familjen och sen blev det att städa ur husvagnen med syrran, för vi ska förmodligen dra och campa på onsdag eller nått sånt, vilket ska bli super skönt ! 
Ligger just nu och segar i sängen med underbar musik som spelas från högtalarna.
Vädret verkar vara lite sådär, inget stek väder iallafall :(
Vetifan vad jag tänker hitta på idag, men förmodligen bara ligga hemma och dryga eller nått sånt.
Ha de , Puss
 
Westlife – If I Let You Go - Radio Edit ♥

VIS

Igår tog jag,storasyrran och lillasyrran bussen in till stan där vi mötte upp Aqulina och Rikard, då vi käka på sahara. Efter vi gått runt lite så åkte storasyrran och jag med Aqulina hem till hennes lägenhet där vi var ett bra tag innan vi fick skjuss ner till stan där jag mötte upp Elin, spenderade hela kvällen/natten med henne och massa annat trevligt folk omkring mig nere på stan hela kvällen :) 
 
Vaknade upp brevid Elin runt 11 då vi käka frukost och sen vid 1 blev jag hämtad av mamma,pappa,lillebror och storasyrran , vi åkte och handla och käka på sibylla innan vi åkte hem igen.
Här hemma har jag inte gjort mycket, bara käkat och tagit det lugnt.
Hoppas på bra väder så man kan steka sig igenom dagen !! Ha de . Puss
Älskade kusin ♥
 

TÄNK OM ALLA DRÖMMAR KUNDE UPPFYLLAS

Spenderat min dag ute i solen, framför tvn och 10 minuter på hammar. Även varit en sväng på ica.
Mycket mer har vi faktiskt inte gjort, men imorgon drar jag och storasyster in till stan förmodligen för att gå på vis och kan bli att vi spenderar natten där. 
Tänkte alldelese strax försöka sova, Godnatt.
 

11 JULI

Jennifer och jag vaknade halv 12, efter att vi legat i sängen och segat så började vi fixa oss för att åka in till stan med min famlilj, jag storasyrran och Jennifer gick runt själva då jag hittade en top,hårinpackning och solbrillor sen käka vi på donken. Påvägen hem åkte vi till rusta,dollarstore och till maxi.
Nu ikväll har ja och syskonen spelat kort och sen dippat morätter och gurka och nu ligger vi här i sängen och har det superdupder mysigt !
 
 
 
 
 

ACTSCAMP DEL - 2

 

JENNIFER IN MY HOUSEEE

När syrran kom drog vi och käka kebabrulle och handlade med pappa, sen hem och bara slappa.
Vi käkade tacos sen drog jag och möte Jennifer då vi drog till fungi för hon skulle käka sen så köpte vi goodis och drog hem till mig igen.
Runt 9 drog vi 3 till hammar då jag och Jennifer tog oss ett dopp :d juust nu chillar vi med musiken och har käkat gottigheter och haft det gött !! 
 

I VÄNTAN

Vaknade för en timme sen av att syster ringde och sa att hon började närma sig, så har precis fixat mig lite tänkte bara äta lite frukost sen åker pappa och jag och hämtar henne .
Skriver nog mer ikväll, ha en toppen dag för det ska jag ha ! Puss

21:07

Sitter här nyduschad efter att ha spenderat lite tid med min bror på hammar och städat och fixat.
La nyss på telefonen efter att ha pratat med syster som jag äntligen kommer att få träffa imorgon vid 12 !  
Tänkte försöka lägga mig skapligt ikväll men innan det ska ja ta hand om syster till sjukling :/ !  
Så säger godnatt redan nu .
 
gamal bild ur arkivet 

KÄRLEK TILL POJKEN

 </div>

HUSVAGNEN

Helt plötsligt är befinner jag mig i husvagnen med syster, bäddat och tagit in halva huset redan, eller ah mina högtalare fick bland annat hänga med :) 
Så här tänkte vi spendera våran natt vilket kan bli mysigt, för älskar att sova i husvagnar super mysigt verkligen ! 
pusss
 
 

JUST DANCE

Hellluuuu, var på ica förut med syster för att köpa lite onyttigheter.
Nu tänkte jag gå upp och köra lite just dance.

KRETA - DEL 3

 
 

KRETA - DEL 2

 
 

JAG TOG FÖRSTA BÄSTA VÄGEN UT NÄR NÅGON BAD MIG TÄNKA OM

Vaknade av åskan imorse med syster , men nu har den slutat så ligger nerbäddad i sängen med musiken på högsta ! 
Har även hunnit tryckt i mig lite chockladbollsdeg med lillebror och lillasyster, göttgött ! 
 
 

KRETA - DEL 1

 
 
 

JAG ÄR NOG INTE DET DU DRÖMMER OM MEN JAG ÄR DET DU SER

Har inte direkt något intressant att skriva eftersom min dag varit hur seg som helst, sovit ett par timmar, käkat b&j och sen tog jag mig en bad :) men kände för att blogga så ahh.. ligger i sängen och lyssna på melissa horn med systeryster och snackar med lite folk :) trevlanstrevlans ! 
Hoppas att det händer något imorgon iaaff,, men ni  får ha det gött . Pusss
 

7 Juli

Gick upp runt 12, åt lite frukost sen kom pappa hem med chips,dipp och godis, så suttit och tjockat i mig de med syskonen .
Sitter just nu på altanen nyduschad och vetinte riktigt vad som händer idag, antingen Loftahammar med familjen annars vetifan.. finns inte direkt så mycket att göra, läängtar som fasen till Tisdag iaf !!


JAG ÄLSKAR DIG MIN VÄN

 
Ligger nerbäddad i sängen med musiken spelandes i högtalarna, åskan verkar inte komma heller som ja skrev i förra inlägget.
Ser ut att bli riktigt varmt imorgon så blir att steka sig igenom dagen och förmodligen dra och bada med syster :)

Storasyrra kommer på Tisdag, vilket ska bli grymt !!  få umgås med henne i en hel vecka ♥

HOS MORBROR

Tog bussen till bynn vid halv 1, pappa hämtade mig då vi åkte till morbror där resten av familjen och mormor var .
Vi har fikat och badat och alla vuxna håller på att måla förfullt här.
Vi kommer nog bli kvar här ett bra tag till för att käka tacos :) det sägs att det ska börja åska ikväll så detta lär bli mitt sista inlägg idag.

Ha det. Puss

POWERWALK NEXT

Igår kväll ´runt 11 åkte jag in lite spontant till Västervik för att sova hos Mela .
Har precis varit på stan med Malin, fick med mig ett gult linne hem sen käka vi på kina mat :)
Och nuu blir det powerwalk med Mela, skööönt . 
 
Ha det, Pusss

STEK PÅ HÖGSTA !

Vaknade brevid Verre för ungefär 2 timmar sen, sen dess har vi tagit oss en dusch och bara legat ute på altanen med musiken på högsta vilket vi ska fortsätta med :) super gött !!
Imorgon vi in till stan, hon till sin pappa och jag till Malin, saknar den tjejen något enormt !

Men ni får ha de , för nu ska vi steka vidare . Puss

Hos Verre

 
Är hemma hos Verre just nu, vi var hemma hos förut då vi käka glass ute i solen sen gick vi hit .
Vi har en aning brist på liv just nu i denna lilla by, finns inte så mycket att göra direkt..
Nu vet ni läget iaf, ha de !

BILDER FRÅN ACTSCAMP- DEL 1

Har inte så många bilder somsagt, fick iallafall några bilder av Ester precis så tänkte lägga upp dom sen ska Verre skicka fler från hennes kamera nåndag :)
 

HEMMA EFTER EN SUVERÄN VECKA I GNARP

Orkar inte skriva i detaljer om allt vi gjort men vi har verkligen haft det sjukt bra , träffat massa underbart folk och gjort massa aktiviteter som tex, dans,foto, ridit, paddlat kanot och bara haft det superduper !
Igår gick vi upp runt 7 för att hinna packa ner allt, äta frukost och säga adjö till allt folk :/ vid 9 började redan och skulle slutat halv 6 , vilket det gjorde för några men för mig,Verre,Frida,Zeid,Izbelle och Emmanuel så slutade resan vid 9, hahahha ja såhär det var, när vi skulle gå av tåget i Linköping så kom vi inte fram med våran packning för att nån gubbe hade lagt sin resväska mitt i gången så vi kom inte fram , så märker vi att tåget börjar köra igen men att några hade hunnit gå av :s hahahha så vi fick åka till nästa station som var Mjölby där vi fick vänta i 40 min på ett tåg som gick till Linköping och i där fick vi vänta i 2 timmar då Frida, jag och Zeid gick och köpte donkenkäk, hahah sjukt javet .
Har inte så många bilder tyvär men det kommer , ja lovar !

RSS 2.0