SKOLAN

Har rast egentligen men sitter kvar i klassrummet och gör powerpoint om starwars, skit kul ju ? nja, bara för att våran svenska lärare tycker om sånt så ska vi även arbeta om sånt haha.  Slutar halv 3 då jag ska till ludde och mötta upp Mela, sen drar vi hem till henne med Jennifer och sen vid 4 kommer Malin hem :) tror våran dag kommer spenderas mest dels hemma hos henne med massa snack, var ju ett bra tag sen sist så då finns det alltid enhel del att säga :) meenmeen nu äre bäst att jag jobbar vidare så jag blir klar med detta, ha en bra dag. Puss


DET GÅR BRA NU

Helllllllu, eller nåt. Igår var det utvecklingsamtal efter skolan, och det gick hur bra som helst ! kan knappast komma ihåg den gången jag mådde så bra efter att haft möte :) så det kändes kanon.
Mamma och jag gick ner till stan efter mötet då vi kollade runt lite, fick med mig typ topar och ett par vanliga svarta sommarskor, innan vi tog bussen hem så åt vi på donken.
Ligger just nu isängen efter en helt okej dag. När vi slutat 15:40 så cyklade jag med Elin hem till henne sen tog vi bussen ner till stan. Vi drog till mejeriet sen kom pappa och hämtade mig efter bara några minuter, vi åkte till maxi där vi handlade lite. Blev tacokäk hemma och sen satte jag och syrran igång med storstädning i rummet och så flyttade vi lite på sängarna.
Ligger just nu isängen med högtalarna på högsta, precis packat för morgondagen då jag först ska träffa Mela och Jennifer sen när Malin slutat skolan så ska jag umgås med henne hela kvällen och natten, låter toppen enligt mig ! jajjaa ha det, Puss

LÄNKBYTE "http://www.nattstad.se/elinlonegren"


Checka in denna snygga bruds blogg vetja, inget ni kommer ångra !  http://www.nattstad.se/elinlonegren

JAG SAKNAR DIG

Helt okej skol dag, så fort jag kom hem la jag mig och tog det chill bah . Sen åkte jag med mamma och syrran till affärn för att handla lite och hyra en film , det fick bli " jag saknar dig " såg den efter den hade kommit ut på bio men det fick bli den ändå :) en av de filmer som man inte kan hålla tårarna inne.. låtarna i filmen gör allt så mke finare på något sätt och sorligt .
Imorgon blir det utvecklingssamtal, wish me luck eller nåt.
Sen ner på stan med mamma, tänkte köpa mysbyxor sen fixa tryck på röva där det ska stå " Buchholtz" haha lite ego kanske men det blir nog najs :) Ha dee, godnatt i förväg ♥ Puss

GODNATT I FÖRVÄG

Med tanke på att det är morsdag idag så åkte famijen till mormor där morbror med familj var. När jag kom hem drog jag och Ela till rampen där Eddie var.
Så fort jag kom hem satte jag igång med att börja skriva recension då syrran och hennes kompis kom russande ner till mig och berättade att det var någon man som gick naken med ett papper med eld på runt här i kvarteret vi bor :s så varit ute nu ett tag med grannen och ringt polis osv.
Jajaj, glor på bb just nu och sen ska jag sooova.  Pusss

12:27

Har precis vaknat och ligger och läser lite, hur lite jag tycker om att läsa så är det ett måste för måste få ihop en recension innan jag drar utomlands :) så kvällen igår låg jag och läste en hel del också och Nivin var även här och stekte med mig :)
Ligger just nu i sängen och snackar skajjp och ska snart fortsätta läsa så den tar slut någongång.
Ha deee, Puss

20:34

Sitter just nu i soffan och tare lugnt en aning, pappa ringde när jag var påväg hem från affären och frågade om jag kunde hämta bror på dagis, så kusin och jag gjorde det alltså hade jag två busungar att få hem .
Väl hemma blev det pizzakäk och lite senare gick jag hem med kusin till henne och nu är jag hemma eller ah det har jag varit i nån timma :) pappa har även åkt till Stockholm så just nu väntar jag på att mammii ska komma hem så vi kan snacka lite osååå. Puss

FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT

Igår fick jag ett samtal av storasyster där hon berättade att hon ska uppdatera sin iphone til 4:an så då undrade hon om jag ville ha hennes 3gs och självklart ville jag det :) så inom kanske 2 veckor har man äntligen en iphone :d.
Sen iskolan idag fick jag ett samtal av lillasyster då hon berättade att mamma beställt resa till Kreta, då mamma jag och mina 3 syskon åker den 7 Juni en vecka, hur jävla mega gött som helst !!
Menmen på tal om annat så sitter jag här med kusin som ja hämtat på dagis och nu ska vi möta ela för att dra oss till centrum . Ha det . Puss

ÅRETS FÖRSTA DOPP AVKLARAT !

Haft en helt okej skoldag, vid 1 fick vi till bryggaren där det var dansföreställning, kan inte mycket mer än att säga att dom var hel grymma !!
Så fort jag kom hem la jag mig ute i solen på gräset och slumrade till och väcktes av syrran som frågade fall jag skulle med och ta et första dopp.
Har precis kommit upp ur ett varmt skönt bad, kör lite just dance dricker oboy och äter vindruvor just nu med broder min, trevlanstrevlans :)
Ha de . Puss

.

Säger nu godnatt efter en heldag i Stockholm, jobbigt som alla begravningar är och tack vare sällskapet blev stämningen hyffsad :)
Nu tänkte jag stänga av datan och försöka sova trots illa måendet. Godnatt

MÅNDAG

Har precis kommit hem och har än sålänge fått i mig lite mat, skolan har varit helt okej .
Pappa kommer hem inom någon timma då vi ska ner till affären för att köpa rosor till imorgon, som ni säkert läst innan så är det begravning för gammelmorfar så tagit ledigt och åker då istället till Stockholm.
Ligger just nu i soffan och gör ingeeenting vilket jag ska göra tills pappa kommer heem :) Men ha det . Puss

KNASIGA BROR

hhahah kollade precis igenom datan och hittade några cambilder bror tagit när han haft min data, rätt smart är ungen med tanke på att vi brukar ta bilder där ifrån och nu har jag fattat hur det går till och alltså tagit några själv
hahahah suddiga fina bilder du tagit

STEEEK

Ligger ute på gräset med syster på filtar med kuddar och hare allmänt gött :)
förut var vi nere på affärn och köpte b&j sen har jag träffat nivin och kinan .
Nu fortsätta steka och finna ro . Ha de . Puss

GOOOD MORGON

Hade det kanon med Sigrid, orkar inte skriva på detalj men vi har ätit endel gottigheter,solat,powerwalkat i en timma, varit vid rampen och nördhängt med eddie då vi fick åka skateboard på rumpan,badat och träffat verre och haft det gött tsm :)
Hon drog hem igår kväll då jag tog det chill och sen glodde fotbollen på kvällen med pappsen och Melinda lillasyrran sen somnade vi gött :)
Vaknade imorse av att mamma sa att de skulle iväg til linköping så melinda och jag skulle vara barnvakt till bror så nu sitter vi i soffan nerbäddade framför tvn och segar.
Tänkte kolla lite i matten för mitt sista muntliga np i det nästa vecka. Ha en fortsatt bra dag . Puss

SLEEP TIGHT

Såfort Sigrid skrev till mig och sa att hon var hemma hos hennes föräldrar och att hon kommer till bynn imorgon, så vart mitt humör på topp :)! grym brud det där♥
Har precis kollat klart hockeyn med pappa, inte ofta alls jag kollar på sånt men iaf 3-4 till tjeckien för er som vill veta .
Nu borta tänderna odee sen gå ner en trappa för att bädda ner mig i sängen med datan ett tag sen sooova för imorgon väntas en ny dag med Sigrid :d Puss

DIN DAG IDAG ÄLSKADE MORFAR ♥

Haft en både chill och seg dag idag eller ah rätt seg faktiskt. Kom iaf runt 1 för att gå till minneslunden.
Sen har jag bara varit hemma och degat framför datan sen vid 5 ungefär åkte mamma och jag till minneslunden igen och sen hem och åt.
För någon timma drog jag och bror ner till affären för att köpa b&j, riktigt göttigt ! lär bli hans favvo snart också skulle jag kunna tro, hähä. 
Ligger just nu i soffan med hockeyn på tv och lite saltapinnar brevid mig. Ha en bra kväll  . Puss

NY BIKINI

Toppen köpte jag förut när jag var på stan och beställde underdelen nu på nätet för storleken fanns inte i affären och sen köpte jag en svart underdel från affären också.
Riktigt najsiga om ni frågar mig, letat runt som en tok för att dom hela tiden tar slut men nu har jag båda delarna snart :)
Förövrigt har min dag varit väldigt bra, började med att jag fick reda på att min matte går framåt och sen även min svenska, vilket gjorde min dag :d sen åt vi trerätters med klassen och slutade efter det då klockan var efter 1. När jag väl var hemma tog jag Tindra och gick ut en sväng och sen mötte min kååmpiz Eddie, lite snack sen nördhäng vid rampen :) ela kom även förbi då hon och jag gick hem till mig och åt.
Just nu sitter jag soffan med matteboken framme, muntligt np i matte nästa vecka så bäst jag pluggar till de. Hoppas eran dag varit lika bra som min . Puss

18:07

Skolan idag var inge vidare tack vare np, för det gick inte bra alls, fyfy!! som tur blev humöret lite bättre då vi bowlade på hälsopedagogiken, stannade kvar 40 min efter skolan för att plugga lite svenska sen tog jag bussen hem för att dra till ungdomsmottagningen sen hämta bror på dagis.
Just sitter jag i soffan och har precis varit ute med vovven och tänkte skicka in en svenska uppgift till läraren.
Pappa kommer hem snart då vi ska fixa ihop mat sen tänkte jag hoppa in i duschen och lägga mig och läsa.
Ha de . Puss

I WANNA GROW OLD WITH YOU

Upp vid 6 imorse för att gå ut med Tindra sen fixade jag iordning mig och åt faktiskt lite frukost, första ggn innan skolan på lääänge.
Dagen var super seg, somnade i bussen dit och hem och iskolan var jag halv död, usch !
Nu är jag iaf hemma och varit det nån timme :) alla är iväg förutom jag bror och vovven men som tur ligger de båda och sover och pappa kommer nog snart hem, jupppjuppp. 
Nästsista matte np imorgon sen när jag kommer hem ska ja till ungdomsmottagningen. Ha de. Puss

GODNATT I FÖRVÄG

Nu går jag ut med Tindra en snabbis innan vi kryper ner i sängen :)

HELGEN

Min helg i Norrköping har varit suverän ! Sigrid mötte mig vid bussen då vi tog spårvagn hem till hennes farmor, fixade oss sen runt 10 spårvagn in till stan där vi gick hem till marcus där ett par andra sköna grabbar fanns, blev drickande, massa garv, blev bjudna på donken och sen kollade vi lite på hockeyn.
Runt 2-3 spårvagn till Sigrids farmor där vi somnade rätt snabbt.
I lördagans (igår) fixade vi oss och åt frukost innan vi åkte in till stan förr att kolla runt lite, där ifrån fick jag med mig ett par svarta shorts och en bikini överdel :)).
När vi var klara där åkte vi till hageby och kollade lite där och sen köpte gottigheter, gick hem till hennes farmor där vi åt mat sen satt vi på filmen " hur många lingon finns det i världen " dirket efter filmen bestämde vi oss för att dra ut på en powerwalk och den tog 1 timme och 40 min, riktigt skönt !!
Resten av kvällen tog vi det chill bara.
Imorse vaknade vi 9 för att äta frukost och fixa iordning oss,sen tog vi spårvagnen in till rececentrum där ela också var för att ta bussen med mig hem :) väl i gamleby gick jag till kyrkan där syrran komfemerandes, lite av släkten hängde sen med oss hem där det vi tacopajskäkande och tårta efter det.
Sen fick jag mormor att lämna en av hennes hundar ( Tindra) här hemma hos mig ett par dar, så efter dom dragit hem tog jag en promenad med vovven och stannade även förbi rampen för att snacke lite med eddie . Occchh just nu har jag placerat mig i soffan med familjen och vovvven brevid mig och med chips och dipp framför mig ! Hoppas eran helg varit lika kanon som min. Puss

NORRKÖPING NÄSTA !

Helllludär, skolan var helt oookk, på hälsopedagogiken var vi i simhallen och hade vattengympa.
La mig i solen med mammi när jag väl kommit hem sen gick jag in och la mig i ett bad och har nu plattat och fixat mig lite. Ska snart ner och packa och fixa ihop det sista och sen möta upp ela så tar vi bussen till Norrköping 19:15 :)
Kommer inte hem förns söndag så vi höörs väl då. Ha det super gött för det ska jag ha det med min saknade fina vän! Puss
snyggiis !!

PLUGGPLUGG

Sitter just nu i köket med mamma, har pluggat sen jag kom hem och är fortfarande inte klar, eller jo ett av arbeterna tänkte jag snart skicka till läraren.
Tänkte hoppa in i duschen snart och sen glo på bb , sen sooooova :)
Imorgon kväll tar jag bussen till Norrköping och sleepar och ungås med Sigrid, sen åker hem nångång under Lördagen för att sen på Söndag fira syster som ska komfemera sig.
Ni fortsätta med detta äckelplugg . Ha de, Puss

GODNATT

Syster har masserat med olja,kliat och pysslat om mig nu ett tag :) riktigt skönt och behövligt.
Om tio minuter börjar bb då syrran kmr fortsätta behandla mig som en prinssesa (a)
Så fort bb är slut går vi ner två trappar och bosätter oss i sängarna. Godnatt i förväg. Puss

ONSDAG

Började dagen med np i matte och det gick ovanligt bra faktiskt :) riktigt skönt.
Resten av dagen rullade på med andra lektioner och sista lektionen kom spirea och pratade, mke intressant !
Slutade vid 3 då jag och Nivin gick ner till stan för att kolla om en bikini hade kommit in men nae så då tog vi bussen hem ist. 
Just nu ligger jag i soffan och tänkte sätta igång med ett svenskaarbete närsom, ha de ! Puss

MÅNDAG

Skolan var helt okej, gjorde tacos och fruktsallad på hälsopedagogiken, inte helt fel det :)
det dåliga var väl då alla engelska lektioner haha, värsta ämnet nånsin !
ska snart dra ut för mamma ska ha ett par jobbarkompisar här så tänkte lämna dom ifred ett tag :) sen hem och duscha ochsååå.

GODNATT

Precis kollat bb med familjen och nu bosatt mig i sängen med syster min . Nattii !

Blev att vara hemma från skolan idag för vaknade med lite ont i halsen och ah lite annat.
Några timmar efter jag vaknat får jag reda på att gamelmorfar somnat in :( vila i frid ♥
Vid 2 åkte mamma jag och filip in till stan där vi kollade runt lite och så lämnade jag tbx ett par skor.
Sen vid 5 kom pappa och hämtade oss då vi åkte till dollarstore sen till maxi där vi handlade och nu är jag äntligen hemma och har precis städat rummet med syster.
Sänder tusen hjärtan och tankar till mina änglar där uppe, ni finns i mina tankar . Jag älskar er ♥

HUR LÅNGT MAN ÄN HAR KOMMIT ÄR DET ALLTID LÄNGRE KVAR


DU ÄR MIN SÅ ÄR DET BARA

Tog cykeln bort till ela efter jag ätit, vi cyklade då till ica där jag köpte mig en ben o jerrys .
Vi fick oss ett fint sällskap påvägen hem också, hon hängde med mig hem där vi låg och lyssna på lite musik och tog det lugnt och nu har hon dragit så ligger och nötar " utan dina andetag" finare låt får man fan leta efter :)
gudomlig♥

18:08

Fick bli glasskäk med bror förut, sen gick vi hem då jag la mig i solen ett tag.
Helt plötsligt var jag vid erneberg och glodde när eddie och benjamin skata :) blåste som in i helvete så tillslut drog jag hem och bäddade ner mig i soffan.
Väntar på mat just nu och funderar på om jag ska skippa godisköp eller inte.
Ha de .. Puss

11:51

Kom precis hem från västervik, åkte dit igår med verre hem till henne då vi först gick runt på stan sen hem till henne för att käka sen fick vi skjuss till dollarstore och sedan tog oss en promenad hem till henne igen.
Kvällen bestod av bastu,bad, snack och chips o dipp :)
Nu är jag iaf hemma och ska dra till ica med brooorder.Puss

BARA DU HAR VILJAN SÅ KLARAR DU ALLT

Helllluuu, sitter i soffan och snackar med mina babes och ska glo lite bb när det börjar .
Var vid rampen och nördhängde förut med ela,eddie,benjamin :) svin kallt så vi drog väl hem efter 1-2 timmar ? yesyes, fixade ihop lite mat och tog mig en dusch.
Sovmorgon imorgon, 2 timmars extra sömn så jävla gött !! och bara idrott imorgon riktigt jävla chill .

Puss på er !



hej gamal bild

21:32

När syrran kommit hem tog vi oss en spontan tripp till västervik, där vi gick runt i några affärer och hade det allmänt chill. Pappa hämtade oss sen halv 5 då vi åkte till godishuset .
Väl hemma fixade pappa med grillningen och syrran och jag hasselbackspotatis, hann även dra ut och snacka lite med ela innan matan var klar :) efter maten fräschade syrran och jag till det i håret och facet med ansiktsmask och nån grej för håret som vi köpte på dollarstore, riktigt bra saker dedär , rekomenderar starkt !
Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med godiset framme och väntar på att bb ska börja sen soova.

SOOOOL ME LIKE

Vaknade för nån timma sen att syrran ringde , så låg och snackade med henne sen drog jag på mig onepiecen och ligger ute och altanen och chiller lite.
Hemma själv idag med, men ska försöka få hem syrran för är rätt segt detta.
Ikväll blir det att grilla med pappa och syrran och hare allmänt gött tillsammans :) skola imorgon igen bläää, har även np i matte. Menmenn nu ringa syrran . Ha de puss

RSS 2.0