HOME

Ja.. brukar vara såhär att man tycker det ska bli skönt att komma hemma.. men nä denna gång vare faktiskt inte så trots de dramtiska som hänt och även det roliga. Ja, om ja ska kortfatta de hela, i torsdag var jag ju då hemma flera timmar i Linns rum medans hon var i skolan sen på kvällen träffade vi Felicia och gjorde knasiga saker. I fredags gick vi upp 5, var med Linn i skolan sen på kvällen åkte vi hem till en tjej som går i hennes klass där det blev pizza käk oså. Vi var hemma hos Linn runt 9 igen då vi va lite med dom på hennse boende sen drog vi ut med Felicia och några tjejer.
I lördags blev det inte som någon av oss ville, allt gick snett pga saker, så vi stannade hemma på boendet, såfort humöret kom fram fick vi för oss att åka till simhallen och bada lite men det var stängt så vi drog och köpte godis och ben o jerrys sen bara tog det lugnt. Vi städade och fixade, låste ute oss, jag glömde fingret i en dörr och vi typ dog av garv trots det dåliga humöret.
Tog tåget hem 14:52, vi träffade Oscar en snabbis innan jag sa farväl till Linn. Så ah, hemma nu igen har packat upp allt, käkat och snackat lite med syrran. 
Men ah, har faktiskt haft det riktigt roligt ändå, så tack flickor ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras inte)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0